Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Atkinsonova dieta IV.
Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: dahava007 ()
Datum: 19. 06. 2011 18:57

Ahoj holky,
Monička-joga asi nebude to prvaé "ořechové" pro spalování. Já jsem zjistila, že nejvíc jsem v ketoze a nejrychleji "jedu" dolů, když lítám do fitka na zumbu a pillates power stretch. Posledně jsem myslela, že fakt umřu, ale výsledek stál za to. Dáš nám recept na ty vafle?
A co vy, ostatní, jak jste prožili weekend?
Já ketóza, ale úbytky žádné.
Tak papa a těsím se na příspěvky.
Dáša

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: Alja ()
Datum: 19. 06. 2011 21:30

Ahojky, tak jaký byl víkend? Já nic moc, dneska už jsem neměla doma skoro nic povoleného- tak jsem dnes měla jen zbylý půl kelímek ricotty, kousek vysočiny a teď večer se grilovalo, tak jsem dostala svůj příděl- kousek kuřecího masa. Jinak jsem neměla nic a mám hlad. Ale nemám tu vůbec nic. Obchod žádnej, navíc i finance se nějk nedostávaj, holky, mám náladu pod psa! Tak jdu raději spát, abych to zaspala. Naštěstí nemám ani kousek chleba nebo něčeho takového, takže ani zhřešit nemůžu... Kdyby se to utrpení aspoň odrazilo na té váze ! Navíc vnouček někde při lítání nechal bundu, kterou jsem mu ke všemu já kupovala, tak mám ještě k tomu dopal!
Děvčátka moje, vy jste snad prožily víkend líp než já. Mějte se hezky, zítra snad budu mít lepší náladu,napište!!! papa

Autor: Bibicka ()
Datum: 19. 06. 2011 23:55

Ahojte dievčatá, držím AD len týždeň, dodržujem denne 20 g sacharidov, schudla som 1,5 kg, ale môj muž zbadal malé výsledky na mojom zadku a to je tá najkritickejšia časť mojej postavy. Tých 20 g sacharidov predstavuje zelenina, karfiol, šalát, špenát, hádam to môžem, lebo len samé mäso si neviem predstaviť. Cez víkend bol doma môj mladší syn, dnes som pre neho robila úžasnú žemlovku a ani kúštiček som z nej neochutnala, hoci to bol nový recept, len som sa vypytovala do nekonečna ako mu chutí. Vraj bola úžasná. Odolala som aj vyprážanému karfiolu a zemiakovej kaši a to je čo povedať. Vaše výsledky ma držia, hádam to len vydržím, potrebujem schudnúť asi 7 kg, alebo aspoň 5. Všetko poctivo vážim a zapisujem. Hladná nie som a čo je úžasné, prestala som mať chuť na sladké. Dáša ako si na tom s váhou, aké máš za týždeň úbytky? A ako dlho držíš AD? Ďakujem Ti za tabuľky.

Autor: Monička ()
Datum: 20. 06. 2011 05:21

Bibicka, len tak dalej! Ako si to vsetko zapisujes? Pises si len ,co si jedla, alebo aj kolko si si toho a hentoho dala? Ja som totalne "have fallen off the wagon" ako tu v USA hovori - co znamena totalna katastrofa - jem same hovadiny, som z ketozy von a dalsie kilo na bokoch. Uch uch. Kazde rano si dam proteinovy napoj - vanilkovy whey protein zmiesam s mandlovym a kokosovym mliekom, pridam trosku sladidla a hotovo. Je to fajne. A nesmiem potom min. pol hodinu nic jest. Toto je moj krizovy cas - lebo som si zvykla hned rano po zobudeni jest a teraz nemozem, tak ma chytaju chute pachute.

Jedna z vas to tu pisala - a ja mam asi ten isty problem. Minuly rok som velmi schudla za kratky cas a telo si to asi stale pamata - asi sa boji, ze vyhladovie, a tak vzdy ked zacnem byt hladna, tak zacnem pocitovat paniku, ze "jaj boze, som hladna, idem stratit prilis vela tuku, to nie!" a tak podvedome jem privela, aby som neschudla. How screwed up is that? Ake sibnute to je?? No povedzte mi a prosim poradte co robit, ako sa psychicky prestelovat. Dakujem.

