Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Máme tady září, tak ať se nám daří
Hubnutí II. :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Nove tema pro hubnuti 
Strany: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 7 z 9
Re: Máme tady září, tak ať se nám daří
Autor: Dadula ()
Datum: 09. 11. 2017 09:01

Honzino - z doby tvorby vlastních slov neustále používáme synovo "dzífnout" - což znamenalo předhonit, být dřív smích a pak dceřino "bum buc" - znamenalo to dobrou noc. Zvláštní na tom bylo to, že uměla jednotlivě říct dobrou - včetně R a noc, ale dohromady z toho vždycky vyšlo bum buc smích

No naši vnuci, když přijeli na hlídání, tak nejdřív zkoušeli, co jim projde, pak na ně děda zvýšil hlas "babička něco řekla" a byl klid, kromě neustálého praní se mezi sebou s nima nebyl problém. V momentě, kdy si pro ně přijeli rodiče, tak nastoupili se zlobením :-D

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: hatta ()
Datum: 09. 11. 2017 09:28

My máme období já sám u jídla a to je super,.... bordel všude :-) a období moje moje :-D, jinak když nás rozlobí, tak se usměje a řekne čau :-D a je to. Takhle zdraví i slecny venku,... velké slečny tak 14-17 let :-)

No, já dneska vařím asi 4 chody,... ale pro přítele a jeho syna,.. bylo to potřeba suvařit maso po zabijačce co se nevešlo do mrazáku,... mají to na víkend a já si peču kuře a beru si ho s sebou do Prahy, tak mám dnes a zítra v práci co papat. (není celé, jen 2 stehna) No a hromadu zeleninky a tak,... vracím se zpátky ke svému jídelníčku,...musím s tím trochu pohnout.

Autor: Ela ()
Datum: 09. 11. 2017 10:05

Jj, taky se musím umravnit.:-) Posnídala jsem teda kousek buchty, ale není v ní moc cukru. K obědu zeleninové rizoto, na odpo cottage s rajčaty a plátek pohankového chleba. Doma potřebuju moc nevlčit, mohla bych si udělat nějaké smoothie, no a večer asi podusím zeleninu a přidám tvarůžky.:-)

Datum: 09. 11. 2017 10:46

Sn: celozrn. chleba, lučina, sýr 30% tuku, paprika a ředkvičky
Sv: jogurt meruňkový
Ob: kurecí stehno, trocha brambor a dušená zelenina
Sv:bílý jogurt a mandarinka
Ve: celozrn. chlebík, lučina, šunka a zeleninka,... rajče a paprika

Zítra jsem v práci a bude to samé

Autor: Honzina ()
Datum: 10. 11. 2017 07:15

Holky, vy jste tak vzorné... JO

Včera jsem měla hlídací den, tak jsem jedla dost nepravidelně, ale spíš častěji jen tak zobnout, jídla jsem nevynechávala.

sn: ovocný smooty "jogurt" + kukuřičné lupínky
ob: polévka se spoustou zeleniny a dorazila jsem po vnučce její polévku a asi tak jednu vrchem lžíci rýže s dušeným masem
ve: slunečnicová bulka s rybičkovou pomazánku
mezi tím 1 banán, 2 plátky ananasu, 2 kávy s mlékem, 1/3 housky s plátkovým sýrem

dnes pribor1
sn: ovocný smooty "jogurt" + kukuřičné lupínky
sv: hroznové víno
ob: co dá jídelna - nejspíš Kuřecí pečená stehýnka, se salátkem Coleslaw a hranolky - bez hranolků, ale je tam kachna ...
sv: slunečnicová bulka s pomazánkovým máslem, rajčátka
ve: květák jako mozeček

včera večer dorazilo 10 kg domácího bio telecího, tak jsem to porcovala a ukládala do mrazáku - to budou ňamky...

Datum: 10. 11. 2017 17:39

TAk děvčátka, o víkendu hezky odpočívat a moc nemlsat, nebo nám to váha v pondělí spočítá smích

Datum: 13. 11. 2017 08:30

A tak se s ní radši dneska nebudeme bavit...

Datum: 13. 11. 2017 09:45

Tak to je taky jedna možnost smích

Autor: lukasova ()
Datum: 13. 11. 2017 09:57

Že jo? smích

Datum: 13. 11. 2017 12:03

No jo, jenže já jedu začátkem prosince do Maďarska do lázní,... a tam to uvidí všichni,.... :-) Takže já se musím trochu snažit,...přece nebudu stát u bazénu v zimní bundě, aby to nebylo vidět smích

Datum: 13. 11. 2017 12:05

Možná by stačila šifónová halenka smích

Autor: Honzina ()
Datum: 13. 11. 2017 14:32

Hatto - tam jsou touto dobou takové vzducholodě, že budeš za štíhlici smích

Datum: 14. 11. 2017 08:37

Ještě ti budou závidět...:-)

Datum: 14. 11. 2017 12:26

No, loni jsem tam byla nejmladší,... ve svých 48 letech :-) to už se mi dlouho nestalo :-)

Datum: 14. 11. 2017 12:29

Je třeba si vybírat ta správná místa. Na diskotéce je to holt o něčem jiném než v lázních. V zájmu dobré duševní pohody je proto dobré si vybrat to druhé.smích

Datum: 14. 11. 2017 12:49

No a co diskotéky pro starší a pokročilé? Taky jsem měla strach, že na orientálních tancích budu nejstarší, ale nejsem JO A to je dobře :-) (jakože i starší holky mají odvahu prsa)

Datum: 14. 11. 2017 15:30

V lázních jsem chodila tancovat skoro každý den a taky jsem byla skoro nejmladší,...smích člověk musel opatrně, aby tanečníka v jeho věku nekleplo smích

Datum: 14. 11. 2017 15:35

Nevíš, viď. Chlapi jsou v riziku už od 40...smích

Datum: 15. 11. 2017 05:22

Ahoj holky. Dneska mám den tak trochu v poklusu,... ráno končím v práci, hned mám turnaj v kuželkách, před polednem masáž, kolem 14 hod. beru Davídka a jedem na venkov,... hlídám do pátku do večera,... takže jídlo budu řešit spíše za pochodu. Snídani a svačinku mám,.. otázkou je spíš oběd, ale pokud neseženu něco přijatelného, tak dám asi zase svačinku a oběd až doma,... uvidím, co potkám.

No a co vy? Jak jste na tom,..?

Datum: 15. 11. 2017 07:33

Rozlítaně. Nestíhám si připravit pořádný jídlo...nene

Já si v lázních četla a chodila na dlouhé procházky, tanečkům a dědkům jsem se pečlivě vyhýbala.smích

Strany: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 7 z 9

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.