Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Atkinsonova dieta X.
Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Strany: 1234567891011...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 1 z 47
Atkinsonova dieta X.
Autor: lukasova ()
Datum: 28. 03. 2015 18:30

Vy byste se k tomu nerozhoupaly, tak zakládám témátko já!!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Datum: 29. 03. 2015 06:11

Krásnou neděli kvet

a děkujeme Maruško - mě to popravdě ani nedošlo, že už máme tolika příspěvků grinning smiley JO !

Laduskaa - super, že jsi se ozvala a jedeš s námi dál, sem tam Tě vidím na FB, tak vím, že žiješ banan

Zase prší, tak toho pohybu asi moc nebude :-( - místo prodlužování vycházek se psy se mi zkracují .... Navíc sedím pořád nad nějakými papíry zed, ale chystám se na okna a úklid, tak nějaký pohyb bude hop

Dnes: Káva, čaj bylinky - vepř. přírodní řízek, a navečer tuňák s chilli (Linduš - ale z Makra, v Bille zatím žádná sleva strel Koukala jsem všude po kokosovém oleji, ale v žádném marketu jsem ho nenašla a v DM drogerce jsme nebyli :-( . Asi si ho objednám :-)

Užijte si neděli pochvala

Datum: 30. 03. 2015 04:35

Hezký, i když upršený den kvet

Včera den blbec - dcerka jde dnes v Praze na operaci s nějak blbě zlomeným prstem (tak jsem v myšlenkách u ní) - nějak ji při testování neposlouchala motorka ... Nakonec jsem ráda, že to dopadlo takhle ....

Vážit se tedy budeme ve středu či pátek? Tak to jsem ráda, protože "nervíky" já prostě zajídám :-( , ale budu se hlídat ... kour

Ať vám to jde líp než mě hop a PC pište - ať máme motivaci prsa

Já dnes asi - káva se šl., čaj, tuňák s chilli (Linduš - ve slevě v Bille JO)
večer čabajka (jestli bude chuť)

Autor: Vladunka1 ()
Datum: 30. 03. 2015 16:44

Ahoj kočičky,
jak jste přežily víkend? Pro mě je to vždycky nejhorší, protože babička napeče dobroty a bylo by jí líto, kdybych neochutnala...ale zase jsem hrabala listí, tak jsem to snad spálila...smiling smiley Ale jinak se držím. A na 4/4 plánuju zase půst, protože máme opět úplněk..smiling smiley Jdete do toho taky??? Krásný den všem.

Datum: 31. 03. 2015 05:18

Ahoooooj holkyyyy - kde jste všechny ?? ocicka

No joooo - předvelikonoční úklidy tady jedou asi ve velkým myska Já s oknama počkám - až bude lepší počasí - ono se to nezblázní otoc Dcerka má po operaci je OK - tak jsem dnes i konečně spala - tak snad se ta kila umoudří uklon

Vladunka1 - nemáš to lehký grinning smiley - A se mnou můžeš počítat - jdu 4. 4. do půstu s Tebou JO :hura:

Dnes pribor2 - káva bez (zrnková), čaj heřmánek - tuňák s chilli a okurka, večer klobáska

Mějte krásný den kvet , - a já jdu s daněma do fronty na úřad zed grinning smiley

Autor: Valentýna ()
Datum: 31. 03. 2015 09:16

Ahojky,

zase shazuji nabraná kila :-( já jsem nenapravitelná, jedny narozky jsem neustála :vztek:. No to bude zítra pěknésmích.

Věrko je fajn, že je dcera Ok, co víc si přát:-).

Okna jsem taky nemyla, už to nehrotím jako zamlada, přeci u toho nezmrznu. Také si počkám na teplo.

Do úplňku jdu s Vámi!

Teplá voda s citronem ve mně a jdu na šunku s pomazánkou. Včera jsem si dala prvně máslo do kafe (došla šlehačka)a je to dobré a tak dnes zasebanan.
K obědu mám od večeře pečený bůček a večer kousek okurky nebo tuňák. (nebo obojísmích)

Autor: hanina ()
Datum: 31. 03. 2015 10:04

Ahojky
Okna ? To počká :-).
Včera jsem umyla zimní boty a dala do komory.
Bundy též hezky do krabice.
Ráno vstanu a 5cm sněhu.
Auto též přezuté.
Sranda to počasí

Zítra vážení jsem zvědavá, doufám že se to zase trhne :-).

Úplněk jako že hladovka ?

