Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Atkinsonova dieta IV.
Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Strany: PředchozíPrvní...3233343536373839404142Následující
Aktuální stránka: 40 z 42
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: Pifule ()
Datum: 10. 01. 2012 18:22

Taky jsem dnes koupila takovou skládačku v lékárně, jmenuje se to Energetické hodnoty potravin.Je to od STOB, co se věnuje hubnutí, ale Ti počítají Kj. Ale neva, potraviny jsou tam rozdělené do skupin a u každé potraviny je barevně označeno jestli mají, nebo nemají sacharidy. Tahle skládačka je vhodná hlavně pro začátečníky. Mají hned jasno co se nemá jíst.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: Radule ()
Datum: 10. 01. 2012 21:14

Teda dámy, vy jste se rozepsaly. Monička, mám podobnou zkušenost tady ve Skotsku. Nejmíň polovina lidí tu žije na "take away" jídlech. Vidíš je každý den po cestě z práce jak si nesou hranolky a něco k tomu. Hrůza. Irn-bru, velmi populární nápoj tady. Tak to je hotová kalorická bomba. Mají to i ve variantě bez cukru, ale to skoro nikdo nepije. A když vidím děti jak vyběhnou o přestávce ze školy, tak každé druhé má na dopolední svačinu crisps-brambůrky, nebo čokoládu typu snickers, k tomu samozřejmě sladké pití. Takových, co si nesou chleba a jablko jako ty moje děti tam opravdu moc není.
Pifule, snažila jsem se na internetu dopídit, jestli ty vitamíny centrum mají nějaké sacharidy, ale bohužel jsem nic nenašla. Ale však uvidíš až vysadíš.

Autor: Allllenka ()
Datum: 10. 01. 2012 21:31

Dámy, proč je můj papírek na měření ketózy jen lehce růžový, skoro ani ne? Před pár dny byl fialový a nic jsem nevyvedla..může to mít souvislost s blížící se menstruací? Ostatní jevy, jako např. zvednutí váhy o 2 kila, na to jsem zvyklá, ale ta růžová mě leží v hlavě. Na FB fóru o AD je uvedeno, že nezáleží na tom, jestli se testovací proužek zbarví do růžova nebo bude naprosto fialový, že ketóza tam buď je a nebo není a nic mezi. Ale je to takový lepší pocit z fialového papírku, to je pravda....Takže já momentálně procházím PMS a jsem otrávená, nervní a jedla bych 24 hodin v kuse, což taky dělám. Stále v rámci povolených potravin, ale to množství je tedy děsivé. Tak už aby to bylo za mnou, jsou to už tři měsíce na AD, ze začátku šla kila dolů šupem, teď tak kilo týdně, někdy ani to ne...Sice vím, že do léta než budu chtít chodit v šatech je času dost, ale stejně...Jsem nevděčná, místo toho, abych se radovala z dvanácti zhubnutých kil, tak nadávám, že nejsou dole další..přitom lepší tohle než nic..jdu se podívat co je v ledničce..

Datum: 10. 01. 2012 23:19

Jejda Alenko, co já bych dala za 12 zhubnutých kil. Bohužel nemám zkušenost, jestli může menstruace mít vliv na ketozu. Vydrž těch pár dní, uvidíš že bude líp a hubnutí se zase rozjede. Mimochodem kilo týdně není vůbec špatný, ne? Si to spočítej do léta...

Autor: Monička ()
Datum: 11. 01. 2012 06:44

Pifule, ano, zuvacky bez cukru mozu vyhodit z ketozy. Skus ich vynechat na par dni , aby si uvidela, ci sa ketoza zlepsi.

Alllenka, ano, moze to mat vplyv na ketozu aj na vahu. Je uplne normalne, ze priberies pred menstruaciou. Je to len zadrzana voda , ktoru telo hromadi kvoli zmene hladin hormonov. Z toho, ze vela jes, si nic nerob. Ja, ked som nevedela, co Atkins je avsak nejako sedliackym rozumom som sa tak stravovala, som jedla velmi casto a velmi vela - normalne padlo cele kura za dva dni...Aj som sa cudovala, ze kde sa to vsetko vo mne straca, ale inak mi to nevadilo...

