Re: Atkins - CKD - 2+1 atd... aneb ze 125kg na 90 a na 95 konečných
Datum: 25. 11. 2004 18:12
Ano,kazdy sa zhrozi,ked sa povie atkinson.Ja neviem.Moj problem bol,ze som sa stale niecim napchavala,chlebicek tam,kolacik hentam.Stvalo ma to.Zacalo sa to tym,ze som isla raz unavena z prace,a drzala som v ruke zemlu zo zapekanym syrom.A rozmyslala som,ze pred dvoma hodinami som predsa ranajkovala,a preco zase zerem.Zisla som do knihkupectva a na policke na mna zavolala kniha.Nova atk. dieta.Precitala som si ju,a zistila som,ze by to nemalo byt az take zle.Ja neviem,ved clovek sa nemusi stale pchat tlstym svinskim mäsom(ak mu nechuti),ani slaninou.Daju sa urobit vyborne pochutky z tuniaka,vajicok,syrov,smotany.Kurata...Prvy tyzden som jedla viacej.Mozem aj napisat priblizne co som jedla.Ja neviem,urobila som si vajicka na mäkko 2 kusy,k tomu jednu rajcinu a cely mozarella syr.Vyskusajte to,na to som si dala pekne cesnak,olivovy olej,citron.Na obed zase polku uhorky,nejaky morcaci rezen na olivovom oleji..na veceru co ja viem,klobasku som dala do mikrovlny,tak sa pekne upiekla..a len tak s jednym vyjickom.Prave naopak,netreba sa pchat niecim na co nemas chut.Ale nech mi nikto nepovie ze nema rad ryby,syry,smotanu,mäsko.Nemusi byt bezpodmienecne tlste.Po druhom tyzdni uz clovek ma viac hlad,ako chute.Co mi velmi pomaha je nekofeinova kava zo smotanou.Tu pijem 3x za den.Je tepla,a po kazdom jedle kava zasyti.Nie som unavena,mam take pekne nechty ako nikdy pred tym.Cely moj zivot som mala menstruaciu hrozne bolestivu.3-4 dni na ibuprofene.Tento krat som si dala len jednu tabletku za cele mesiacky.Mam energiu,a dnes som si dala odobrat krv aj na cholesterol.Az v pondelok mam vysledky.Ja tiez rozmyslam,ci si neposkodim zdravie..ale po rokoch sa citim znova plnej energie.Chodim po obchodoch,a tesim sa,co si na seba kupim,ked pridem pod 70kg.Zabudla napisat,ze berem vitaminy...acidofilus 2xdenne,yucca-1x,carnitins Q10 3x,chrom-1x.Obcas si dam mineraly,ako magnezium.Niekto moze mat vyhrady.Ale ja som pred tym tiez jedla uhlohydraty,vela zeleniny,vela ovocia.Ale bola som stale unavena,ziadnu chut na nic..tiahlo sa to roky.Takze neviem,dnes sa citim naozaj ok.Kocky,vam co to nejde,musite davat pozor na uhlohydraty.Ja by som poradila,ze prvy tyzden diety sa velmi zo zeleninou neobmädzovat.Jest viacej zeleniny,ak chcete syry.Ale druhy tyzden(väcsinnou to pride automaticky),menej zeleniny,syry ca. 100 g za den.Prave dnes som si uvarila hovädziu polievku.Pekne chude mäsko,jedna mrkvy a nadherne vonajuca,horuca polievocka.Nie je to az take zle ako sa zda.Nebat sa vajec,trosku slaninky,ryby len tak na olivovom oleji do truby,k tomu kysla smotana z cibulkou.Davat pozor na sunku,a rozne parky,maju vela muky a cukru.Takze som zvedava,ci to dalej vydrzim.