Datum: 19. 06. 2014 11:50
Dobré dopoledne všem,
Oliwia - DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI
- slova, která jsi napsala v předposledním odstavci, by se měla vytesat do kamene
Podepisuji - napsala, jsi to naprosto přesně.
Šmarjá, kočko, jak já jsem ráda, že tohle zase po dlouhé době napsal, někdo jiný, než já...
Tohle je přesně to, co se tady už od jara snažím stále vysvětlovat, tedy vždycky nejdřív opatrně, potom rázněji a nakonec "natvrdo", kdy jsem až hnusná a protivná... i sama sobě
Karla hovořila o tomtéž. Jak napsala: "Jela jak fretka"
A napíšu to "hubatě", svým stylem: "Vy si jeden den užijete, nacpete se vším možným "dobrým", na co my ostatní si nedovolíme ani pomyslet a tvrdě si to odpíráme... Druhý den máte výčitky, tak to na nás tady, vybalíte a pěkně barvitě nám to vylíčíte a co my s tím? Samozřejmě, máme Vás chlácholit, utěšovat, že to se stává a že to napravíte a bude všechno v pořádku???" Přiznám se, že po roce tady, já už na to fakt, nemám???
Lindo, cverni - to, co napsala Oliwia, si přečtěte 5x dokola, narvěte si to do hlavy a už ani slovo o nějaké zatracené Mozartově kouli, pivu...
Prostě nic... A žádné AD sladké náhražky, i ty si musíte "vyrvat" z hlavy
cverni, mamu pošli k Oliwii, neb ta to vychytala úplně přesně od začátku, já dělala hodně přešlapů...
Jinak, mi se stávalo, že když jsem něco udělala špatně, tzn. že jsem třeba jeden den toho i více snědla - víc jak do polosyta (bez čehokoliv nepovoleného), tak váha šla nahoru se zpožděním, třeba až za 24 hodin.
ivano, zdravím, jenom se moc neorientuji ve Tvém příspěvku???
Kočky, musím letět, ozvu se ještě později, no snad???