Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Atkinsonova dieta IV.
Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Strany: PředchozíPrvní...3233343536373839404142Následující
Aktuální stránka: 41 z 42
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: Radule ()
Datum: 12. 01. 2012 07:40

Dobré ránko, tak jsem posnídala lněný chleba s máslem a se šunkou, pohádka. Holky já nehubnu. Od pondělka ne a ne se mi to hnout, v ketóze jsem pořád a nic. Ale nevzdám to, třeba to skočí naráz. To mám z toho, že se počád vážím. Katko, ta kripolýza mě teda zaujala, to bych vyzkoušela, ale nevím, jestli se tu ve Skotsku provozuje, žijeme v Perthu, což není až tak velký město. Poptámse. Tak hubnutí zdar, letím do práce a pak do školy.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: mojemona ()
Datum: 12. 01. 2012 08:20

Ahoj,

tak ta moje přísná dieta mi dává zabrat. je to fakt makačka. Včera jsem ale vyčůrala asi 10l :-) a taky a to hlavně jsem byla 2xna velký a tak doufám že se mi tímhle vším to hubnutí pěkně rozjede.
Radule-já se pro jistotu nevážím skoro vůbec. Mám to v plánu na sobotu, ale možná to ještě o týden odložím. Chci vidět výsledky a ne abych byla zklamaná.
Dnes ráno opět oliv.olej.
Večer mě bolela hlava a dnes to pokračuje, takže nicmoc.
Katko, tak to máš pěkný výsledek!!! Kolik si vážila než jsi vůbec s nějakou dietou začala? (myslím tu mléčnou) Ale 14cm to je nářez!!!!
Tak pěkné hubnutí všem!!!

Autor: Valentýna ()
Datum: 12. 01. 2012 08:33

Ahojky,
Radule taky bych raději lněný chleba, ale ještě jsem semínko nekoupila:-( a tak vážím otruby co byly při ruce.
Holky musím se k něčemu přiznat, včera jsem zajela ke KFCsmajl120 a koupila kyblík , řekla jsem si řízek na vánoce se mnou nic neprovedl tak to zkusím. Kromě 3 ks co si vzala dcera jsem to celé najednou snědla /pardon sežrala/ samozřejmě jenom maso. No a večer ketóza trošku klesla a ráno je zpět! Váha stejná, ale ta dobrota, to stálo za to. Jo a jasně, že jsem nic neloupala:-D.
Holky co začínáte tak dnes si ze mě příklad neberte, já už jedu poctivě 2 měsíce a kromě řízku na vánoce nic nepovoleného!!
Dnes plátky a tuňák, nic jiného tu ani nemám, odpoledne nákup tak to zas bude smršť:-D, to musím od všeho povoleného ochutnat.
Katko jsem napnutá jak strunka zda k tobě byla váha přívětivá:-).

Datum: 12. 01. 2012 08:50

Ahojky holky,tak váha mě potěšila od úterý co jsem začala mám kilo dvacet dole. Takže veliká radost a ktomu 2,5cm v pase. :-D. Doufám,že to talkto půjde dál. Mojemona,bohužel jsem měla skoro 125 kilo,fuj tajbl. :/ .

Autor: Valentýna ()
Datum: 12. 01. 2012 09:41

Katko, velká gratulka, 1,2 kg za necelé dva dny je super:hura:, jen tak dál. No byla jsi pěkně vypasená, ale to spravíme:-D. Já se neměřím, ale cítím to na oblečení, ty džíny co mi byly těsné, tak v těch se už cítím dobře a za pár budu muset pořídit menší - holky tohle milujůůůůů:-D :-D :-D!!!!
Katko kolik ti je?

Datum: 12. 01. 2012 09:55

Valentýno děkuju. Bude mi 33 a mám dvě děti. Po prvním porodu jsem schodila celých 14 kilo co jsem nabrala ale pak to začali nervama nabývat. Při druhém císaři jsem nabrala necelých 10 kilo a schodila jsem jen asi 7 kilo. Od té doby jsem se trápila. Ted mám radost,že to funguje a budu ráda,když to takto půjde dál. Mám nové kalhoty a jsou mi volné. Děkuji za podporu.

