Datum: 02. 03. 2015 09:30
ahoj všem při pondělku

teda vy mi tady děláte chutě - domácí klobáska - já chci takyyyyy, ale teda fakt nevím, kde bych se k ní dostala

svobge - díky za gratulaci a to půjde. Kolik měříš na těch 64kg? Měli bychom se tu víc motivovat a podporovat a ono to půjde hned všechno líp

A ty jsi teď nějak dlouhodobě v Anglii nebo už v ČR (nějak v tom mám zmatek) to musí být docela těžké se tam zorientovat a vědět na čem neujet u toho jejich jídla. Já tam byla před asi 12ti lety na 10 dní a prvních asi 8 dní jsem měla hlad, protože mi tam nic nechutnalo nebo mi po tom bylo nedobře, jediné co jsem mohla byla smažená vajíčka se slaninou na snídani, tak to bývalo moje hlavní jídlo, fish and chips jsem ochutnala jednou a víc jsem je nepotřebovala a pak nás zachránilo, když jsme poslední dva dny objevily arabská jídla (gyrosy, kebaby atd.) a čínu (tak dobrou už jsem nikdy potom nejedla) ale to jsme byli poslední dva dny v Londýně, tak tam už jsme se nějak zorientovali rychleji.
věrko - gratuluju k váze

a teď tak přemýšlím po té naší odvšivovací kůře

(doufám že už nikdy více

klep-klep-klep), kde se vzalo to úsloví "líná jako veš" - taky to používám, ale když jsem tu veš-mrchu viděla běhat v těch vlasech, jak unikala, tak mi moc líná nepřišla, ale zas jsem jásala, když ji člověk vyčeše, že už nikam neskáče ani neuletí. To spíš ty hnidy jsou líné, možná proto to vzniklo, když už je hnida líná, tak veš tuplem - s hnidama používáme taky úsloví - válí se tady jak hnida - ty se fakt jen válí, nebo jsou přicucnuté

Holky do půstu o úplňku s váma teda nejdu, já jsem tak ráda, že nemám hlad. To bych fakt nedala

to se přiznám na rovinu. Možná někdy později bych to pojala jako pročišťovací den s těma proteinovýma koktejlama - ale i to bych měla obavy, abych to vydržela. Na předešlých diskuzích o tom holky psaly, když jim dlouho váha stagnovala, tak si daly celý den jen na "tekutý protein". Používáte to někdo?
já dnes čaj, za chvíli si udělám vajíčka a koketuju s lovečákem, na kalor.tabukách je v 50g pouze 0,1g sacharidů (lovečák obecně nebo od Kmotra), ale v lovečáku Pikok z Lidlu je v 50g celých 1,3g sacharidů - to je teda rozdíl, co? No není lovečák jako lovečák :-O, obávám se totiž, že bych nezůstala u 50g ale chodila bych ho celý den ujídat, než bych ho sežrala celý a je ho tak minimálně 300g a to už je nejmíň 8g sacharidů! Tak se vsadím, že mám ten z Lidlu - máme ho tam ještě od silvestra

, tak už si to přesně nepamatuju.
....Asi ho zákeřně nakrájím manželovi a koupím ten od Kmotra

a na oběd kuřecí nebo vepřový steak a vývar a na večeři asi rybu se salátem.
Pěkný den

a pište pište