Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/bbcode/bbcode.php on line 217

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Máme tady září, tak ať se nám daří
Hubnutí II. :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Nove tema pro hubnuti 
Strany: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 6 z 9
Re: Máme tady září, tak ať se nám daří
Autor: lukasova ()
Datum: 04. 11. 2017 09:32

Konečně jsem se dozvěděla, proč člověk (ženská) v přechodu přibírá. Je to z toho důvodu, že pokles hormonů tělo kompenzuje zvýšenou tvorbou tukové tkáné, která je taky hormonálně aktivní.

Takže jsem opět nasadila pupalku ve vyšším dávkování JO

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: hatta ()
Datum: 05. 11. 2017 13:43

Veverko, to se prostě nedá nic dělat, doufám, že bude brzy líp.

Já jsem taky trochu o víkendu hřešila, takže mi to ukázalo 20 dkg navíc,... ale už zase jedu tak jak mám a pokračuji v sundavání tuku.
Celý víkend mám vnoučka, takže jsem dost v poklusu, teď čekám až se vyspí a pojedu ho vrátit mamince,... už se těším, až si odpočinu :-)

Zítra budu celý den v poklusu, tak si musím vymyslet jídlo na cesty,.. mám školení, pak musím nafasovat něco do práce, pak kadeřnici, pak posezení s kamarádkou a to je tak na celý den, že se dostanu domů až večer,... takže budou nějaké krabičky a jídlo v poklusu

Autor: Ela ()
Datum: 06. 11. 2017 08:17

Veverko, tak ať je brzy lépe.:pohlad: Když přijdou problémy, tak člověk nedokáže ještě být vzorný v životosprávě, to pak jde stranou.

Maruško, to je teda radost.zed Myslíš teda nasadit pupalku, jo ? Já už ty prášky budu nabírat polívkovou lžící...smích

Hatto, taky si tak nějak říkám jestli pomalu nebude čas vyzkoušet hlídání vnoučka na delší dobu a zkusit i přenocování, i když to si teda zatím nedokážu představit...:-D

Honzino, tak třeba to je první vlaštovka a začne se do školky i těšit...mrk Škoda že na začátku narazil na krávu.

Datum: 06. 11. 2017 10:27

Autor: Dadula ()
Datum: 06. 11. 2017 11:08

Ahoj po víkendu kvet
Tak do hada hlásím setrvalý stav - 74,8kg nene No co bych chtěla - 3 oslavy v měsíci, to abych byla ráda, že jsem nepřibrala nene

Elo - já se při hlídání malých vnuků absolutně nevyspala - spali s námi v ložnici a samozřejmě vstávali před rozbřeskem, v noci jsem se neustále budila při každém jejich vzdechnutí, takže jsem po víkendovém hlídání byla naprosto odrovnaná. Teď už jsou velcí, spějí na opačném konci bytu a ráno si pustěj televizi a než vstanu, koukají na pohádky, ale pár let to nebyla žádná sláva.

Autor: Veverka ()
Datum: 06. 11. 2017 11:22

Takže tady máme tabulku... Chybí už jen Peggy, pokud se ozve, tak ji samozřejmě doplním.
V říjnu s kg nejvíc zamávala PK JO a vůbec byl říjen úspěšnější než září (když tedy nepočítám sebe a Honzinu - nám se nějak nevedlo)

Dadula (166).....(1/15).75,2---(1/16) 77,8---(1/17) 71,4...72,6...72,1...73,6...72,6...72,0...72,5...72,5...75,0...74,8
Danka (168)........(1/15).56,2---(1/16) 58,2---(1/17) 55,7....56,2...---...---...---...---...56,2...55,6.....56,8...56,8
Ela (160)...........(1/15).81,0---(1/16) 81,8---(1/17) 77,0...78,5...80,3...81,9...81,5...82,1...82,4...80,4...81,4...80,7
Hatta (170)................................................................................................................................................90,0...88,9
Honzina (168)...(1/15).90,5---(1/16) 100---(1/17) 100,0...99,0...---...----...---...99,4...---..100,0...100,0..102,5
Peggy.(170)......(1/15). 83,4---(1/16) 83,0 ---(1/17)..............................87,1...85,4...84,6...85,1...85,5...86,1...87,4
PrKatka (162)....(1/15). 77,2---(1/16) 79,0--- (1/17) 82,0...---...81,8...82,5...82,7...82,7...82,0...80,9...82,2...80,5
Veverka (161)....(1/15) 66,1---(1/16) 67,2---(1/17) 69,9...70,0...70,5...70,6...71,0...71,3...70,2...70,6...70,6...71,2

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Veverka (19. 11. 2017 22:06).