Dahava, asi mas pravdu, mala by som robit viac rychlych cviceni...Musim sa zapojit do nejakej skupiny vo fitku, aby som nemusela cvicit sama.
Damy, drzte mi palce, zajtra si idem hladat pracu na leto!

Recept na VAFLE:

2 cele vajcia
1 balenie kremoveho syra, alebo bieleho jogurtu
sladidlo (ekvivalent 30ml)
vanilka
1/3 hrceka kokosovej muky, alebo muky z rozdrvenych orechov, alebo proteinovy prasok, alebo muka z lanovych semiacok
pol sacku prasku do peciva

Vsetko zmiesat dokopy smiling smiley a upiect vo vaflovaci.

Datum: 20. 06. 2011 05:34

Dobré ráno po víkendu.
Dnes jen krátce, protož valím za chvíli do práce.Mimořádně brzy, takže vstávání fuj+blééé! ;-)
Po víkendu mám plus 0,9 kg, ale jsem v ketoze (jak jinak se mnou)
Už vím, jak to s mým tělem je. Jakmile přesáhnu 20g sacharidů/ denně,necvičím, a málo piju, tak jsem sice v ketoze, ale lehounce přibírám. Takže, včera jsem měla 21,13 g sacharidů, málo pila a večer jen pár sedů/lehů a šup přírůstek byl na světě.
Udělala jsem si novou tabulku, kde poctivě zaznamenávám (jako kdysi v JZD) přírůsty/úbytky, přesně, co sním a co vypiju.
Na druhou stranu si vzpomínám, jak jsem před 14 dny o víkendu "zhřešila" a celou noc mi bylo tak špatně, že jsem toho litovala.
Takže nízkouhlovodanová dieta mě asi bude provázet životem, protože je mi po ní dobře, přesala jsem mít chuť na sladké a cítím se dobře. Jen mi to hubnutí jde, na rozdíl od vás všech, velmi pomalu, a když trošku přidám, tak přibírám. ;-) Možná to bude i tím, že v rodině máme diabetes a já, jediná žena, ho nemám, možná mám doopravdy nějaký zpomalený metabolismus. Třeba i tato dieta bude "řešením" toho, čeho se obávám a nedostanu cukrovku.
Dnes mám naplánovanou dlouhou služební cestu, beru si s sebou cottage (clever)6,6 g sacharidů a na odpol.+večeři mám 2 kuřecí stehna, která si udělám na rychlo v papiňáku na steakovém koření.
Tak, prdelky moje, hezké vykročené do nového dne vám všem
Dáša

Autor: kudlanka ()
Datum: 20. 06. 2011 07:42

Ahoj děvčátka, pořád Vás všechny čtu a jsem tady s Vámi,jen je to se mnou tak nějak pořád stejné a tak není o čem psát, příjde víkend a mám dvě kila nahoře, a pak přes týden je zase zhubnu a tak to jde pořád dokola dokolečka. I když AD se pro mě už stalo normálním jídelníčkem, jím jen maličko nepovolených potravin, k masu už automaticky nejím přílohy, pečivo vůbec neznám! Párkrát jsem kousla do celozrného rohlíku a zjistila jsem, že už mi to ani nechutí! Holky ale vy se držte, protože já mám už rok pořád těch 15 kg dole a držím si je zubky nechtíky, ovšem dál už to jaksi nejde!Tak Vám přeji hodně zhozených kileček a mějte se krásně!
Valentýno kdepak jsi se ztratila?

Datum: 20. 06. 2011 10:13

Ahojte dievcata,

jej kudlanka,vitame naspat, to je fajn, ze sa drzis, budeme si brat priklad smiling smiley
Bibicka,verim, ze sa tesis z prveho ubytku, a ze Ta motivuje porkacovat...moje chudnutie islo tiez zo stehien a zo zadku, takze som mala obrovsku radost...
Len teraz to akosi stojiiiii...
Ako vzdy cez menzes - mam dve kila hore a zasa naspat a naopak, uzasne mi skace vaha...musim vydrzat nepostavit sa na vahu aspon tyzden. Je to frustrujuce, lebo dovolenka je uz 1.7. co je cca o dva tyzdne a to by som chcela mat uz tych 60 kg....cize este 2 - 2,5 kg dolu - ale uz tak natrvalo dolu! smiling smiley Ale asi pojdem znovu do uvodnej fazy AD - teda takmer na nulove sacharidy, ked to slo rychlo a hladko.
A apelujem na vsetky dievcata, poradte - ked uz ste aj trochu schudli...nevyskocila na vas celulitida? Alebo ochabnute svaly, koza? Mam dojem, ze postava je lepsia, ale len cez oblecenie, chapete... V plavkach to nie je ono, lebo nie som pevna. Co mam robit..? Len cvicit a cvicit...ze...?
Daska alebo Alja, mam dojem, ze ste boli na niecom proticelulitidovom (nejaka procedura)...co to bolo? Ake to je?

