Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Atkins - CKD - 2+1 atd... aneb ze 125kg na 90 a na 95 konečných
Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Strany: Předchozí12345Následující
Aktuální stránka: 4 z 5
Re: pro všechny
Autor: Gianni ()
Datum: 31. 08. 2004 14:44

Moniko, já jsem v podstatě pořád v počáteční fázi. Když jsem s tímhle stylem stravování začal, tak mé chutě na cokoliv sladkého, moučného apod. zcela zmizely. Jak jsem psa, dám se tak 2 saláty denně, to kvůli aspoň nějakým přírodním vitamínům a vláknině, ale klidně bych se bez toho obešel. Nějaké sacharidy přijmu i ve smetaně, kterou si dávám do kafe, a v sýrech, tam se snažím to omezoval tak na 20 dkg sýra za den. Jinak jsem případ, který má velmi pomalý metabolismus, a tak první váhové výsledky diety se u mě dostavily až po měsíci, ale tlak a glykémie mi šly dolů po týdnu.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkins - CKD - 2+1 atd... aneb ze 125kg na 90 a na 95 konečných
Autor: Monika ()
Datum: 22. 09. 2004 12:43

Ahoj všem, tak jsem se po delší době chtěla zeptat, jestli pokračujete, jak se vám daří. Já to zase zkouším, tak uvidím.
Chtěla jsem se zeptat so svěží dech ? S tím mám trošku problém, i když pořád žvýkám žvýkačky bez cukru. Pořád to tam je. Asi si koupím do práce zubní kartáček.
Mějte se a držím palce.
Monika

Autor: simona1975 ()
Datum: 17. 11. 2004 21:42

uz davno nikto nenapisal.ja som atkinsona zacala pred 5. dnami.Vlastne uz 6.den.Potesilo ma,ze gianni opisal aj co bolo po diete.To ma najviac zaujimalo.Aj mne presla chut na sladke,a sacharidy.Co som do teraz nerobila je,ze som nedavala pozor na syry.Ale nevidela som,ze atkinson pise,aby sme obmädzovali syry.Ja neviem,nechce sa mi znova nieco obmädzovat.Ani sa mi nechce hladovat,pre telo je to neprirodzene.Ak niekto tazsie robi,nemoze prijimat 500 kalorii denne.Moj jedalnicek najcastejsie spociva 3 stredne vajicka na ranajky s dvoma tenkimi üplatkami slaninky,kusok syra(stvrt encianu)napr.,na obed dva kusky mäsa,ja neviem,nemam sajnu kolko vazia,ale normalne porcie nnejakeho mäsa,zeleninu,na zeleninu si dam kyslu smotanu,dve cajove lyzicky.no a tretie jedlo stvrtku udenaca,alebo konzervu tuniaka zase salat,10dg syra dve lyzicky smotany..a ako som velmi skoro hore,dajme tomu vstavam o 4 oo a idem spat o 22 00,tak jem aj stvrte jedlo.Ale to je asi tak 10dg syra 1 paprika.Vcera som si prvy krat vysetrila moc na ketony,a bolo todost sfarbene na fialovo,takze mozem to povazovat za pozitivum,nie?A dve nekofeinove kavy zo sladkou smotanou(asi tak dve cajove lyzicky).Co sa tyka syrov,kupila som si slovensku parenicu,na 100 gr. 2,5g uhlohydratov.Ved to neni vela,ci?Tesim sa na vasu odpoved.Mimochodom ma cakaju 20 kilov,co musim dat dolu.Mam 160 cm,78 kg.Takze tesim sa na vasu podporu.

Datum: 22. 11. 2004 17:14

Ahoj Simono,
je pravda, že tohle téma je bohužel trošku mrtvé, ale jak se to vede ? Zhubla už jsi něco ?
Monika

