Datum: 02. 06. 2011 18:13
Caute damy, ja opat na ceste. Tentoraz sme uz v Kansase. Tornado nas chvalbohu vcera v noci obislo. Dnes je zamracene, co je dobre, lebo aspon nie je tak teplo. Dnes som si na ranajky dala prazenicu, ktoru som si vydatne okorenila, k tomu 4 ultra-tenke platky slaninky a na to vsetko som nakydala taku nejaku omacku, co mali na bare v hoteli. Je to nejaka "salsa" - precitala som zlozenie a nebol tam ziaden cukor, tak som isla na to. Bolo to celkom fajne. V tej salse bol len ocot, paradajkova omacka, sol, a konzervanty. Na pitie bola mala kava, do ktorej som si slahla naslahanu slahacku - taku mam najradsej, lebo ta slahacka spravi v kave penu, a potom to vyzera ako kapucino. Ja som byvala zavisla na kapucine - ale to bolo este , ked som pila mlieko, hehe.
Zuzka, no vidis, som rada, ze si si uvedomila, ze tukov sa netreba bat. Uvidis, akonahle pridas viac tukov, tak vaha ti pojde dole ovela rychlejsie. Gratulujem k dalsiemu ubytku, si dobra. Ja mam pocit, ze len naberam, aj ked skoro nic nejem.
A nebudes ani taka hladna.
trikk, ubytok 11kg je uzasny!!
Anci, melon je off limits! Ani o tom neuvazuj. Ma vela sacharidov, a tiez urcite nebudes moct zostat pri 100g melonu. Namiesto toho si radsej daj maliny, cernice, kysle jablko, ribezle, cucoriedky...ale nie viac ako za salku. Toto ovocie ma cca 7g sach. na 250ml. (salku)
Lilly, som rada, ze mas rada moje prispevky

) Ako ides zapiect tu zeleninu???
Ja som sa vcera napackala mozarella-y syru. Syr som nemala uz asi pol roka, lebo sa nesmie pri problemoch s kvasinkami, ale vcera som sa uz nastvala a povedala si, ze sa nebudem obmedzovat a riadne som si ho uzila. Bola to mnamka. Tiez som sa naladovala slahacky, ale prislo mi z nej tak zle - asi to bol cholesterol. Ked to prezeniem s cholesterolom, tak ma rozboli hlava, citim sa ospala a je mi celkovo nanic. Asi tak za hodinku budeme v Hays, Kansas, kde maju Starbuck's Coffee, tak sa uz neviem dockat. Ich kava je silna ako das. Vzdy si vypytam , aby mi tam dali slahacku namiesto Half&Half.
Dahava, nasla si tu stranku na Facebooku?
Momentalne soferujeme cez preriu, vsetko je tu zelene a pekne. Ale zila by som tu asi len ak by mi dali 5 milionov, za ktore by som si kupila teplovzdusny balon, alebo male lietadlo, aby som mohla chodit na vylety. Clovek tu na srze nema co robit - ak nechova kravy na maso, tak tu NIC ine nie je. Obdivujem tych ludi, ktori tu ziju. Je tu jeden usek cesty, kde ani signal na mobil nie je ....to je uz co povedat. Totalna divocina. Uz len bizony a Indiani chybaju...

Normalne sa mi stala takato vec: cele lave lice a brada ma zacali svrbiet ako das, a tiez sa mi tam vyhodili male pupence. Vyzera to tak , ze je to Poison Ivy (taka tahava jedovata rastlina, neviem, ci to mame aj u nas v Europe, ale asi nie) a schytala som to asi od mojej macky. Pohladkam macku, potom sa dotknem tvare a je to...Trva to asi dva tyzdne, kym priznaky ustupia...aaaah! A nesmiem to ani poskriabat, lebo si to roznesiem dalej! Zabite ma niekto!!