Autor: svobge ()
Datum: 31. 03. 2015 10:07

Ahojky holčiny,
tak zdravím z téměř zasněženého Brna..jen co přišlo jaro, odešlo pěkné počassí. Venku je fakt hnus..
Maruško, děkujeme za další prostor
Věrko, to je fajn, že dcera má po operaci a že můžeš spát..zní to divně-při testování neposlouchala motorka. Ještě že moje sestřenice dělá kulturistiku..ryze ženské sporty..kokosový olej jsem objednávala přes net a vyzvedávala osobně v AWA, je to tuším někde u kamenné pany, je tam i solná jeskyně..je to tam kvalitní, rychlé a levné..jo a tuňáčka jsem v bille v akci nenašla..třeba jsem blbě koukala

na úkliody kašlu, do vánoc času dost..do půstu ani omylem ale děkuji za pozvánínene
říkala mi dcera, která také po porodu hubne, že četla, že když člověk málo spí, hubnutí se zarazí..
já dnes ráno teplá voda+vitamíny a citron, snídaně bílky, oběd kuřecí prsa s ledovým salátem, sváča asi nebude, večeře nevím, jdu s kámoškou na víno tak budu muset něco pozřít ve městě, jinak bych při té dnešní 0 asi padla po první dvojce,..
tak čusky..

Datum: 31. 03. 2015 15:36

svobge - Linduš díky za radu - super - našla jsem odkaz, je to na Orlí - mají opravdu dobré ceny JO , asi tam nakoupím i Chia semínka (o těch se taky teď hodně mluví jako o super potravině uklon A dcera toho asi tak moc nenaspí, co ? nene - Ta moje má drátky v prstu - podepsala dnes revers a zítra chce do práce, - protože jsou tam prý ve stresový smrti grinning smiley Zavádí totiž novou prodejnu motorek v Praze - jediná zná celý sortiment náhr. dílů a programy ... Hlavně chce jet 16. a 17. tady v Brně na okruhu první závod - je to cvok a pacient help grinning smiley

Hanina - jj - jen voda a čaje hop Taky jsem tahala zimní věci za skříní :vanice:

Vali - tak doufám. že sis aspoň užila pochvala - však já ta dvě kila taky pořád motám dokola myska

Datum: 31. 03. 2015 17:36

Ještě že já nejsem tak akční, vloni jsem uklízela zimní boty až v květnu smích

Datum: 01. 04. 2015 05:15

Krásnou "škaredou" středu kvet

Maruško - a dobře děláš - taky to zavedu JO Včera to byl teda na procházkách nářez - pořád jsem čekala, co mi přistane za větev na hlavě ocicka

Jídelníček pribor2 snad ani psát nemusím - pořád dokola prohazuji klobásku (dokud mám čabajku) s vejce na másle a - a tuňákem s chilli... Sem tam pár mandlí ráno (třepí se mi nehty) - jen jsem přidala za den víc čajů (místo kávy) - heřmánkový a meduňku uklon Ráno ale kávu dávám zrnkovou s kouskem másla - a jsem zvědavá na ten kokosový olej do kávy prsa

Letos mě teda ty Velikonoce nějak neberou - asi je to stářím nebo co... Dokonce nemám ani žádnou výzdobu strel Budu se muset hecnout zajicek Na váhu :vaha2: nelezu - asi až po úplňku - možná by mě to demoralizovalo grinning smiley hop Čas ubíhá a já přešlapuju na místě nene

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Věra Hankocyová (01. 04. 2015 05:16).

Autor: hanina ()
Datum: 01. 04. 2015 06:39

Ahojky všem.
Tak ten úplněk zkusím také.
Váha mě nasrala.
Za týden slabé půl kilo dole.
Tak mám to dostat možná je to tím.
Dnes razím do nové práce.
Obidek jsem si přichystala. :-)
Snad se tam k němu dostanu.

Tak hezký den všem

Autor: alik ()
Datum: 01. 04. 2015 07:33

Dobré ránko! Nahlašuji váhu. Začátek 25.3.2015 74 kg. Dnes 71 kg.
Nálada výborná a energie hafo. Moc všechny zdravím!

Autor: Laura ()
Datum: 01. 04. 2015 07:43

Ahoj holky

taky hlásím středeční váhu 71,7 kg :hura:

alik - gratuluju

Hanino - každé půlkilo dobré, ne? Hlavně, že to jde dolů.