Dakujem, pa, L

Autor: kudlanka ()
Datum: 20. 06. 2011 10:43

díky díky LillyOnDiet,..ještě jsem chtěla napsat, že tu váhu, jak tady některá z vás psala z eva.cz jsem si taky objednala a je to supr, oproti té mojí stařičké bábičce, která poletí taky do popelnice! Na této váze je možné sledovat i gramy, které jsou dolu, ovšem taky nahoru, že? A tuky taky! No prostě děkuji Vám za tip!
zrovna tady láduju tuňáka a myslím copak se asi stalo s Valentýnou? která mě zas naučila toho tuňáka kupovat a jíst! tak se holky držte a do plavek ať ještě pár kilo dostanem dolu! páááá

Datum: 20. 06. 2011 14:34

A kde je Kávenka, Akinom? Ozvite sa babizne. Kavenka, dúfam, že si ok, a že dcére sa pracovne darí.

Dajte vedieť, ak si spravíte vafle, na ktoré som tu napísala recept. Som zvedavá akú "múku" ste použili a ako vám vyšla konzistencia.

Nám tu posledné dni dosť prší. Začne v diaľke udierať hrom, potom sa privalia čierne mraky s víchrom ako hurikán, a napokon začne liať ako zmyslov zbavené - väčšinou leje z prava doľava, nie zhora nadol, kvôli vetru. Je to celkom fajn, nevadí mi to, lebo aspoň nie je tak horúco. Min.týždeň sme tu mali blízko k 40 C cez deň a to sa nedá ani von vyjsť. Takto s dažďom je len 25C a to je tak akurát.

Dnes ráno:proteínový nápoj s kokosovým, mandľovým mliekom spolu s instantnou kávou Nescafe = vyšiel mi z toho veľmi satisfying nápoj.
Za 45 letím na moju rannú jogu, tak už na raňajky nič iné do seba nestihnem vtlačiť.
Na obedovečeru si dám asi pečené kura s varenou kapustou...
Dnes sa budem snažiť jesť poctivo - žiadne podvádzanie. Myslím si, že som závislá na sladkej chuti. To musí ísť preč.

Ozaj, Dahava, áno, pitie je strašne dôležité pri tomto spôsobe stravovania. Veľa ľudí píše, že ak nevypijú dosť vody, tak sa na nich viaže tuk a priberajú! U mňa to tiež tak funguje. Niekedy mám pocit, akoby tá voda samotná vyplavovala tuk z tela . smiling smiley Si super, že tak veľa cvičíš, ale na druhej strane sa netráp kvôli tomu, že si jeden deň necvičila. Telo sa potrebuje regenerovať a dať si 24h pauzu je ok.

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Monička (20. 06. 2011 14:38).

Datum: 20. 06. 2011 14:35

kudlanka, je fajn, že si napísala, čo je nové s tebou.

Datum: 20. 06. 2011 15:47

Ahoj holky,
kudlanka-taky tu váhu "miluju". Jen jsem měla smůlu a dostala jsem jediný zmetek, teď, když už ho mám vyměněný, tak je vše OK.
Lilly-byla jsem na kavitaci. Na mě kavitace s AD nefungovala, protože po kavitaci je nutné držet dietu s nízkým obsahem tuků. Když jsem na ni byla v únoru,tak jsem ztratila dohromady 5 cm v pase. A dcera zhubla po kavitaci doopravdy hodně.Takže nemůžu podoudit, jestli mi k něčemu kavitace byla, protože jsem jedla AD
Hezký den všem
Pa
Dáša

