Zkušební :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Zde si můžete vyzkoušet funkce našeho fora 
Strany: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 2 z 9
Re: Webikovi
Autor: Pallando ()
Datum: 06. 04. 2005 14:40

Mohla bych poprosit o vymazání svých údajů z tabulky ze dne 3.4.? (napsala jsem tam jenom rozměry a ne váhu, a teď to dělá psí kusy v grafu). Díky moc.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: webik ()
Datum: 06. 04. 2005 15:58

opraveno

Autor: Verunka ()
Datum: 09. 04. 2005 20:02

Ahoj chtěla bych také dostat přístup k sekcím jako je třeba zeď nářků apod, budu moc ráda když mi to umožníš,. Ještě bych chtěla jestli bys m i prosím nenapsal něco víc o stránkách nějak se v tom nemůžu vyznat, bohužel. nevím co mi to umožnuje apod... díky za strávený čas kvůli mě

Datum: 09. 04. 2005 20:22

Verunka - nevim jaky pristup mas na mysli, zadnou zed narku neznam.
Jediny pristup, ktery neni pro kazdeho je PRIVAT. Ten je urcen pouze pro ucastnice nasich vikendu v Kralupech.
Pokud myslis TABULKU a ZAVAZKY - tam se muzes napsat sama - heslo si zvol jake chces - s nim pak budes zadavat dalsi udaje.
Jinak nevim v cem se nemuzes vyznat. Klidne mi napis presne co chces vedet, budu se ti snazit vysvetlit vse.

Autor: Blanka ()
Datum: 09. 04. 2005 20:58

Webiku prosím, ve foru se moje jméno objevuje napsané červeně. Dříve bylo modré. Znamená to něco? Mám to nějak změnit. Jsem z toho zmatená. Děkuju

Datum: 09. 04. 2005 21:07

Blanka - kdyz tuknes vedle tveho jmena, barva zmizi. Je to jen oznaceni, ze jsi navstivila svuj profil.

Autor: z ()
Datum: 22. 04. 2005 08:52

žádám o zrušení privatu na jméno zuzap. Nemůžu na forum nic napsat, pořád mi to píše, že to je registrované jméno a mám se přihlásit. Heslo mi nefunguje, tak si nechám poslat nové, přihlásím se...a stejně nemůžu nic napsat, opět mi to napíše, že jméno je registrované...to má být vtip, nebo co jako?

Autor: zuzap ()
Datum: 22. 04. 2005 09:39

najednou to funguje..., ale stejně budu radši, když nebudu registrovaná

Datum: 22. 04. 2005 12:56

Zuzap - nerozumim? Do privatu nemate pristup, cili tam se nemuzete prihlasit. Je to pouze pro zvané.

A psat do fora muzete. Pokud chcete zrusit registraci neni problem, muzu ji zrusit, staci rici.

Autor: Petra ()
Datum: 27. 04. 2005 12:05

Chtěla jsem si upravit svůj příspěvek a napsalo mi to, že nemám oprávnění. Jméno mám zadané dobře i heslo.

Datum: 27. 04. 2005 13:13

zkuste se znovu prihlasit, obcas to dela co chce :-)

Jinak upravit lze pouze prispevek, ktery jste poslala jako prihlasena.

Autor: Petra ()
Datum: 27. 04. 2005 15:45

Zkusila jsem se odhlasi a znovu prihlasit a je to furt stejné. No holt musím psát bez chyb, že mrk?

Stejně mi to "odhlasit a prihlasit" pripomina muj oblibeny vtip (partner je programator):
Jede automechanik, manaze a programator v aute. Auto se pokazi. Manazer rika: "to je v poradku, mam tu mobil, zavolam nahradni auto, vsechno stihneme." Automechanik pravi: "neni treba volat, ja se na to podivam a opravim to" a programator prohlasi: "A nestacilo by jen vystoupit a nastoupit?"

Autor: Evulik ()
Datum: 29. 04. 2005 09:11

Prosím o opravu v tabulce váhy - asi jsem zadala desetinu s čárkou a tak tam mám u váhy místo 79,6 kg jenom 79 kg. Díky za opravu. Evulik

Datum: 29. 04. 2005 13:22

Evulik - opraveno

Autor: Rija ()
Datum: 29. 04. 2005 15:16

do závazků jsem nahlásila aktuální váhu. Ta se zapsala, ale závazek na květen 75 se nezapsal.
Mám to zkusit ještě jednou?

pribor1 Rija :vaha1:

Datum: 29. 04. 2005 16:00

Rija - koukam na to :-(

pockej do 1.5.2005 mozna se to prepne.

Autor: Slavka ()
Datum: 30. 04. 2005 09:04

Webíku, pomoc!!! Třikrát jsem zapisovala váhu do závazků, ale není tam. Není to snad tím, že jsem minulý měsíc vynechala?

Datum: 30. 04. 2005 09:20

Slavka - uz to resim, ale pokud jsi nepsala minuly mesic, bude tam vypadek.

Uz jsem nasel tu chybu, resim s programatorem.
Vydrzte.

Datum: 30. 04. 2005 10:24

Rija a Slavka

zadejte si to jeste jednou, pokud by to neso poslete me udaje na mejla, dopisu to rucne.

Autor: Slavka ()
Datum: 30. 04. 2005 14:24

Webíku opět to nefunguje.
Moje údaje - aktuální váha duben 74,-
závazek květen 72,-

Díky, Slávka

Strany: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 2 z 9

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.