Radule, som rada, ze mi rozumies! Viem si presne predstavit tie "take-aways". Pozeravam tu britsky program s nazvom "Supersized vs. Superskinny", a tam presne ukazuju tie hrozne anglicke jedla "take away", a pod. Veru, aj tu v Amerike davaju detom same chemicke jedla a sody. No hroza. Ja uz ani do restauracii nechodim (okrem steak house-ov, kde mozem mat "cisty" stejk a zeleninovy salat. ale kedze steak stoji aj dvacku, tak tam velmi casto nechodim grinning smiley ), lebo ktovie ake chemicke jedla pouzivaju tam. V Europe to podla mna nie je este take hrozne.

Autor: mojemona ()
Datum: 11. 01. 2012 07:50

Ahojky,

je moc dobře jak tady teď příspěvky narůstají!!! Jen pište!!!
Alenko,i já mám teď své dny a žádnej med to nikdy neni, ale vydržíme to a pak se nám bude krásně hubnout!!! Odejde nám z těla zadržovaná voda a hned budem o nějaké kilčo zase lehčí. Máš skvělé výsledky, tak nevěš hlavu. Ale ketózu jsem si nikdy neměřila (a neměřim) tak s tim ti neporadim.
Já jsem v pondělí nastartovala tu nejpřísnější fázi, takže jsem zvědavá jak to se mnou bude vypadat až se zvážim v sobotu.
Včera jsem si dělala ten uzenej vývar, k večeři jsem si dala trochu masa, a za chvilku na to sem šla i pro tu hotovou polivku :-) A mám jí dnes i sebou v práci. Ještě kousek uzeného a jeden hermelín.
Musím uznat že tato přísná fáze je makačka, jak jsi na tim Katko?

Datum: 11. 01. 2012 08:18

Ahojky,tak dnes káva a míchaná vajíčka. Koupila jsem si vepřové a kuřecí maso a vysočinu.Piji kolem 3 litrů za den někdy i víc plus čaje ovocné.tak uvidím.

Datum: 11. 01. 2012 11:31

Takjsem si dala vývar s masem a rošlehané vajíčko do toho,je to výborné. Odpoledne si dám vysošinu. Tak jak Vám jde hubnutí děvčeta? Katka

Datum: 11. 01. 2012 11:52

Já jsem se teď nadlábla. Jezdíme z práce pro obědy do restaurace a dnes bylo k výběru i kuřecí stehno pečené. tak jsem si oběd objednala. To stehno mělo snad půl kila! Sundala jsem kůži a snědla jen to měkoučké dobroučké masíčko. Samozřejmě bez brambor a vyhýbala jsem se i té štávě (v hospodách to rádi trošku zahušťují moukou). Mám plné bříško a můj uzený vývar nechám na zítra. i když já jsem v práci každý den dlouho, tak to já ho možná odpol.ještě ohřeju :-)
Val, jak válčíš ty:-)

Autor: Valentýna ()
Datum: 11. 01. 2012 12:27

Ahojky,
mojemona dík za optání, jedu dál. Včera večer docela obžerství, otrubový chleba s máslem a šunkou, palačinka a večer bůček:-D. Ráno ketóza skoro na 3.
Teď jsem dojedla mozarelu a jsem docela napraná, doma dojedu bůček a asi i na chlebík dojde:-). Holky já vůbec nepiju, jen to kafe za to pořád. Jen večer si dávám sklenici magnézie. Vím, že je to špatně a musím se polepšit. Myslíte, že ovocné čaje jsou úplně O.K.?

Datum: 11. 01. 2012 13:39

Val jedeš dobře:-) Až na to pití!!!!!!!!!
Já ovocné čaje piju + mátový + magnesii ........celkem kolem 3litrů denně.
Ovocné čaje piji od začátku této diety a stejně hubnu, takže si s nima hlavu nelámu.

Datum: 11. 01. 2012 15:15

Holky je možné,že se cítím lehčí a uvolněnější už po druhém dni diety? piji jako blázen a cvyčím,třeba je to tím. Pevně jsem se do toho obula. Hodně štěstí všem.