Datum: 24. 11. 2004 10:53

No ahoj..
Po tyzdni a pol sa hlasim.Zacala som celkom dobre za tyzden a pol,kilo a pol..teda teraz 77,7kg.Mala som okolo 78,9-79.Nehladovala som,nemam vobec chut na sladke,ani na chlieb.Obcas som si musela dat orechy,alebo nejake semiacka.Stravujem sa pravidelnych hodinovych intervaloch.Co som si vsimla,uz nemam chute.Mam len hlad.Casto mam chut na nieco teple.A vtedy si to spravim.Jem vela ryb v akej kolvek forme,kolivovy olej.co som vyradia je maslo.Ved aj tak si ho nemam na co natret(ziadny chlieb)a pecem len na olivovom oleji.Vsetky druhy mäsa na rozne sposoby,dozvedela som sa,ze ca. 100 g syra na den,nie viac.Nie je problem.Najhlavnejsou zlozkou su ale stale vajcia.Zajtra idem na odber krvi,tak dam vediet.Som stale v ketoze.Robim si preslavene pasiky ,kt sa ocuraju.Ma sa to robit vecer.Rano je urin zhusteny,lebo v noci spime,a nepijeme.Aj tak som v ketoze.Je jedno velmi dobre nemecke forum.Doporucujem.www.lowcarbforum.de
Su rozne nazory na atkins,ale co je dvolezite aj tu..jest pravidelne,ked clovek pociti hlad.Lebo hlad po pol hodine prestane,ale telo,ak nedostane najest,bere zo svalov.A myslim si,ze to je pricina,ze aj po tomto type stravovania ludia sa zacnu prejedat,lebo nejedli dostatocne casto.Asi po tyzdni som automaticky jedla menej.Comu sa vyhybam je akakolvek salama,sunka,spekacky.Je tam vela cukru,preto radsej volim slaninku,klobasu..Takze,nikto nepise?Rada sa podelim o skusenosti.
Elena

Datum: 24. 11. 2004 11:04

Ahoj Eleno,
tak to je super, já totiž o téhle dietě dlouho uvažuju, ale ještě jsem se neodhodlala. Mám totiž psychické zábrany cpát se vším, co si dosud odpírám. Tak sonduju reakce okolí.

Autor: Macek ()
Datum: 25. 11. 2004 07:45

Eleno, napiš nám více, i já se tímto způsobem začala stravovat, ale výsledek jaksi ...... někde dělám jistě zásadní chybu a tak bych jí rada našla a samosebou se jí vyvarovala. Moc díky.

Datum: 25. 11. 2004 18:12

Ano,kazdy sa zhrozi,ked sa povie atkinson.Ja neviem.Moj problem bol,ze som sa stale niecim napchavala,chlebicek tam,kolacik hentam.Stvalo ma to.Zacalo sa to tym,ze som isla raz unavena z prace,a drzala som v ruke zemlu zo zapekanym syrom.A rozmyslala som,ze pred dvoma hodinami som predsa ranajkovala,a preco zase zerem.Zisla som do knihkupectva a na policke na mna zavolala kniha.Nova atk. dieta.Precitala som si ju,a zistila som,ze by to nemalo byt az take zle.Ja neviem,ved clovek sa nemusi stale pchat tlstym svinskim mäsom(ak mu nechuti),ani slaninou.Daju sa urobit vyborne pochutky z tuniaka,vajicok,syrov,smotany.Kurata...Prvy tyzden som jedla viacej.Mozem aj napisat priblizne co som jedla.Ja neviem,urobila som si vajicka na mäkko 2 kusy,k tomu jednu rajcinu a cely mozarella syr.Vyskusajte to,na to som si dala pekne cesnak,olivovy olej,citron.Na obed zase polku uhorky,nejaky morcaci rezen na olivovom oleji..na veceru co ja viem,klobasku som dala do mikrovlny,tak sa pekne upiekla..a len tak s jednym vyjickom.Prave naopak,netreba sa pchat niecim na co nemas chut.Ale nech mi nikto nepovie ze nema rad ryby,syry,smotanu,mäsko.Nemusi byt bezpodmienecne tlste.Po druhom tyzdni uz clovek ma viac hlad,ako chute.Co mi velmi pomaha je nekofeinova kava zo smotanou.Tu pijem 3x za den.Je tepla,a po kazdom jedle kava zasyti.Nie som unavena,mam take pekne nechty ako nikdy pred tym.Cely moj zivot som mala menstruaciu hrozne bolestivu.3-4 dni na ibuprofene.Tento krat som si dala len jednu tabletku za cele mesiacky.Mam energiu,a dnes som si dala odobrat krv aj na cholesterol.Az v pondelok mam vysledky.Ja tiez rozmyslam,ci si neposkodim zdravie..ale po rokoch sa citim znova plnej energie.Chodim po obchodoch,a tesim sa,co si na seba kupim,ked pridem pod 70kg.Zabudla napisat,ze berem vitaminy...acidofilus 2xdenne,yucca-1x,carnitins Q10 3x,chrom-1x.Obcas si dam mineraly,ako magnezium.Niekto moze mat vyhrady.Ale ja som pred tym tiez jedla uhlohydraty,vela zeleniny,vela ovocia.Ale bola som stale unavena,ziadnu chut na nic..tiahlo sa to roky.Takze neviem,dnes sa citim naozaj ok.Kocky,vam co to nejde,musite davat pozor na uhlohydraty.Ja by som poradila,ze prvy tyzden diety sa velmi zo zeleninou neobmädzovat.Jest viacej zeleniny,ak chcete syry.Ale druhy tyzden(väcsinnou to pride automaticky),menej zeleniny,syry ca. 100 g za den.Prave dnes som si uvarila hovädziu polievku.Pekne chude mäsko,jedna mrkvy a nadherne vonajuca,horuca polievocka.Nie je to az take zle ako sa zda.Nebat sa vajec,trosku slaninky,ryby len tak na olivovom oleji do truby,k tomu kysla smotana z cibulkou.Davat pozor na sunku,a rozne parky,maju vela muky a cukru.Takze som zvedava,ci to dalej vydrzim.

