Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Listí padá, kéž by váha též...
Hubnutí II. :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Nove tema pro hubnuti 
Strany: 1234567Následující
Aktuální stránka: 1 z 7
Listí padá, kéž by váha též... :-D
Autor: Ela ()
Datum: 26. 09. 2018 09:28

Léto je definitivně za námi, tak aktuálně...:-)
Jak jste na tom, po tom horkém létě ? Já se snažím vnést zase do všeho nějaký řád, protože to léto je prostě hrozné...to se nedá.smích
Nicméně na váze žádné škody, letní dobrůtky mi prošly bez ztráty kytičky, jsem na tom plus mínus stejně jako před prázdninami. Aspoň že tak.:-)

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Listí padá, kéž by váha též... :-D
Autor: marinka ()
Datum: 26. 09. 2018 10:22

Dvě nechtěná kila setrvávají na pozicích :-(.

Autor: lukasova ()
Datum: 26. 09. 2018 10:58

U mě taky :-)

Autor: Dadula ()
Datum: 26. 09. 2018 13:06

No u mě taky drží 1,5 kg jako přišité, ale je fakt, že se cpu sladkými hruškami a jablky, každý týden moštujeme a mošt je rovněž sladký jako med, takže se vlastně ani moc nedivím, že to je takhle nene Co uhodila zima, tak mám vyloženě odpor k syrové zelenině a mám naopak chuť na tu teplou ocicka Tento pocit zažívám poprvé, nikdy dřív mi tělo nedalo tak silnou reakci. Jenže nemám vždycky tu teplou po ruce, že :-D No nakoupila jsem dnes na trhu suroviny a udělám si dnes velký hrnec ratatouile (takovou svoji variantu) a budu mít na několik večeří JO

Datum: 26. 09. 2018 13:30

Taky to tak dělám, cca. 2x týdně si udělám jídlo do krabiček, na obědy do práce.:-) Přišla mi před chvílí farmářská bedýnka, tak zase něco vytvořím. No a taky se mi změnily chutě, copak že chutě, ale taky chuť k jídlu jako taková - vzrostla, oproti horkým týdnům...mrcha...smajl120 Čekám snad dobu ledovou ?!zed Ještě se mi začne zahušťovat kožíšek a bude to už ale opravdu na pováženou... A tak kdyby na hlavě, tam by to až tak nevadilo, tam se chlup navíc hodí že...

Datum: 01. 10. 2018 09:26

Tak máme zase konec měsíce a je tu hlášení do hada. No za tohle se teda nepochválím 73,8kg NE A jak má jeden taky hubnout, když je všude tolik ovoce. O víkendu slavíme devadesáté narozeniny tchána - budu dělat dort a bude samozřejmě všude plno dobrot, no jezte jen mrkev, že smích nene No a aby toho nebylo málo, další víkend zase slaví moje maličkost a syn ocicka No alespoň to odbudu všechno najednou a pak už zase může nastoupit nějaká zdravější varianta stravy. Tak do vánoc to snad na těch 72 stáhnu. No a přes vánoce zase naberu nene a tak bude obnoven koloběh tuku v mém těle :-D záchvat

Autor: marinka ()
Datum: 01. 10. 2018 09:38

Jo, Dadulo, je to věčný boj :-(.

Datum: 01. 10. 2018 09:40

Tak zkus mrkev propašovat aspoň do toho dortu smích

Autor: JarkaP ()
Datum: 01. 10. 2018 13:17

zdravím grinning smiley
tak já se pochlubím ...než tam zase skočí něco navíc smiling smiley
dnes ráno 75,2 - už jsem tam zase psala tu šestku na začátku grinning smiley ...když já bych jí tam tak chtěla že jí tam pořád cpu.
Minulý týden další pokračování dovolený ...takhle by mně to bavilo grinning smiley týden dovolená - týden práce - týden dovolená .... grinning smiley
Byli jsme na Šumavě na houbách - a nestíhali jsme sbírat - ještě že jsme měli sebou sušičku - jela naplno - úplná houboseč grinning smiley
Tak ať se vám také daří - papa

...jo a Maruško - mrkvový dort je náhodou zcela luxusní záležitost!!!