Datum: 11. 01. 2012 15:22

Katko, tak to nevím. Zdá se mi to brzy, ale pokud jsi už ztratila hodně vody, tak to možná bude tím.
Já necvičim vůbec, nějak se k tomu holky nemůžu donutit, a ani na to nemám čas. Jen o víkendech a to když mám čas, tak raděj odpočívám :-)

Datum: 11. 01. 2012 15:31

mojemono,asi to bude tím jelikož hodně piji a pořád lítám na záchod. Vím že je to asi brzo ale ráno se změřím a zkusím zvážit.

Autor: Valentýna ()
Datum: 11. 01. 2012 15:37

Katko, určitě, znám to, taky jsem to první dva týdny zažívala a to jsem moc nepila a necvičila. Myslím, že zítra nahlásíš úbytek a moc ti ho přeju:-)!!!
Hlavně nepřepal start, je to běh na hodně dlouhou trať!!!

Datum: 11. 01. 2012 15:40

Děkuji Valentýno,neboj budu se hlídat. Uvidím ráno a kdyžtak se zítra pochlubím,sice to bude jen voda,ale alespon něco. Jsou mi volnější kalhoty,ale to může být po té mléčné dietě,nebo té kriolypolíze.

Datum: 11. 01. 2012 15:48

Naprosto s tebou souhlasím, Valentýno. Tentokrát jsem na tu dietu šla s rozvahou, protože vím, že má dlouhou cestu před sebou. Taky mám problém s pitím, kromě čaje ráno a tak skleničky vody během dne piju akorát tak 3 kafe, hotovo. Pokaždé si říkám, že musím pít víc, ale skutek utek.
S tím chlebem jsi mi navnadila chuť. Otruby tu sice asi neseženu, ale udělám si ten ze lněného semínka, už se těším na večeři.
Katko, určitě už zítra budeš vážit míň, tělo se zabvilo přbytečné vody.
A k těm čajům,na některých je uvedeno že mají sacharidy, ale vždycky je to malilinké množství.

Datum: 11. 01. 2012 15:50

Katko, jak moc ti kriolypolíza pomohla? Kdy jsi na ni byla? A je to znát ihned?
Zítra se pochlub, každé kilčo potěší. A když začínáš s vyšší váhou, tak bys měla mít výsledky zpočátku móóóc pěkné.

Autor: Allllenka ()
Datum: 11. 01. 2012 16:16

Tak si baštím polévku z mlétého masa + celestýnské nudle..pochoutka...souhlasím s tím, že hubnutí je běh na dlouhou trať a musíme být pokorné a vytrvat a čekat na výsledky...já moc pokorná nejsem, překvapilo mě, jak v počátku diety byl úbytek kg děsně rychlý, první týden 5 kg ( voda atd. ), a teď je to pomalé (relativně). Zkrátka můj mozek nedokáže pochopit, že to co jsem přibrala od svatby v roce 2006, teď nezhubnu během pár dnů...Ale utěšuju se, že než začne svítit jarní slunce a odložím zimní kabát, tak snad bude zase pár cm pryč..doufám..jíte paštiky? Dnes jsem studovala obsah bůčkové paštiky. Tu opravdu zbožňuju přesto že vím, jak nezdravé věci obsahuje, ale jednou za čas...a narazila jsem na 0 sacharidů, máte zkušenost?

Datum: 11. 01. 2012 16:26

Mojemona na té kriolypolíze jsem byla kolem 11 prosince,měla jsem jednu partii zdarma. Bylo mi řečeno,že výsledky se dostaví během dvou měsíců,ale já měla ihned asi 5 cm dole už po té jedné proceduře na spodní břicho. Nyní mám o 14 cm mín a asi 13 kilo,ale to je i tou mléčmou dietou. Byla to destičková kriolypolíza,nemohli jsme tomu uvěřit ani já ani ta paní co mi to dělala.

Strany: PředchozíPrvní...3233343536373839404142Následující
Aktuální stránka: 40 z 42

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.