Datum: 25. 11. 2004 18:17

este som zabudla napisat..nesmiete hladovat.Pravidelne jest.Vzdy myslet na to,ak niekam idem,aby som mala nieco po ruke.Dnes som mala vela vybavovaciek,a zobrala som si do tasky len syr.Zjedla som ho,ale bola som hladna.Kupila som si orechy,ale ani tie ma nezasytili.Prisla som domov,a uz pocitujem,ze som stale hladna.Dala som si polievku z mäskom.A nezasytilo.To je preto,ze som sa poriadne nenajedla,ahaa..rano som musela ist nalacno,na odber krvi.Asi 2 hodiny som tamcakala...hladna.A ak telo zbada,ze ma hlad,prepina na alarm.A preto je velmi dvolezite pravidelnych intervaloch jest..ja jem kazdych 4-5 hodin.Aj v noci,ak som hore.Staci len jedno vajicko,a kusok klobasky,alebo za lyzicky tuniaka zo syrom.Ale pravidelne sa najest.Nie kazdy ma tieto problemy,ale ja ich mam.Ak dlho nic nejem,telo to sice vydrzi.Ale na druhy den som stale hladna.Tak vela zdaru.

Datum: 26. 11. 2004 09:38

Tak Eleno,
drž mi palce, dneska jdu do toho, dám ti vědět, hrozně se bojím, že to nezvládnu a budu mít chutě.
V každém případě díky za maily.
Monika

Autor: Petra ()
Datum: 26. 11. 2004 10:29

Ahoj... o teto diete se pise, ze se nedoporucuje napriklad studentum pred skouskou, protoze si na ni mozek zvyka 3 tydny... myslim, ze je to pravda. Hur se mi uci... musim nad tim sedet proste vic, nez neco opravdu dostanu do hlavy yawning smiley(

Datum: 28. 11. 2004 15:46

Ja ked som zacinala,tiez som sa bala,ze to nezvladnem.Ale potom som si uvedomila,co nezvladnem??Ved uz horsie to byt nemoze.Pretoze som sa dost prejedala.Takze co sa moze stat,ak len to,ze ak atkinsona nezvladam,tak sa nic nezmeni.Ale chapem ten stres.Piatok,sobota sme boli na seminari.Spali a stravovali sme sa v hoteli.Bala som sa,ze to nezvaldnem.Vyberala som si potraviny ako syry,mäso,zeleninu.V piatok vecer som si dala 1 dc. vina.V zelenine som sice citila cukor.Bolo to velmi dobre,ale dala som si s kazdeho za dve polievkove lyzice.Takze zvladla som o.Okolo stoola s desertmi sm presla bez problemov.Co je pre mna velmi dvolezite,mat svoj rytmus.A to ze som tam s kolegami cestovala,po ceste som si zobrala kusok ryby(vsetci gulali ocami),a vajicka uvarene na tvrdo.Sice som sa zasytila,ale uz som sa citila nie vo vlastnej kozi.Ale hovorila som si,ze toje len dva dni,to zvladnem.V sobotu ,po seminary,som ostala spat u kamaratky,takze zase som nebola doma.Dobre.Isla som do mc. donaldu a kupila som si velky salat zo syrom,kuracimi platkami,a slaninkou.A jeden hamburger zo syrom,kuracim mäsom,zelenina.Zemlu som vyhodila,dala som si celkom chutne mäsko.A v nedelu na ranajky ten salat s mäsom.Nebolo to ono,lebo som to musela jest.Cely salat som nezjedla,iba stvrtku z neho.A potom som konecne prisla domov,k svojej bezkofeinovej kave.Samozrejme,sme boli k svokrovcom pozvany na obed.Bola som uz nervozna,lebo som konecne chcela jest,hna co mam naozaj chut.Ale zvladla som to.Zase mali kura.Povedala som si..ok..to uz vydrzim.Zase som si dala kura zo zeleninou.Ked sme prisli domov,necitila som sa vo svojej kozi.Mala som chut na sladke,bola som unavena.Hladna som nebola,ale mala som chute..a to je nebezpecne.Lahla som si na hodinku.A KONECNE TO ZABRALO.Po pol hodinke spanku som sa citila konecne najedena.Uvarila som si moju kavu,a zase som vo svojom rytme.Preco to vsetko pisem?Je velmi dolezite byt v pohode.Vyhybat sa navstevam,ked sa da.A sustredit sa len na seba.Takze ide sa dalej.Co sa tyka studentov a ucenia..neviem,uz som neni studentka.Ze by to bolo tym,ze telo nema dostatok rychlej energie?Lebo tuk je tak isto plnohodnotna energia,ako cukor.Ja nemam pocit,ze som unavenejsia,ako pred tym.Naopak,mam viacej energie.Monika,drz sa.Vyskusaj..a hlavne sa neboj.Nemas sa coho.Musis jest tak,aby si nehladovala,a bola stale syta.Iba tak sa to da zvladnut.Takze zase napisem.
Elena

