Datum: 19. 03. 2015 04:47
Ahoj holky

Laduskaa - neboj, nejsi v tom sama - taky se v tom sem tam plácám

Zelenej čaj piju někdy ráno místo heřmánkového - nakopává mě skoro jako kafe

Jinak piju hodně vody s citronem a Magnezii

Vepřovku jsem ještě nevyzkoušela, neměli bůček - ale v Bille někdy jsou dostat vepř. kůže i zvlášť. Ale chystám se na to

Já teda beru občas na vlasy a na nehty Revalid - a zabírá

Protože nehty mám blbé odjakživa

Včera mi sousedka nabídla, že objednává domácí vejce - tak zatím beru dvacet a jsem moc zvědavá, jaký bude rozdíl. Té slečně z hospodářství sbíráme staré pečivo, skořápky z vajec a obaly z vajec - mě to nevadí, dělám to ráda. Horzně se mi líbí, jak se pustila do BIO života. Slepičky si běhají volně, má nádherné kozičky (ty jí skáčí pomalu až na střechu), králíky .... Když chci potěšit oko a mít "mír v duši" , tak se kochám na její FB stránce u fotek

Když jsem nasdílela ten odkaz - právě mě zaujal ten kokosový olej - zkusím z DM. A fakt začnu dělat všechno na sádle nebo másle - jaKo za našich babiček

káva Velvet (s tou posypkou skořice mi teda chutnala víc), heřmánkový čaj po vycházce, později kuřecí játra (zbytek) - večer poslední tuňák (už aby byly zase ve slevě chilli tuňáci

)
Mějte se moc krásně - choďte všude pěšky - v tomhle počasí je to balzám

P.S. jo ještě přidám pro Linduš - už mám vytřeno, kytky zalitý, prach zlikvidován, pelechy z balkonu vyvětrané ...... Pozdravuj dcerku do Anglie

!! a to jsem ve 12 v noci čistila pelech stařečkovi - už to bylo i s krví

, tak nevím - venku je celkem ještě čupr ....... Stáří je sviňa.....
Upraveno 1krát. Naposledy upravil Věra Hankocyová (19. 03. 2015 04:52).