Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Máme tady září, tak ať se nám daří
Hubnutí II. :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Nove tema pro hubnuti 
Strany: Předchozí123456789
Aktuální stránka: 9 z 9
Re: Máme tady září, tak ať se nám daří
Autor: hatta ()
Datum: 22. 11. 2017 08:45

Ahoj holky. Hezký den.
Dneska mám zase rozlítáno,...musím jet do Prahy na turnaj v kuželkách máme to od práce,....ale dneska jsem si udělala s sebou krabičky s jídlem. Tak by to mělo být v pohodě. Včera se mi povedl koupit dárek, kterým určitě překvapím pod stromečkem,... tak už se těším na vánoce :-)
Jinak váha zase o kousek klesla,... zajímavé je,... že nahoru skáče podstatně rychleji než dolů smích

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: Dadula ()
Datum: 22. 11. 2017 15:09

Hatto - taky se mi zadařilo koupit zajímavý dárek kvet Dětem dáváme peníze, ale je mi blbé dát jim to jen tak, v obálce, takže vždycky vymýšlím nějaký zvláštní způsob - už jsem jimi obalila svíčku, udělala z nich obrázek no a letos jsem objevila na internetu labyrint na peníze - je to taková kostka s bludištěm a kuličkou, peníze se dají dovnitř a aby se k nim dostali, musej ho vyřešit :-D jinak se nedá otevřít - teda pokud nepoužijí kladivo smích Tak doufám, že budu mít úspěch.

Autor: Ela ()
Datum: 23. 11. 2017 09:21

Hlavně aby se vůbec našel někdo, kdo to vyřeší...smích

Autor: Honzina ()
Datum: 23. 11. 2017 09:39

Aby to pak neotvíral výrobce za 50% provizi

Autor: Dadula ()
Datum: 24. 11. 2017 07:32

No je to plast, takže kladivo to jistí :-D smích

Autor: hatta ()
Datum: 26. 11. 2017 13:32

Ahoj holky. Tak nám pomalu končí víkend,... mám tu Davídka na hlídání, ale je nemocný, takže žádná sláva,...antibiotika ,...probiotika,... málo jí,... je nerudný,... zítra se holka vrací,... tak už se celkem těším, až si ho vyzvedne,..

Jídlo nějak nestačím řešit,... jím spíš málo a v poklusu,...jsem ráda, když něco dostanu do Davídka,... ale už je to lepší,...to jsem ráda,...

TAk se mějte krásně,...Dáda usnul,.. tak mám po dvou dnech chvíli klidu,... jdu si jí užít,...na chvíli se natáhnu :-D

Strany: Předchozí123456789
Aktuální stránka: 9 z 9

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.