Datum: 20. 06. 2011 22:46

Ahoj holčiny, tak jsem dneska prvně zhřešila- v poledne jsem sežrala jeden malej bramborák. ten tak voněl! Neodolala jsem ho a snědla. No, co se dá dělat. Jinak jsem měla ricottu s necukrovým sirupem, pár plátků uzenýho eidamu a pár plátků krůtí šunky. a kafe se šlehačkou. A já to samé, děvčata-jako Monička, jako Lily, Dáša, Kudlanka- pořád nějak teď stojím na váze... kousek nahoru, pak zase dolů- a dál nic. Sakra!!!! Bibičce gratuluju k úbytku. hned to lépe motivuje, že.
Možná, že málo piju. holky, to je možná ono. Dneska vlastně jen dopoleden- odpoleden jsem měla nějaké pobíhání a vyřizování po Praze, a akorát jsem vypila malou krabičku sojového mléka. Takže k tomu, co jsem snědla, jsem vlastně ještě zapomněla připočítat to sojové neochucené mléko.
A kde máme Valentýnu a Akinom? A Zuzku? snad to proboha holky nevzdaly! A copak dělá Trikk? ta jenom v tichosti ubývá, viď, trikk! a pak nás tady ohromí nějakým obřím čísle, že je to tak?
Ozvěte se kočky, ať víme, co je s vámi!

Datum: 21. 06. 2011 06:24

Dobré ráno, všem,
Aljo, hurá, to jsem ráda, že jsi také "člověk" a zhřešila jsi. Neboj, jeden bramborák tě nezabije a s váhou to určitě nepohne.Nehledě na to, že ty jsi ze začátku dost zhubla. 6-7 kilo/měs, ne? Já za 2,5 měsíce 2,5 kila - :-D (ale neměla jsem digitální váhu, takže nemůžu to říct s přesností).
Taky jsem si všimla, že když málo piju, tak hůř shazuju a navíc, chtíč-nechtíč musím cvičit a to tak, že hodně. Už to mám měsíc vyzkoušené. Když lítám do fitka, váha lítá dolů. Jak jsem doma na "5 P" (pět písmen, na kterých sedím), tak i váha sedí nebo se šplhá zpět. Víš, Aljo, v době, kdy jsme poprvé držely AD, jsme byly hodně mladší. Tělo nebylo tak zhuntované a líp se nám běhalo a líp to spalovalo. Zkrátka, už jsme babky, a musíme se smířit s tím, že těm mladým to zkrátka "nenatřeme" jen disciplínou, ale i vytrvalostí.
Já mám od 2.6. dole regulerně 2,7 kilo. Ale za cenu, že držím fakt téměř bezsacharidovou dietu. Jakmile přesáhnu 20 g/den, a to se mi stává málokdy, tak ihned vyletím nahoru. Nevím, jak dlouho ještě vydržím. Už jsem úplně paranoidní, jak pořád kontroluju co můžu/nemůžu.
No, dosti naříkání, to neposlouchá nikdo rád ;-) a vzhůru do nového dne.

Datum: 21. 06. 2011 06:27

Dobré ráno, všem,
Aljo, hurá, to jsem ráda, že jsi také "člověk" a zhřešila jsi. Neboj, jeden bramborák tě nezabije a s váhou to určitě nepohne. A jestli byl dobrý, tak se těš z toho, že sis pochutnala a neřeš nic jiného. Zkrátka si musíme dělat malinké radosti Chut Nehledě na to, že ty jsi ze začátku dost zhubla. 6-7 kilo/měs, ne? Já za 2,5 měsíce 2,5 kila - :-D (ale neměla jsem digitální váhu, takže nemůžu to říct s přesností).
Tímto tempem budu mít příští rok v tuto dobu konečně mínus 12 kilo -hahaha
Taky jsem si všimla, že když málo piju, tak hůř shazuju a navíc, chtíč-nechtíč musím cvičit a to tak, že hodně. Už to mám měsíc vyzkoušené. Když lítám do fitka, váha lítá dolů. Jak jsem doma na "5 P" (pět písmen, na kterých sedím), tak i váha sedí nebo se šplhá zpět. Víš, Aljo, v době, kdy jsme poprvé držely AD, jsme byly hodně mladší. Tělo nebylo tak zhuntované a líp se nám běhalo a líp to spalovalo. Zkrátka, už jsme babky, a musíme se smířit s tím, že těm mladým to zkrátka "nenatřeme" jen disciplínou, ale i vytrvalostí.
Já mám od 2.6. dole regulerně 2,7 kilo. Ale za cenu, že držím fakt téměř bezsacharidovou dietu. Jakmile přesáhnu 20 g/den, a to se mi stává málokdy, tak ihned vyletím nahoru. Nevím, jak dlouho ještě vydržím. Už jsem úplně paranoidní, jak pořád kontroluju co můžu/nemůžu.
No, dosti naříkání, to neposlouchá nikdo rád ;-) a vzhůru do nového dne.

