Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Máme tady září, tak ať se nám daří
Hubnutí II. :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Nove tema pro hubnuti 
Strany: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 5 z 9
Re: Máme tady září, tak ať se nám daří
Autor: hatta ()
Datum: 01. 11. 2017 10:30

Honzino,.. to je pěkně naprd s těma učitelkama,...chudák klouček,.. prostě bych si to s nima vyříkala,... popřípadě s paní ředitelkou,...

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: Danka ()
Datum: 01. 11. 2017 10:30

Honzino - to je mi vnoučka líto, to se mu ve školce asi moc nelíbí. My jsme dali oba kluky nejdříve do školek soukromých - jen na 2 dny v týdnu. Oba tam docházeli od 2,5 let. Měli jsme ovšem opravdu štěstí, přístup učitelek byl úžasný a víc individuální. A to jsou kluci dost rozdílní. Starší začal mluvit až kolem 3 let, do té doby to bylo jen opravdu základních pár slovíček a to na domluvu moc nestačilo. Ten mladší je naopak upovídaný, začal mluvit velice brzy. Ondru jsem nechala v soukromé školce až do 4 let. Dřív by se v té státní asi trápil - je jich ve třídě 24 a převážně holky a přístup prostě není takový. Ale teď už jsou oba ve státní...je to holt jiné, děti tam musí být mnohem víc samostatné. Učitelek je na ten počet dětí málo...někdy mi přijde ten mladší domů, má oblečené tepláky obráceně, někdy i triko (to jak se převlékají po spánku)...
Co ti poradit, to nevím. Pokud se s učitelkami nedá rozumně domluvit, je to fakt těžké :-(

Ad bílkoviny - já mám opačný problém. Denně mám kolem těch 110-130g bílkovin. Tuků málo, tak kolem 25-30...to pak doháním nějakým tím ořechem, avokádem, olejem do salátu.

Hatto - vidíš, jak se té 90 vzdaluješ tím správným směrem JO

PK - super JO

Datum: 01. 11. 2017 11:03

Danko snažím se, ta 9 na začátku už mě strašila :-)

Autor: Ela ()
Datum: 01. 11. 2017 12:37

Honzino, to vám nezávidím. Já si pamatuju jaké jsem měla trápení se synkem, za bolševika byla mateřská dovolená jen 2-letá a tak ve 2 letech chudinka šupajdil do jeslí, zpočátku tam hrozně plakal a popravdě i když pak rezignoval a zvykl si, ani v jeslích, ani ve školce nějak extra rád nebyl. Nebyl nikdy tak docela úplně kolektivní typ (to podědil po mně :-D ), školy v přírodě jsem vždycky obrečela (naštěstí jich stihl málo pač byl věčně nemocný), na táboře byl jednou jedinkrát a opět - bída, utrpení (mně to v dětství taky stačilo jednou smích ). Prostě jsou děti, které ve stádu trpí. Potřebují osobní přístup.

Autor: lukasova ()
Datum: 01. 11. 2017 13:24

Elo, u nás to s kolektivem bylo stejný, jen od tří let. Pak kluk začal stávkovat chorobami, takže jsem musela velmi zkrátit úvazek a do školky jsme chodili na návštěvu...
S tábory to bylo stejný a když jsem se uvolila jet s ním (jako zdravotník), tak jsem ho pomalu celou dobu neviděla, byla jsem ráda, že mě v jídelně pozdravil nene

Autor: Dadula ()
Datum: 01. 11. 2017 13:48

Každé dítě je jiné, když jsem šla po mateřské do práce, měla dcera 4,5 a syn necelé 3. Dcera školku milovala a nechtěla zůstávat doma, i když jsem byla doma třeba s nemocným synem, syn naopak. Byl šťastný jak blecha, když do ní nemusel. Taky byl hodně často nemocný - možná právě proto, že do té školky chodil nerad. Ukecaný je teda ale pořád, i když do takových 4 let mluvil čínsky smích Já tábory milovala a jezdila jsem pravidelně a ráda, naše děti jich také pár absolvovaly. Teď už jezdí i vnuci - letos byli podruhé a jsou spokojení, takže to záleží na povaze.
Co říct na kvalitu školek? Asi jak kde. Dcera - učitelka na 1. stupni to popisuje na prvňáčcích - z jedné školky přijdou šikovné a samostatné děti, z druhé se pomalu neuměj obléknout. O zavazování tkaniček ani nemluvě. Letos má prvňáky a z 22 dětí umí správně mluvit 6 dětí ocicka Co říct, když chlapeček odpoví na otázku, jak se jmenuje "Ojivej" - myslí tím Oliver nene
Já váhu nahlásím až po neděli, zvážím se až v sobotu smajl120

Datum: 01. 11. 2017 14:07

No já spíš myslím že se poznají děti, kterým se nevěnují rodiče, byť nepodceňuju úlohu mateřských škol. Výchova formou "Neotravuj, zapnu ti televizi/počítač/tablet a buď zticha"...

Datum: 01. 11. 2017 14:10

Na mě tenkrát vyjela učitelka, jak to, že ve třech letech kluk neumí malovat vodovkami...No, my spíš kreslili pastelkama nene

Autor: Honzina ()
Datum: 01. 11. 2017 15:00

No na nás naposledy vyjela učitelka: "Vy doma při jídle ležíte?" no nechali malého u jídla samotného, tak se nudil, položil si hlavu na ruku na stůl a vidličkou stavěl z jídla v talíři pyramidu - našel si zábavu po svém.