Datum: 02. 10. 2018 08:30

Maruško - dělám mrkvovou buchtu a taky ji miluju, jenže v té hlavě si to přeberu tak - je v tom mrkev, tak je to vlastně zelenina :-D a tak se toho smí sníst podle chuti nene takže v konečném důsledku to nemá žádný efekt NE

Datum: 02. 10. 2018 08:35

:-)

Datum: 02. 10. 2018 10:56

81,0

Datum: 02. 10. 2018 11:44

Hlásím DO HADA 85kg. a to bude teď v sobotu oslava narozenin v pizzerii (já, syn , bybi, děda), v listopadu další oslava (přítel, jeho syn, můj druhý syn, sestra, dcera bývalého manžela), pár koncertů s pivem a griotkou už mám taky za sebou, asi začnu hubnout kolem Vánoc :-) cukroví mi nechutná a jeden bramborový salát na štědrý večer s jogurtem místo majolky mě snad neublíží.Hlavně abych nepřelezla přes 85, to je můj pocitový strop, že víc bych teda vážit fakt neměla.
Zdravím všechny spolubojovnice.
PK

Autor: hatta ()
Datum: 03. 10. 2018 14:06

Ahoj holky. Tak jsem zpět z lázní,... mám za sebou 14 dní Karlovy vary,... jedním slovem super,... počasí letos vyšlo na jedničku a parta lidí taky a Harkány 4 dny taky super. tak už snad je to vše. Pro letošek,...

KAtko, já mám pomyslný strop 86 kg,... ale do hada hlásím 93,.... je to hnus velebnosti. Musím s tím něco udělat,...Na podzim mi to celkem jde,... tak snad se podaří i letos.

Byli jsme v ponělí na houbách,..... a nic,... ani prašivka. Tak letos jsem bez,...Sušený mám z loňska, ale houbová čalamáda došla,..

Autor: Veverka ()
Datum: 03. 10. 2018 22:00

Che grinning smiley - já po návratu z dovolené zapomněla,že je konec měsíce a pak mne pohltil pracovní proces... A na nějakého hada jsem ani nevzdechla.
Takže hlásím do HADA nedělních 71,7 dodatečně. Vzdor túrám v horách a celkem slušnému jídlu (akorát pivo po výletech to trochu hatilo winking smiley), jsem na dovolené nic neodložila sad smiley. Jinak hory v Černé Hoře (konkrétně NP Durmitor) můžu jedině doporučit - pokud tedy rádi trajdáte po kopcích jako my. Nějaké fotky dávám i s trasami výletů na blog (http://werka13.blog.cz), tak můžete juknout....

Datum: 04. 10. 2018 12:04

Veverko, krása JO, já hory můžu čím dál víc (a narvané pláže čím dál míň :-D ). Jenže někde jsou narvané už i ty hory.nene

Autor: Veverka ()
Datum: 04. 10. 2018 16:26

Elo, tak tady nebyly smiling smiley. Víc lidi bylo jen u Černého jezera, ale většina z nich došla jen na břeh a do přilehlé restaurace a už ne nikam moc dál, a pak na Savin kuku, kam jezdí lanovka, takže tam vyjedou i osoby ve zlatých teniskách a obtažených riflích. Ale jinak pohodička, občas jsme někoho potkali, ale rozhodně ne davy. Takže za sebe můžu Durmitor jedině doporučit smiling smiley

Datum: 05. 10. 2018 09:20

...ve zlatých teniskách...smích No já taky měla jednou v létě zážitky na Sněžce - a mluvím o té kratší strmé kamenité stezce ve směru od Špindlu, po těch šutrech tam lezly slepice v žabkách, městských sandálkách, k tomu šatičky a kabelčičky…ocicka To jsou tak někdy věci...:-D

Autor: hatta ()
Datum: 05. 10. 2018 22:25

Já byla na Sněžce loni a potkala jsem 2 kluky a ty šly bosky,...

Autor: Peggy ()
Datum: 07. 10. 2018 08:28

Tento týden jsme se taky vrátili z hor, většinou jsme tedy byli na stezkách sami, ale potkali jsme partu kluků a holek (tak ve věku kolem 30 let) a ti šli bosi po takové cestě, na které jsme nadávali i my v botách. Nějaký pitomec na ni vysypal směs ostrých šutrů, rozbitých střepů asi z dlaždic, cihel apod., a to v délce několik desítek metrů. Ptala jsem se jich, jak toto mohou zvládat a oni si pochvalovali, jak je to skvělé, že jdou trasu 17 km a když si člověk zvykne, je to jako droga... Mimoto nám vysvětlili, jak je to zdravé na akupunkturní body na chodidlech. Já teda zase nemusím mít všechno... toto bych nezvládala.

Jinak na hada jsem si na rozdíl od Veverky na hada vzpomněla, ale nemám ho čím nakrmit, už zase nemám sílu vstoupit na váhu, vždy na dovolené zvlčím a i když pohybu je víc než dost, tak jídla a pití rovněž. Tak posílám hadovi omluvu a slibuju, že na váhu vstoupím až se zase dám dohromady a budu mít sílu zase si odříkat (tím myslím jakýkoliv rozumný jídelní režim smích). Nejsem žádný asketa a to odříkání mě hrozně otravuje, ale není zbytí, teď už jde o hlavně zdraví, oblečení zatím dobrý.

Strany: 1234567Následující
Aktuální stránka: 1 z 7

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.