Autor: Allllenka ()
Datum: 12. 01. 2012 10:06

Vůbec nic si nikdo nedělejte ze stávkující váhy, u mě probíhá hubnutí tak, že třeba 5 dnů se váha nehne ani o deko, a pak hup a skoro kilo pryč, nebo se nehýbá třeba dva týdny a pak hup a dvě kila pryč..je to demotivující a proto jsem dnes ráno vybrala z digitální váhy baterku, dala ji manželovi a zapřísahala ho, ať mi ji nevrátí dřív jak za týden. Jinak jsem schopná se vážit i třikrát denně...máte doma klasický krejšovský metr? Já jsem si totiž všimla, že i když váha stojí, tak centimetry ubývají, takže možná větší pohodu na duši má ten, kdo se jen měří a váhu ani nepoužívá. Aktuálně dnes: 30 let, 175 cm, 2 děti, původní váha před začátkem diety: 98 kg, váha dnes ( po třech měsících ) 87 kg. Ještě dva dny nazpátek tam bylo o dvě kila méně, ovšem kvůli menstruaci jsem nateklá jako dýně a čekám až to všechno ze sebe vyčůrám haha..inspirovala mě mojemona a dám se asi znovu do počáteční čtrnáctidenní startovací fáze. Počkám až mi přijde šek s rodičovským příspěvkěm haa..takže snad zítra, nakoupím 5 kilo masa a šunky, karton vajec a olivový olej a jdu na to. Mám potřebu to zas nějak rozhýbat. Sice se stále stravuji dle první fáze, ale chci vidět co to udělá, když najedu na ostrých prvních čtrnáct dnů s 0g sacharidů. Teď mám denně cca vždy kolem 15 g, ještě jsem se přes dvacet nedostala i když si dopřávám vše, co podle pravidel můžu. Ale mám ráda změny atd. tak zkusím aspoň týden s 0g sacharidů, vím že mi bude chybět zakysaná smetana se sladidlem a kakaem, taky zelí a ledový salát atd. ale zkusím vydržet, mám pocit, že jsem strašně zavodněná a nafouklá a chci to zase rozproudit

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Allllenka (12. 01. 2012 10:07).

Datum: 12. 01. 2012 10:16

Alenko, jsem ráda, že jsem tě inspirovala!!!
Já jsem držela celou dobu taky stále málo sach.denně, ale do toho jsem občas i porušila a tím jsem (sice nepřibrala), ale přestala jsem hubnout.
Tak proto jsem se rozhodla na 0.
Není to žádný med. taky mi chybí zakysanka a ledový salát. Ale VYDRŽIM. Včera večer jsem musela udělat máslovku, protože jinak bych byla schopná porušit čímkoliv!!!! Ta mě však zachránila a stále se držím.
Jsem ráda, že na to budem dvě. Já už mám své dny u konce, a pocit balónu je pryč. Pořád sedim na záchodě :-) , ještěže ho mám blízko kanclu:-)
Chci na nule vydržet HLAVNĚ teď do neděle, ale ráda bych dala i celý příští týden. Uvidim jak to půjde,o víkendu jsme totiž na moravě a v pondělí tam jdu do DM pro lněné semínko a proteinový prášek. Budu pak muset hodně zatnout zuby, abych vydržela to doma na pár dnů schovat a neupéct si něco dobrého :-)

Datum: 12. 01. 2012 11:36

Holky myslíte že by šlo používat JABLEČNÝ OCET?

Datum: 12. 01. 2012 12:01

Katko,tak to nevím. Blahodárný při dietách je. Ale jesi se smí při této. Přecejen je to jen výtažek z jablek=ovoce=zakázáno.
Alenko, prosim tě, kolik stojí ten proteinový prášek v DM a kolik lněné semínko? Jo a kolik je toho prášku na váhu?
Díky

Autor: toscav ()
Datum: 12. 01. 2012 12:05

Ahoj drahé známé..... jsem tu opět abych se přidala, protože se mi pak už nechtělo v loni a tak jsem zůstala stále na svých 75_8kg... Vánoce mi daly zabrat a najednou jsem opět na 80kg... tak jsem si zas řekla, že to zkusím znovu stáhnout a pak ještě kousek dál.... mám ještě jeden poznatek..jasný, na začátku jsem sjela fakt skoro o 2kg dolů-voda... a začala jsem kontrolovat i fázi měsíce.... věřte nevěřte... možná je to sugesce,ale když je fáze ubývající jde to dolů lépe.... až do Novoluní... to nejím vůbec a pak je fáze,kdy se měsíc plní a to je rpůšvih..to přibývá i z ničeho... jen tak ..třeba i toto pomáhá..alespoň mně... tak hezký den... a hodně kil dolů:-) ale je fakt, že jsem se už na tu šílenou váhu znovu nedostala i když jsem už dietu nedržela..jen ty tři-max.4kg.. nahoru.. a to jsem si fakt dala i třeba zmrzlinu se šlehačkou v půl desáté večer:-)

Datum: 12. 01. 2012 12:54

Mojemona,já ten ocet jablečný kupovat nebudu,jen jsem se ptala. Jde mi to takto hezky dolů,tak uvidím co bude dál. mám velikou radost. ^-^

Datum: 12. 01. 2012 12:56

To poslední měl být :-D ^_^

Upraveno 2krát. Naposledy upravil katka boháčková (12. 01. 2012 12:58).

