Datum: 27. 05. 2011 07:34
Ahoj Alja a spoluchudnúce.
Ja som od včera schudla 1/2kg - klobása zabrala, len som nesmela dýchať na manžela

a od vlaňajšieho leta cca 12 kg. Vlani v lete som mala vyše 86 kg aj viac - no nemala som odvahu postaviť sa na váhu. Viem to však podľa oblečenia - už som nezapla žiadne nohavice a vo všetkom som bola ako safaládka. Prestala som úplne sladiť - cukor ani iné sladidlá vôbec nepoužívam, začala som behávať v lese. Schudla som rovnomerne - odpuchla mi tvár, schudli mi lýtka a hlavne ramená, ktoré v tričkách bez rukávov vyzerali hrozne, spadol mi zadok a konečne mám pás! Ja som dosť vysoká, výšku mám 171 cm a našťastie súmernú postavu - až na vyčnievajúce bruško.
Moja najväčšia neresť bol čerstvý teplý chlieb z rodinnej pekárne, ktorý som si denne kupovala a kým som prišla domov, tak som polovicu zjedla v aute. Milovala som pizzu a zemiaky s čerstvou petržlenovou vňaťou. Nič iné som "k šťastiu" nepotrebovala.
Od novembra, keď som začala s proteínovou dietou som len raz zahryzla do chleba - vôbec mi nechutil a od vtedy to mám v hlave "upratané" a chuť na chlieb zmizla. Len 1x som jedla zemiaky a 1X som si dala pizzový chlieb s cesnakom. Inak sa držím a odolávam. Neviem však odolať ovociu a zelenine.
Viem, že musím ubrať na množstve, aby som konečne nestála na váhe ale aby som rovnomerne chudla. Dôležité je pre mňa, že sa cítim výborne, ľahko, nebolí ma žalúdok, psychicky som v pohode.
Prajem všetkým krásny slnečný deň a víkend!
Upraveno 1krát. Naposledy upravil Zuzka123 (27. 05. 2011 08:07).