Autor: trikk ()
Datum: 21. 06. 2011 07:32

Ahojte,
u mna minus 13 kg, ale neviem sa nejak cez to dostat a porazit to...(pozor, ja som zacinala a zial stale som na trojcifernom cisle :-() Same chaty, oslavy, vinko a pod. :-/ S jedlom je to OK, zacala grilovacia sezona, takze da sa prestravovat na mase a zelenine, len ten alkohol si myslim, brzdi proces chudnutia.
Vela ludi ma uz pochvalilo, ze som schudla, je to viditelne, akurat mi je vsetko velke a mala by som vymenit satnik, no hovorim si, ze este aspon 10 kg dam dole a potom sa odmenim
Drzim vam palce, musime sa motivovat!

Autor: Zuzka123 ()
Datum: 21. 06. 2011 08:06

Ahojte dievčatá,

tak od zajtra ma čaká "ťažké" obdobie. Odlietame na dovolenku do Turecka do 5*hotela plného sladkých nástrah a pokušení. Bude ťažké odolávať. jedlici

Posledné dni som nestíhala písať. Máme obrovskú záhradu a bolo v nej veľa práce, domov som prichádzala až za tmy.
Na váhe stojím, lebo nedodržiavam úplne AD. Neviem odolať čerstvým čerešniam, jahodám, marhuliam a večernému deci vína s priateľmi a s rodinou. Tiež som prestala behávať, lebo som zo záhrady veľmi unavená.

Viem, že robím chyby v AD - občasné ovocie, málo tuku v strave, občas večer 1-2 dl vína, mrkva a paradajky v šalátoch, slané syry-korbáčiky, ktoré viažu vodu. Keď si navarím do litrovej nádoby čaj, vypijem aj 3litre za deň, keď si ho nenavarím alebo spravím len do pohára, tak pijem oveľa menej.

Dahava 007 - netráp sa, že váha ide pomaly dole. Ak veľa cvičíš, narastá svalová hmota, ktorá je ťažšia ako tuk, objemovo ale pôjdeš určite dole. A zas je oveľa krajšia pevná postava ako mľandravá handra. Takže určite budeš v lete krásna v plavkách.

Datum: 21. 06. 2011 21:56

Ahojky, sláva, že se ozvala Zuzka i trikk- páni, 13 kg dole!! to je teda úbytek! a kdepak nám zůstala Valentýna a Kávěnka?? zuzce přeju co nejhjezčí dovolenou a pokud možno bez hřešení..
Zato já jsem opět zhřešila! Dneska jsem sice měla spoustu pohybu, dopoledne s děckama ve školce, odpoledne docela náročnej pěší výlet s vnoučaty a cestou jsem si dali znrzlinu. Snědla jsem jen takovej jeden malinkej kopeček, schválně jsem ho nechala skoro rozehřát a bylo to opravdu jen taková loužička- oplatku jsem vyhodila- ale přece jen to asi byla hrůza sacharidů. Jinak jsem měla lučinu a v poledne vpeřový plátek + špenát. To jsem měla v práci.Celé dopoleden v práci jsem byla ve svých kalhotech "šedesátikilovek". Přes boky a nohy už jsou mi krásně volné, ale v pase ,mne pořád tlačí, holt z břicha ty špeky jdou nějak nejpomaleji. kruciš! Ale vydržela jsem v nich a to už je co říct! před dvěma měsíci jsem se do nich vůbec nenarvala!
Dášo, ale máš pravdu, že tehdy to šlo jako po másle, aniž jsem se na to nějak soustředila, Kila mizela- teď to jde mnohem a mnohem hůř.. Tělo je mrcha a moc dobře si pamatuje jakoukoliv dietu a rozhodně se nemíní zásob jen tak vzdát a tak lapá po každé kalorii, v našem případě po každém sacharidu.... Ale tys oproti mně pořád ještě mladice, baba jsem já! a cvičíš- počkej, za chvíli budeš krásná a pevná ženská! a já? asi ta "mlándravá handra", jak napsala Zuzka- strašně se mi tahle slova líbí!
Tak děvčátka, pa a zase se ozvěte!