Autor: Petra ()
Datum: 29. 11. 2004 09:43

No mne sa ta myslienka bezsacharidove diet paci, ale na druhej strane si vravim, ze dieta a zdravy sposob zivota maju cloveka spravit spokojnym a stastnym... ale je to len same odriekanie.. clovek stale mysli na to, co nemoze... a vyhybat sa navstevam? No ja neviem... chcem zit naplno a nielen kvoli tomu, aby som zas jeden den "prezila"....

Inak, Simona, aku mas tu bezkofeinovu kavu? Ja nemozem prist ani na jednu, co by mi naozaj chutila. Diky a drz sa!

Datum: 29. 11. 2004 14:42

Mila Peta..
Ak nemas 20kg nadvahu,tak ti verim,ze sa ti nechce davat pozor,a uzivat si zivota.Ale ja ich mam..Takze musim to prehryznut,a naozaj cely zivot na seba davat pozor,nic ine mi neostava.Co sa tyka tej kavy,je od nescafe,bezkofeinova.V rakusku sa da zohnat aj kafe HAG.Ale ak ti nechutia,tak je to tazke.Mne chutia obe dve.

Autor: JanaO ()
Datum: 29. 11. 2004 16:11

Opravdu tato dieta je to jedinné co funguje. Pokud držím příjem do 5000 Kj
tak se neděje nic. Pokud ale snížím příjem sacharidů na 20g denne tak začnu hubnou. Za poslední týden se mě podařilo shodit 3 kg. Teď ještě vydržím týden a potom si budu muset dávat pozor na sacharidy. Nemám chutě (bohužel už ani na maso) a tak jím podstatně méně než dřív. Držím Vám palce ať vydržíte

Datum: 29. 11. 2004 17:45

Tak to jste holky dobrý, mě po téhle dietě není moc dobře přiznám se. Mám hrozné pálení v ústech a pořád žízeň a bolení hlavy. Nikdo z vás tady podobné příznaky nepíše, a tak to budu muset asi vydržet.
Hezký večer a hubnutí zdar

Datum: 30. 11. 2004 10:19

Monika...
Napis,co si jedla.Musis vela pit.To ze ta boli hlava,je znakom,ze sa metabolizmus meni.Nemusis hned jest slaninu,a vajcia.Ved zacni syrmi,chudim mäsom.Co si pred tym jedla?Ved to neni az take rozdielne.Jedz tak ako pred tym,len vynechaj chlieb..a sacharidy.Nejedla si pred tym vybornu chudu sunku?Alebo upecene kuriatko?Vajicka na mäkko?A davaj si pekne k tomu salat.Ved sa nemusis prejedat,ale ani hladovat.Urob si rybacie file na olivovom oleji.Vela ludi tuto dietu bere ako extrem.Ale v com je extrem??Ze nezerem cokolady,kolace,chlieb?Napis,co si jedla,a mozme to tu rozanalizovat.A znova.vela pit.Vitaminy B,carnitin,Q10,aj vit C,nech telo co najrychlejsie zacne pracovat.
Elena-Simona

Datum: 30. 11. 2004 11:13

No holky moc jsem toho neměla, asi 50g sýra a půlku papriky k snídani, to samé k obědu. Pravda je ta, že jsem víc zeleniny nesnědla. Večer maso s omáčkou ze zakysané smetany.
Ještě se chci zeptat, hlídáte i kJ nebo sledujete jenom sacharidy ?

Autor: JanaO ()
Datum: 30. 11. 2004 14:19

To co sním si zapisuji do e-kalkulačky a tím hlídám množství sacharidů.
První týden se mě to dařilo držet na 20g. Když se přitom podívám na energetickou hodnotu tak jsem nesnědla víc jak 5500 Kj denně. Myslím si, že je to i tím, že si na tom jídle moc nepochutnám. Rohlík je prostě rohlík.

Datum: 30. 11. 2004 14:58

No já taky používám e-kalkulačku a asi si budu hlídat i příjem kJ, ještě uvidím. Pohla se ti Jani váha zase dolů ?

Strany: Předchozí12345Následující
Aktuální stránka: 4 z 5

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.