Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Atkinsonova dieta VIII.
Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Strany: PředchozíPrvní...7677787980818283848586
Aktuální stránka: 86 z 86
Re: Atkinsonova dieta VIII.
Autor: Dany ()
Datum: 21. 06. 2014 12:12

.

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Dany (09. 05. 2015 11:41).

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: Dany ()
Datum: 22. 06. 2014 12:57

Ahoj kočky,

kde to vázne? Nikde nikdo???

Karlo drahá, teď jsem řešila jednu zapeklitou situaci, a tak hned si mi vytanula na mysli i Ty? Kočko, doufám a já samo, že pevně věřím, to všechno zvládáš :-) :-) :-) Jestli Tě přepadly chmurky, ty zase přejdou, neboj :-) Ty máš v sobě tolik síly, odvahy a zarputilosti... tu bys mohla i rozdávat - teď jsi ji schraňuj pro sebe :-) :-) :-)
Karlo drahá, je spousta lidí kolem Tebe, kteří Tě potřebují a vím, že my tady na fóru o hubnutí taky... Já, furt přemýšlím, jak jsi to dokázala, udržet váhu víc jak téměř 30 let? Teď ten můj výkyv po 5 měsících - do té doby, to bylo "tralala" a teď s tím zatracenným + 1,5 kg už zase bojuji víc, jak jeden měsíc??? Tak strašně potřebuji, aby mi někdo řekl, co je špatně, nějaký nápad :-(

Kočko, a jak lukášová má myšlenku našeho setkání, doufám, že bys mne nezklamala a věřím, že i ostatní baby, by Tě rády viděly :-) :-) :-) A žádné výmluvy, já bych si pro Tebe přijela i do Prahy a odvezla Tě na místo "určení" a potom i dopravila zpět :-) :-) :-) Co babo, bez výmluv :-) Karlo, vím, že určitě máš i jïné, důležitější věci na vyřizování... hele... ale napiš vždycky aspoň 2 - 5 řádků... :-) :-) :-)
Doufám, že vše dobře jde - alespoň v rámci denních úkolů a cvičení - hlavně mozek - tomu nesmíš dát dovolenou, ač za týden jsou prázdniny... :-) :-) :-)
Kočko, Karlo drahá - Drž se... :-) :-) :-) Jsi velká bojovnice a úžasná bytost :-)

Tak zatím :-)

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Dany (22. 06. 2014 13:00).

Autor: lukasova ()
Datum: 22. 06. 2014 18:35

Přestupovat do nového témátka JO

Datum: 22. 06. 2014 21:29

Dany, jasně že bych jela a ráda, ale doufám, že to bude až po prázdninách, až se ještě trochu zotavím. \Dneska jsem zase perně cvičila, ale jsem z jakékoliv činnosti ukrutně vyčerpaná. Připadá mi, že musím do každého pohybu vložit daleko víc energie, než když jsem byla normální, dvouruká. Některé věci jsou tak strašně zapeklité! Už abych měla spoň tiu kosmetickou protézu. Aspoń na pridžení a tak. jenže ten zbyteček ruky mám staršlivě krátkej, tak to asi nebude žádná sláva. Aještě furt živej, bolavej, nezhojenej.
Ale musím, musím, prostě musím, kdyby čert na koze jezdil. O držení váhy napíšu, ale až příště, snad zítra nebo pozítří, podle toho, jak se k tomu dostanu. Dneska už mám veškerou energii vyčerpanou...
tak pá, holčičky, držte se!

Autor: svobge ()
Datum: 23. 06. 2014 10:09

Krásné dobré ráno všem..
tak začnu klasicky - váha 62.2 kg.No a taky se přiznám - pár jahod bylo.. Auuuu.
Ale moje chutě uspokojené, po ničem netoužím a podruhé začínám ostrý start a tentokrát bez chutí..a bez chybiček
Snídane míchaná vecje, pár koleček salátový okurek, dopoledne 3plátky goudy, 3 kolečka čabajky - oběd plecko na guláš s troškou kysaného zelí ( řídký segedin), odpol. svačina jako dopolední, večertreska a římský salát..ráno byl ještě mátový čaj a sklenice s magneziem. Přes den 2,5-3 litry vody s citonem. Někdo tu pil 5-6 l tekutiny - to mi přijde docela moc, až nebezpečné..
Jinak jsem z Brna..a všechny vás moc ráda poznám..
Víken sem moc nechodím, snažím se PC vyhýbat. Sobota ráno - úklid, vaření, odpoledne kolo ( nářez), večer - frapé (jen voda a kapka šlehačky), knížka. Neděle dopolene vaření a to na celý týden, odpoledne žehlení, knížka - klidek.
Dany - děkuji, že mě jen nehubuješ. Myslíš to dobře ale někdy je človek dost naštvanej sám na sebe a už tak tu chybu těžko přiznává... a já se nechci zahrabat sama do sebe ale chci tu být s váma...

Autor: lukasova ()
Datum: 23. 06. 2014 10:19

Zatím Brno vede, já jsem z Prahy :-)

Strany: PředchozíPrvní...7677787980818283848586
Aktuální stránka: 86 z 86

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.