Autor: Lia ()
Datum: 22. 06. 2011 01:17

dahava007 napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Bibicka, vítej mezi námi. No, jako kdybych
> četla podobný příběh, jako byl ten můj. V
> první fázi můžeš jen 20 g sacharidů/denně.
> Jsi si jistá, že ten bujón neměl žádné
> sacharidy? 100 g salátové okurky má jen 2,6 g
> sacharidů a majonéza HEllman´s 100 g 3,9
> sacharidů. Takže pokud si to zvážíš, budeš
> vědět, na čem jsi. Já jsem si udělala tabulku
> a tam vidím, co má kolik sacharidů, pokud to
> není na etiketách. Jestli chceš, dej mail,
> pošlu ti ji.
>
> Pa
> Dáša

Ahojky...
Nejen, že majonéza Hellmans obsahuje cukr, což se nesmí.... "Složení
Rostlinný olej, voda, pasterizovaný vaječný žloutek** (3 % hm.) - z vajec nosnic v halách, ocet, CUKR, hořčice (voda, hořčičná semena, ocet, jedlá sůl, aroma, antioxidant (kalciumdinatrium EDTA), barvivo (beta-karoten). Vyrobeno z pasterizovaných vaječných žloutků. Bez lepku." ... ale navíc, když si uděláš majonézu vlastní nebo koupíš Thomy, tak jsi se sacharidy na nule.

Datum: 22. 06. 2011 06:01

Ahoj Ádečkářky,
Zuzko 123, dovolená je od toho, aby si tam člověk užíval. Neboj, určitě se najdou i v hotelu jídla, po kterých se hubne. A jestli ochutnáš nějaké jiné jídlo, tak nám pak řekneš, jak to chutnalo. ;-)
Aljo, no ty teda řádíš - hahaha ;-) No, co dodat, jestli sis pochutnala, proč ne.
Lia-proč jsem citována ve tvém příspěvku? Abych k paranoie, co můžu/nemůžu jíst neměla ještě, že se tady rozdvojuju ;-)
Já jsem včera cvičila jak o duši. Jen se bojím, protože v červenci nám cvičitelky odjíždějí, a já se sama nedonutím k žádné aktivitě. Je pravda, že přirozený pohyb je fajn, ale pohyb zaměření na procvičení svalů má jaksi taksi větší efekt.Včera jsem jedla jak nezavřená. snídaně kysaná smetana, dopoledne jsem si koupila salám s názvem "trhni si"- takové malé salámky, tak jsem si trhala. Já salámy moc nejím, mně to bez pečiva a hořčice nechutná, ale tohle bylo dobré. Doma jsem si pak udělala dušená kuřecí stehna na 100g žampiónů a večer jsem se zaplácla nivou (ale to už bylo jen na chuť, ne na hlad). Na dnešek jsem si uvařila guláš s vrabců a troškou dia zelí. Beru si to s sebou ke kamarádce. Už si všichni moji známí i rodina zvykli, že mě zkrátka nepohostí, že si jídlo beru v krabičce (krabičková dietka a-lá AD). Ráno ketóza v plusu, úbytek žádný. Asi už mi rostou ty svaly, a ty jsem fakt nikdy neměla.
Prdelky moje, hezký hubnoucí den všem.
Papa Dáša

Datum: 22. 06. 2011 18:34

No tak děvčátka, kdepak jste všechny? Zuzka odjela na dovču, ale co ostatní????
Ozvěte se!
Já dneska nezhřešila ( zatím) a v tom příšerném vedru jsem ani neměla nijakou zvláštní chuť na jídlo. Takže jsem měla svou oblíbenou ricottu politou dia sirupem ( s příchutí lesních jahod, koupený v Bille- výborný!!) kousek trvanlivého salámu, myslím , že to byla vysočina apak dva "gothajské chlebíčky"- to je silnější plátek gothaje pomazaný lučinou a přikrytý dalším plátkem. To je myslím vše. prozatím. Co budu večeřet, ještě nevím.
Dášo, kde jsi koupila salám "trhni si"??
Děvčátka, pište, pište!!! papa a hezký večer

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Alja (22. 06. 2011 18:35).

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.