Autor: Radule ()
Datum: 12. 01. 2012 15:18

Toscav, vítej zpět!I já si dala dlouhou pauzu, jenže na rozdíl od tebe jsem přibrala všechno zpátkysad smiley Ale teď se snažím a vytrvám! Tak hodně zdaru i tobě.
Katko, super úbytek.

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Radule (12. 01. 2012 15:19).

Datum: 12. 01. 2012 15:49

Radule děkuji,mám ztoho velikou radost,jen aby to tak pokračovalo. :-)

Autor: Allllenka ()
Datum: 12. 01. 2012 18:32

Takže, byla jsem na nákupu, konečně, v lednici dnes bylo jen máslo a kečep...Moc variant na vaření jsem neměla..V DM jsem studovala etikety a zjistila, že lněné semínko balení 500g stojí 27.90,-Kč a mleté v balení 200g stojí 22,90,-Kč. Proteinový prášek má 350g a stojí 149,-Kč. Není nejlevnější, ale do většiny receptů se přidává jedna nebo dvě lžíce, balení vydrží dlouho...k obědu jsem z něj dělala palačinky( myslím že recept je tady v receptech co nám zkopírovala Zuzka 123 z AD fóra na Facebooku ), a byly výborné, málo jsem je osladila ale výborné. Používám sladidlo z DM, tekuté s modrým uzávěrem a nevím nikdy kolik kapek přidat, okusit těsto ještě před smažením mě napadlo samozřejmě až později...

Autor: Pifule ()
Datum: 12. 01. 2012 20:47

Ahojky všem :-) tak jsem vyřadila vitamíny, žvýkačky jsem omezila na 1/2 na den. Včera jsem byla celý den na jednáních, tak jsem stihla jen 1/4kuřete a plátek sýra a večer 1kg dole. Dnes jsem si po ránu dala magnezii a tak se mi udělalo zle, že jsem pozřela také jen 1/4kuřete. Cítím se fajn, nejdu na váhu, ketozu si neměřím a zítra ráno chci, aby se ta mrcha váha pohnula směrem dolů. Taky mne holky napadlo, jestli nemáme všechny porouchané váhy a nefunkční papírky...ale to asi ne,co?
Včera jsem doma našla olivy 0sacharidů. Jíte je někdo a co to dělá?
Mějte se krásně a těšme se na bezsacharidový víkend.

Autor: toscav ()
Datum: 12. 01. 2012 21:45

Milá Radule.... děkuji za přivítání zpět... držím ti palečky a určitě to dáš..:-)
Já si tu pěkně držím šunku a zatím chuž na nic nemám... Je to fakt v hlavě jen a jen.... Co Garfield? Tirkk jsem četla..taky statečně bojuje dál a Kudlanka se tutaky občas ukazuje...četla jsem ji... a zbytek zatím neznám..ale neva... tak se držme a ať se nám daří....Kila dolů:-)

Autor: martina74 ()
Datum: 12. 01. 2012 22:34

Holky sledujete stále ketozu?
A jak se má používat olivový olej v první fázi,kdy je 0sacharidů.
Takže jen ,maso šunka,vejce,sýr?
O víkendu máme nějaké oslavy,tak na tu 0 musím najet,až od pondělí.
Já jsem taky držela před vánocema a bylo to dobrý,i když jsem nedržela tak přísně,ale přerušila mě to střevní viroza,kdy jsem pak moha jen piškoty.
Pak vánoce a to jsem se nechtěla mučit.Mám 37,2 děti,78kg.
Takže by jsem chtěla 10kg.

Datum: 13. 01. 2012 07:44

Ahoj,

Alenko děkuji za rozpis. Ty ceny nejsou tak strašné, takže si lněné semínko nakoupim po více balíčcích a asi vemu i 2balení proteinového prášku. Do zásoby!!!když to tady u nás nikde nekoupim :-(
Zatí se držím stále na nule a celkem se mi zdá že už sem si na tro pěkně zvykla. Hlavně to musí vydržet přes víkend, když budeme zase u maminky mého přítele. Ale vydržim itam. Vždyť o mé dietě vědí (sice jí moc nechápou), tak si povezu nějaké svoje potraviny sebou a snad tam na mě bude čekat upečené kuřátko :-)

Strany: PředchozíPrvní...3233343536373839404142Následující
Aktuální stránka: 41 z 42

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.