)
Poradite mi kde by som mohla zohnat knihu o diete?? Dakujem
.Pred 4 rokmi som s 90 dňovou zhodila 24 kg asi za 6-7 mesiacov,2 roky to bolo OK a potom za druhé 2 som si prižrala späť 20kg tak som na začiatku...Potrebovala som niečo nové a objavila som vás,bola som závislá na sladkom a teraz-nič.Jem syry,mäso,vajcia,zeleninku-zelenú,málo,pijem 1-2 kávy na deň,jednu s a jednu bez kofeinu so šlahačkou.Dúfam,že to bude pokračovať,jem oveľa ,oveľa menej ako pred tým.Jediný problém je,že som lenivá a necvičím,z práce chodím uťahaná ako z bane,samý stres...a k tomu akože dvaja "dospeláci 18+ 19"roční chalani+ manžel furt niečo riešim...rozhodla som sa tvrdo venovať sebe tak dúfam,že s vašou podporou to zvládnem,ináč vraj vyzerám tak o 10kg ľahšia,ale čo z toho
Idem ďalej,veď deká šli dole a cieľ v nedohľadne.Dnes sme doma,prší,ale doma to zvládam,skôr mám problém,že niesom hladná,a tak len vymýšľam,že čo do seba.Nemám rada ryby,le zavináč a strašne by som chcela tiho tuniaka,ale neviem sa odhodlať,a vy ho baštíte o 106
Pá,teším sa na príspevky Jana ešte doplním,asi jemmálo tukov a aj tam môže byť zašitá tá moja ketóza 
Ja dnes na ranajky len moj shake s proteinovym praskom a kakaom. Trocha domacej cokolady. Teraz som dost plna a smadna, tak len pijem a pijem a pijem (vodu
) Vonku je strasne horuco a mne sa nechce ani prstom pohnut , tak pozeram telku, umyvam riad, zametam podlahu, ukladam si oblecenie, a tak pomalicky...
)
tak si dám dobošku,krémeš,veterník...
ale vážne,musím sa držať aby bol nejaký výsledok,Knihu som si vytlačila ,veľkú,obojstrannú,že to prečíta aj slepý.Čítam ju s fixkou v ruke...
Ináč dnes v pohode,nejaké mleté mäsko s vajcom a trochou karfiolu a poobede také minútky v marináde s horčicou,len troška,niekto to tu spomínal a teraz jedna kafča so smotanou...Fakt jem málo oproti minulosti,som zmierená s tým,že keď pojde kilečko týždenne,tak som uspela a nebudem fňukať,keď sa to zastaví,lebo sú tu veľmi povzbudivé príspevky.Ešte sa naučiť jesť iné jedlá ako som naučená a bude to OK,veľmi ťažko sa dávam na nové chuťe...asi toľko,pekný večer...|
Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano. |