Datum: 26. 08. 2013 07:02
Dievcata, tak ja som stale vo faze stupania
Dnes rano vaha ukazala hrozostrasnych 66,1kg!!!!!! O 1,2kg viac oproti najnizsej hmotnosti. Na druhu stranu si hovorim, ze som zvedava, co za takychto okolnosti dokaze proteinovy den? Ci to dokaze prelomit? Minuly mesiac som stupla pred MS o 1,7kg.
Karinka dcery a vnucika mi je strasne luto, hlavne toho maleho, tie hnackove ochorenia su velmi neprijemne
Chudak maly, pamatam si, ze na Slovensku bola afera s kopcekovou zmrzlinou, pridavali do nej surove vajcia.
Angie, vcera manzel otvoril chladnicku, zbadal tvaroh a hned ma zacal ukecavat, aby som upiekla ten vyborny kolac. Tak sa konal aj u nas, znovu sa podaril a samo, ze som si kusok dala
Inak, vcera teda vychadzka bola, 10km strojovym tempom - pocasie bolo neiste. Zvladli sme to ako-tak len s par kvapkami dazda.
Dany, ako kamaratovi chutilo? Ake komplimenty si dostala?
Alfik, ano za normalnych okolnosti zhodim s proteinovym dnom 400g, ale teraz dufam, ze to bude viac, s ohladom na okolnosti
Jaaaaj, keby som sa dostala o 100g pod najnizsiu vahu (ako ty) to by bol sen
Flirtujem s tym, ze by som otocila 2 taketo dni za sebou, to sa mi este nikdy nepodarilo, ale... niekedy aj motyka vystreli
Cez vikend svokra oslavuje narozky, som zvedava, ci ma pochvali - chcem byt v dobrej forme
Irulka, Karinka idemeeee!! to daaaame!!!! Alfik bola nerozhodna, uvidime, ci sa prida alebo az na zaklade nasich vysledkov
Dievcata, uspesny tyzden vsetkym a vela stastia vaziacim sa hubnulkam