Hezký den všem kvet

Datum: 01. 04. 2015 09:19

ahoj..

jednak se hlásím k těm, co vytahovaly zimní věci-já také ale už v sobotu, byla jsem na gulášovém festivalu asi bych zmrzla..
Věrko, jsem ráda, že Ti ta Orlí sedne..beru tam věci dost a je to fakt rychle, přes net objednám a za den mám..
Velikonoce mě nebraly nikdy nene nesnáším ten svátek chlastu, vždy jsme vypadly ven-taky 4 holky..letos ani ven neplánujeme, budou samy.
Hanino, váha mě taky občas pěkně sere ( a nejen váha)strel
a půl kila je ideál.Toto je ten nejsprávnější úbytek.Když ubereš víc, rychleji to nabíráš zpět. Ubereš míň a jsi nasraná..Fakt půl kila je ideál.
Věrko, dcera je šílenec a zahrává si ale jak tě tak čtu...nepomamila se?
Hlásím dnes váha 61,7 :hura:, snad vydržím a jídelníček klasika, to co včera, jen večer bez vínka ale s tuňáčkem
Snad se mi povedly smajlíci vyhra

Datum: 01. 04. 2015 09:20

joo jsou tam JO

Datum: 01. 04. 2015 09:29

Svobge - GRATULACE - smajlíci fungují pochvala !! Nenene - nepomamila - já na motorku nesednu grinning smiley ani omylem ! Bojím nene

Hanina - grinning smiley grinning smiley tak to jsme nasraté dvě - ale Ty máš aspoň úbytek JO Asi budu muset zapomenout na mandle - sem tam je šoupnu na nervy ....

A všem ostatním gratulace veliká :hura: - jste šikulky - to se moc dobře čte - zejména Alík - to je úbytek jako hrom !!! Jsi jednička vyhra

Autor: Vladunka1 ()
Datum: 01. 04. 2015 10:12

Tak já se přidávám taky se středečním vážením: začátek 28/2, k dnešnímu dni mám dole 5 kg, takže naprostá spokojenost. Těším se na úplňkový půst, minulý měsíc to pěkně po něm skočilo kilčo dolů..smiling smiley Tak přeji všem krásnou Škaredou středu a samé úspěchy.
Jo, chtěla jsem vás poprosit, jestli některá z vás z receptů tady dělá nějaké ty houstičky? Začínám mít absťák na pečivo, tak bych si něco chtěla upéct..smiling smiley
Ty Velikonoce budou taky náročné, samé dobroty, které mám tak ráda...tak snad obstojím bez ztráty kytičky. Papa.

Datum: 01. 04. 2015 11:15

Škaredá středa, to sedí...Ze severozápadu hlásí chumelenici a máma jela na nákup do Polska nene, snad někde nezapadnou. Dostala příkaz pořádně se oblíknout, tak snad poslechla smích

Autor: Laura ()
Datum: 01. 04. 2015 14:32

Vladunka - gratuluju - jedeš pěkně JO

Tyhle housky jsou prý dobré, ale ještě jsem je nedělala, pečivo mi zatím nechybí ani chutě mě nehoní - v dřívějších diskuzích o nich holky hodně psaly a pekly si je

ANGIE´S HOUSKA (bleskový plátek chleba nebo "houska" na hamburger)

INGREDIENCE:

30 g mletých lněných semínek,
1/2 čajové lžičky prášku do pečiva,
1 vejce,
2 čajové lžičky smetany (šlehačky nebo kysané) – nemusí být
1,5 lžičky rozpuštěného másla (můžeme přidat víc, pro silnější máslové aroma),
můžeme přidat česnek,
cibuli (asi mají na mysli v prášku, jako koření) – není nutné
parmezán nebo jiný tvrdý sýr (nastrouhaný)
Petrželka (bazalka, tymián)
sůl

PŘÍPRAVA:

Vše důkladně promícháme a necháme 3 minuty odpočinout, dáme do mikrovlnky na cca 1:20 min.
(já to měla v mističce o průměru cirka 11 cm a výšce těsta cca 3 cm asi 3 - 3,5 minuty, při 750W; na talíři to možná potřebuje kratší dobu).
Pokud chceme chleba, dáme těsto na talíř, pokud chceme housku, dáme těsto do misky nebo hlubokého talíře.
Hotovou housku podélně rozpůlíme a můžeme dát do toastovače/na gril, nebo můžeme opéct na pánvi na másle, přidat sýr, který se krásně rozteče. Fantazii se meze nekladou...
Lze udělat také v troubě – troubu rozehřát na 180 °C a dát péct na 8 – 10 min. Z misky vyklopit až za chvíli (obkroužit nožem)
Můžeme přidat i trochu škvarků

Strany: 1234567891011...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 1 z 47

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.