Autor: Honzina ()
Datum: 07. 11. 2017 08:42

Váha o malinko klesla, hned se dodržuje veseleji. :vaha1:

Včerejší pribor1
sn: ovocný smooty jogurt kukuřičné lupínky
sv: káva s mlékem, 1/2 banánu
ob: italské rizoto s kuřecím masem, houbami, špenátem, sušenými rajčaty - 1/2 porce
sv: muller riso, káva s mlékem
ve: králičí hřbet na cibuli s dušeným květákem

hodinka pohodového cvičení - aby záda nebolela

Datum: 07. 11. 2017 08:54

Honzino - kam chodíš na záda?

Datum: 07. 11. 2017 10:19

Honzino, jídelníček vypadá pěkně...:-)
Já ještě jím ne úplně jak bych chtěla, pač zatím nemůžu úplně dobře kousat kvůli rozvrtané puse.mrk A včera mě to trochu bolelo, tak jsem se "odměnila" za to utrpení nanukemnene... Nu což, dneska to zkusím lépe...

Autor: Veverka ()
Datum: 07. 11. 2017 12:31

Příchod Hatty to tu fakt trochu rozjel...Docela dlouho tu bylo poměrně mrtvo...

Můj včerejší pribor1
sn - čokomusli+ovecné vločky+lněné semínko+Hollandia
sv - kousek řezu ze strouhaných jablek
o - pečené kuřecí stehno s nějakou rajčatovoparikovou omáčkou, šťouchané brambory (menší porce)
sv - bílý jogurt, okurky+cherry rajčata (ta zelenina měla být po obědě, ale v pracovním zápalu jsem na ni zapomněla)
ve - chleba s florou+light sýr Korolewski, paprika, cherry rajčátka
Cvičení nic, jen pobíhání (dostala jsem se skoro k 10 tis. krokům, což jde)

Elo,
když je nanuk jeden a nezvrhne se to do toho, že pak člověk spase kde co, tak to není taková tragédie. A samozřejmě to nesmí být denně, že...
Já když dostanu chuť na zmrzlinu, tak chodím bu´d do Yogotérie na mražený jogurt s ovocem nebo si koupím Míšu či Mrože (prostě nějakého nanuka s tvarohem - že jsou tam aspoň stopově bílkoviny, ne jen cukr)

Honzino,
pěkný pribor1 - to půjde...JO

Datum: 07. 11. 2017 13:01

No jak říkala teta Kateřina - nechval dne před večeří - v mém případě před obědem. otaznicek Šla jsem do jídelny se závazkem dát si salát s kozím sýrem. Kozí sýr byl vyžraný, zbyl jen salát a měli pečené koleno s křenem, no co si Honzinka dala?!?....
No aspoň že jsem třetinu dala manželovi, ale stejně... Na druhou stranu jsem si náramně pochutnala a od prázdnin jsem kolínko neměla, že....

Mým problémem není ani tak kvalita jídla. Většinou žádné prasečinky nejím, ale ta kvantita!!! Na tom musím zapracovat.

Maruško - k Lídě Boháčové.

Datum: 07. 11. 2017 13:14

Tak jsem si to od oka spočítala (od oka neb odhaduji váhu) - bez večeře mám o 20% přešvihlé tuky (jejichž složení na mne hrozí červenou pěstičkou), vyčerpané sacharidy a 95% celodenní energie.
A to jdeme na večeři, která rozhodně nebude v mé režii. Tak se alespoň pokusím ohlídat její množství a dorazit se zeleninou.

Ale byla to ňamka pribor2

Datum: 07. 11. 2017 14:17

A to je hlavní. Koneckonců tělo potřebuje i maso, že jo.:-) Oběd byl dejme tomu kaloričtější, no tak to vykompenzuješ ve druhé polovině dne. A je to. A když to nepůjde - večeře venku - tak to napravíš zítra. mrk

Datum: 07. 11. 2017 14:39

Honzino, koukala jsem, že ji mám tady blízko JO To je dobré vědět :-)

Datum: 07. 11. 2017 15:16

Ahoj holky

Honzino,... tak po večeři vášnivý sex a energie bude spálená smích

Mě čeká zítra zabijačka,... no nemám to jednoduché,....

