Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/bbcode/bbcode.php on line 217

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Štěpáne, Štěpáne, zbodnu co mě napadne
Hubnutí II. :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Nove tema pro hubnuti 
Strany: Předchozí123456
Aktuální stránka: 6 z 6
Re: Štěpáne, Štěpáne, zbodnu co mě napadne :-)
Autor: Marjanka ()
Datum: 24. 01. 2011 10:51

Ahojky kvet hubenky a jiné ženštiny …..
Nemáte taky pocit, že tohle témátko nás všechny nějak moc rozežralo? Já se sice váhově držím zuby nehty, ale kdybyste viděly ty rýhy na dlažbě od lednice .. nene….. to byste teda vidět nechtěly … a kde jsou ty plánované úbytky? NIKDE…

Víkend byl co se počasí týká nádherný, alespoň na Vysočině, ovšem také neukázněný (doufám, že jen na Vysočině)… dneska jsem na váhu raději nevlezla, hlášeno mám už od pátku … no a pohybově tedy nic.. NIC….

Tak takhle by to opravdu nešlo…
A to jsem nic nepekla…. Což mi bylo naznačeno slovy… mamčo, to už ta trouba FAKT úplně klekla??? No, po 27 letech už by na to měla i nárok…. NEKLEKLA, jen mamča nechtěla být přistižena an žere buchty přímo z pekáče, ještě teplé smích

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: Kubizna ()
Datum: 24. 01. 2011 10:55

Víkend jsem trávila na návštěvě, tak to moc vzorné nebylo, přece jenom jsme něco musely vypít, když jsme se konečně sešly...
Do hada 79,1 kg, je to slabota, musím být tento týden vzornější.
Na sobotu mám v plánu sportovní den, tak snad nějaké kilo se otřese a spadne ze mě pryč.
Pěkné zasněžené ráno!

Autor: Ela ()
Datum: 24. 01. 2011 10:57

Olino, odpoledne jsem se na syrníky už nemohla ani podívat...otoc Dnes zatím 3 jablka a 2 mandarinky, rozhodně je to lepší než syrníky.:-D O kafi tam Doberský nic nepíše, ale to si neodpustím, přece se nenechám zabít ! Samozřejmě že pokud ten který den není řeč o mléku nebo smetaně, tak budu pít jen černé - jako dnes, kupříkladu. Ale bez kafe neministruju...smích

Nejméně obden konám trochu té chůze (2-3 km), ještě bych mohla tak 3x týdně k večeru doma trochu pocvičit, 2x týdně zumba. Nedá se říct, že by to byl nějaký výcvikový tábor, ale nakonec já se nechystám přihlásit do soutěže Arnold Classic...:-D

Datum: 24. 01. 2011 11:03

Autor: hatta ()
Datum: 24. 01. 2011 11:07

Marjánko, to témátko nás nerozežralo, naopak, napsala jsem ho schválně, když jsme všechny po vánocích psaly, jak jsme rozežrané,.... říkala jsem si, že nás to nakopne,... ale to né,... smích

Autor: Pomněnka ()
Datum: 24. 01. 2011 11:15

Ahoj vespolek!
U mě víkend katastrofa, jako vždy. Od pátečního večera až do nedělního. Včera jsem se už opravdu chtěla krotit, ale účastnila jsem se pohřební hostiny a nepříjemné pocity zase zajídala. No já vím, výmluvy... Dnes v pondělí jsem opět plná optimismu a vím, že až do pátku budu v pohodě...

Hezký den všem!!!

Autor: Honzina ()
Datum: 24. 01. 2011 11:55

Hatto - článek v Blesku jsem nečetla, ale při nedostatku sacharidů se opravdu spalují bílkoviny i v aerobním pásmu.
Je na to taková poučka - "tuky hoří v sacharidovém ohni".
Aby molekula tuku vůbec mohla být spálena na energii - musí se "rozbít" na jednotlivé mastné kyseliny. A to umí jen glukóza. Nemá-li tělo žádný cukr (přísná bezsacharidová dieta, cukr spálený při příliš intenzivním - anaerobním - začátku cvičení) pak jsou pro něj tuky jako zdroj energie nedostupné, cukry nemá, tak mu nezbývá, než sáhnout po vlastní bílkovině sad smiley

Datum: 24. 01. 2011 11:57

Elo, mě se tyhle vůbec nelíbí, to budu mít rači nějaký ten špíček navíc, než vypadat jako chlap. nene

Tak mám za sebou obídek a jdu vymýšlet nějakou dobrou svačinku a večeři. To vymýšlení mě na tom baví nejvíc,... ale ze začátku, po 14 dnech už je to taky opruz smích

Datum: 24. 01. 2011 12:22

Hatto, mně taky ne. Máš pravdu, hlásit se tam nebudem. :-D

Datum: 24. 01. 2011 12:23

Ježiš, já bych si dala něco slanýho... Na odpoledne ruším ovoce a vrhnu se na zeleninu. Posolenou.mrk

Datum: 24. 01. 2011 12:36

to je přesně ono, mě by honily chutě na vše co nemůžu. Takhle si dám to na co mám chuť ale v omezeném množství,....

Autor: Olina ()
Datum: 24. 01. 2011 12:45

Danko, od Dolečka znám jen 13denní mléčnou. Tak budu ráda, když to sem hodíš. Něco si musím vybrat. Asi na chvilku potřebuju řád a přesnost. A vím, jak se cítíš kvůli 3 kilem. Asi jako já smiling smiley, taky jsem vzteklá jak pes. Vždycky jsem občas ujela, hlavně o víkendech, ale co blbnu teď, to se hned tak nevidí. A prostě vím, že to musím zabrzdit a nejde mi to a nejde cert

Autor: Olina ()
Datum: 24. 01. 2011 12:52

Hatto, za normálních okolností je to samozřejmě nejlepší, ale občas se stane, že to prostě nejde a pak se hledá cokoliv co by na tu zatracenou nenažranost zabralo.
Ještě před pár měsíci bych přísahla, že už nic takovýho nepodniknu a teď ?

Datum: 24. 01. 2011 13:05

Přéééésně... Přijde čas, kdy to po dobrém nejde a můžu si stokrát říkat, jak by to mělo správně být. Mozek potřebuje prostě přes hubu,aby si laskavě všimnul, že se něco děje...:-D

Datum: 24. 01. 2011 13:08

přestupovat

Strany: Předchozí123456
Aktuální stránka: 6 z 6

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.