Naše děti školku milovaly, často jsem vlekla vřeštícího syna ze školky. Malý je hodně po něm - chtěla jsem, aby chodil do stejné školky. Mladí si vybrali jinou - byli nadšení ze dne otevřených dveří. Vždycky ale záleží na konkrétním člověku. Všude.

Datum: 02. 11. 2017 07:51

Pane bože, Honzino, vždyť je to maličké dítě, co by od něj chtěli ?! Chování dospělého ? Učitelka ve školce si má umět poradit i s dětmi které nejsou tak bezprostřední a snadno zařaditelné, od toho tam je a předpokládám že když chtěla dělat zrovna tuto práci, tak má k dětem vztah... Nebo by mít měla. Jinak ať jde radši do kanclu.smajl120
U nás se zkrátka individualita nepodporuje, zařaď se a hlavně nijak nevybočuj. Já nejsem úplně fanouškem amerického způsobu výchovy, ale tohle je zase opačný extrém. Ne všude, samozřejmě, ale hodně často to u nás takhle je.

Datum: 02. 11. 2017 11:20

Ahoj holky. TAk včera nad plán 4 dcl vínka a pár oříšků,...no ale dneska mě honí mlsná, to je děs,... ale zatím bojuju statečně.

Datum: 02. 11. 2017 13:17

Sotva jsem se tady včera pochlubila, tak jsem to všechno večer zazdila. Večer jsme se stavili u tchýňky a ta nám předhodila chleba s paštikou. Měla jsem hlad, tak jsem si půl krajíce dala. A večer místo samotné pečené cukety se sýrem byla cuketa s kuřecím, těstovinou a pestem. Suma sumárum přešvihla jsem dost podstatně denní příjem, ale stále pod hranicí udržování, takže žádná tragédie.

Dnešní pribor1
sn: ovocný smooty "jogurt" s kukuřičnými lupínky
sv: káva s mlékem
ob: ledový salát s kozím sýrem, šunkou, olivami a salsou, houska
sv: jogurt s ovocným musli
ve: co stihnu uvařit

Malej je teď zase doma - rozbil si hlavu.
Možná to dopadne tak, že ho ze školky stáhnou a půjde zase až od září - do jiné.
Učitelka, se kterou máme problém, normálně učí starší děti. Nevím proč je teď u těch nejmenších otaznicek a jestli je to dočasné

Datum: 02. 11. 2017 13:53

Evidentně s tím má problém... Tihle nejmenší ještě potřebují víc času a laskavosti, a né metrnici která dostává záchvaty, když dítě nefunguje jak si ona představuje.

Já mám rozvrtanou pusu na obou stranách a tak momentálně konzumuju to co je měkké, zdravá výživa sem, zdravá výživa tam.:-D

Datum: 02. 11. 2017 14:31

Elo, myslím, že tekutá strava je OK, protože je naředěná a tudíž to nemá tolik kalorií. Ovšem nesmíš se cpát zmrzlinou smích

Datum: 02. 11. 2017 15:17

Jéé, zmrzlina,... dala bych si smích

Autor: Dadula ()
Datum: 02. 11. 2017 15:28

Já mám v poslední době neovladatelnou chuť na oříšky - jedno jaké. A jelikož žádné doma nemám, tak do té huby narvu cokoliv, co by mohlo chutnat nene

Datum: 03. 11. 2017 08:17

Konečně jsem se zvážila, do hada - 80,7 .

Datum: 03. 11. 2017 13:05

Hatto, hezky jsi to tady rozhýbala

Včera jsme se vrátili domů pozdě, takže jsem volila rychlovku mezi mraženou pizzou a vejci na cibulce se šunkou. Volila jsem druhou variantu s okurkovým salátem.
Takže včerejšek suma sumárum OK

Dnes pribor1
sn: vícezrnná bulka se šunkou, okurka
sv: káva s mlékem, banán
ob: kuřecí kung-pao s arašídy a dušenou rýží
sv: jogurt
ve: něco narychlo - jdeme do divadla

Ťuk, ťuk ... (abych to nezakřikla) ... včera vnouček po příchodu ze školky jen zářil - paní učitelka (jiná) ho veřejně pochválila, že pěkně uklidil hračky ...

Přeji pěkný víkend

Datum: 03. 11. 2017 13:05

Ahoj holky,... dneska má Davídek 2 roky,... tak si s ním dám jednoho dortíka, ale schválně jsem koupila jen řez a né celé kolo,... kdo by to jedl,... určitě já a já to jíst nechci,... Ostatní jídlo dle plánu a zítra budu zase vzorná,...
Přeji vám hezký víkend

Autor: Veverka ()
Datum: 03. 11. 2017 22:05

Já do HADA 71,2 sad smiley . Byl to tedy nějaký výkyv - včara i dneska už jsem měla zas o půl kila míň, ale 1. je 1.
Mám nějaké rodinné problémy, takže na jídlo dost peču - resp. prostě zdlábnu, co je po ruce (což dneka byly mj. miňonky, polomáčené sušenky a chleba se sádlem nene)

Strany: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 5 z 9

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.