Elo, já jsem se do hlídání taky moc nehrnula, protože to byl mamánek rozmazlenej :-), ale prostě jsem musela, protože holka se vrátila částečně do práce a musím říct, že na to jaký jsem z toho měla strach, tak naprostá pohoda,...bez maminky je zlatej,.. už ho hlídám asi od 1,5 roku (jsou mu dva) a užívám si to s ním,..je to den ode dne lepší,...člověk když se mu věnuje, tak je v sedmém nebi

Datum: 08. 11. 2017 07:46

Copak to já si ho užívám dost, vidíme se několikrát do týdne, jen jsme si ještě netroufli na delší hlídání, přes noc ještě vůbec, protože tohle je samozřejmě taky mamánek, jak už ty první děti bývají.:-) Navíc v posledních týdnech usoudil že když mu už byl rok, tak že by se mohl taky začít už vztekat a jak se mu v něčem nevyhoví, dokáže to dát heeezky najevo.smích Ale prý období vzdoru končí nejpozději ve 3 letech (až na vyjímky, které to můžou mít i do 5)... No tááák, to jsme klidní...:-D

Datum: 08. 11. 2017 10:29

Včera jsem to večer smírně dokopala do udržovacích hodnot,

tak dnes lépe a radostněji pribor1
sn: ovocný smooty jogurt + kukuřičné lupínky
sv: káva s mlékem 1/2 l
ob: Ceasar salát s kuřecím masem a chlebovými krutóny
sv: jogurt + ovocné musli
ve: králík na zelenině

My hlídáme celkem dost, ale na přenocování nebo jen odpolední spaní mimo domov (když nepočítám spaní v kočárku) jsme si ještě také netroufli.
Šílený mamánek je u nás druhorozená. Bylo období, kdy rodiče na hodinu odešli a já trávila celou dobu se řvoucí holčičkou schoulenou v náručí - "máma neni". Dneska se sice několikrát za den ubezpečí, že "máma príde", ale když konečně přijde, tak se s ní přivítá a dál si hraje s "babikou".
S vnoučkem už je to také na dobré cestě. Paní učitelka ho chválí, že se snaží. Od pondělka už zkouší spaní po o, včera prý protestoval, ale když paní učitelka začala číst pohádku, byl mezi prvními, kdo odpadl. A když ho syn odpoledne vyzvedával, tak plakal, že nechce ze školky...

Po mamánkovství přijde období "já sám", po něm období vzdoru, pak vymezování hranic, pak prepuberta, puberta ... člověk si nevybere.

S vnučkou teď máme období "CO JE TO?" neustále kolem sebe a v knížkách ukazuje a chce pojmenovávat, co vidí. Nasává slovní zásobu jako houba. A vytváří vlastní slova. Takže kočička je mňauka, knížka čítka, tužka píska...

Užíváme si...

Datum: 08. 11. 2017 13:16

Tak jsem na obědě tentokrát odolala a opravdu si nedala BBQ žebírka. Caesar sice nebyl, ale mix listových salátů s filátky z uzeného pstruha byl famózní.

Datum: 08. 11. 2017 16:18

Dnešní zabijačku ani komentovat nebudu,... nepřežrala jsem se, ale ochutnala skoro od všeho,...takže už je 8.11. a já nemám dole ani dkg. :-( TAk doufám, že toto období už skončilo a zase od zítra pokračuju,... hlavní je, že co jsem před tím sundala mám stále dole.

Vnouček se také vzteká, ale zásadne mamince a nebo před maminkou. Mám ho na víkend, je zlatej a v neděli si pro něj přijede maminka a to by ho člověk zabil, brečí, vzteká se, válí se po zemi,... no úplně jiné dítě.

Datum: 09. 11. 2017 08:35

Tohle mi dělal náš mladej, když byl u babičky - jak jsem se dostavila k převzetí, začal se předvádět.:-)

No a vnouček zahájil "já sám" a období vzdoru úderem 1 roku...smích On tak jako vůbec se vším začíná brzo, první krůčky v 10 m., v roce už normálně chodí, takže vzteka chytnul taky brzo.:-D Jenže pak se usměje, vycení ty 4 zuby, zamrká modrýma očkama a odpustíte mu cokoliv.:-) Hezky nás má na špagátku, hezky...

Váha nevím kde je, nemám čas se zvážit. Ale tak já jsem s takovým tím denním převažováním a nadáváním nad váhou už skončila před časem, ale kontrolně bych na ni vlézt mohla. Pořád ještě nemám pusu zahojenou, tak jsem spíš na takových bezmasých jídlech, no. Ale to nevadí, že. Jen to bezmasé nesmí být buchta. :-D Teda pravda, kouše se dobře...

Strany: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 6 z 9

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.