Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/bbcode/bbcode.php on line 217

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Musíme se snažit víc, kila sama nezmizí
Hubnutí II. :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Nove tema pro hubnuti 
Strany: Předchozí1234567891011Následující
Aktuální stránka: 7 z 11
Re: Musíme se snažit víc, kila sama nezmizí nene
Autor: hatta ()
Datum: 17. 09. 2010 13:56

Já ti během odpol. napíšu smsku, ale pokud bych šla, tak na 1 hoď. a spíš na tu druhou, že bych to spojila se Zumbou jako minule, ale ještě nevím, hýbla jsem si s krkem před 2 dny, ale pomalu to přechází, tak myslím, že by to šlo,... napíšu ti

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: lukasova ()
Datum: 17. 09. 2010 13:57

Dobrá, zachráníš mě od bídné smrti, hodinu snad uběhám.

Datum: 17. 09. 2010 20:33

Tak po týdením necvičení jsem dnes dala hodinu Zumby a cca 40 min. squashe. Super. Je mi skvěle.

Datum: 19. 09. 2010 17:46

Ahoj.
Tak teď jsem koukala na Babicovi dobroty a nějaký pán tam vařil houbové kyselo z hub, které byly neskutečně červavé, Babica to chválil, jak to vypadá dobře a jak to voní a nakonec si sedli ke stolu a že to ochutnají, a pak to střihli. Tak by mě zajímalo, zda skutečně ochutnal smích mě teda chuť přešla hned na začátku nene

Datum: 19. 09. 2010 19:14

Asi už nesehnali zdravé, to bych teda chuť taky neměla, ještě že jsem se dívala na Itala. Sice dělal mořské plody, které taky nemusím, ale červíci tam nebyli :-)

Autor: Dadula ()
Datum: 20. 09. 2010 07:37

Ahoj všem při pondělním ránu kvet
Do hrocha hlásím 66,8 kg - tak to nakonec není zas až taková katastrofa, ale dnes by to bylo určitě horší, neb víkend byl přímo sacharidová smršť. Moučníček a v sobotu švestkový knedlíky :-D mňam, to byla toková dobrota. Teď na to budu zase jen po zbytek roku vzpomínat smích Ode dneška se zase musím vrátit do normálu. Uvidíme, jak to dopadne, když budu mít doma tolik lákadel. Ale nic. Musím se učit a nééé se cpát, že jo smích

Autor: Danka ()
Datum: 20. 09. 2010 09:23

Ahoj kvet,

víkend byl báječný. V sobotu jsme byli na vinobraní a byla to paráda (ale 9 hodin na nohou dalo zabrat). Až na to jídlo :-(.
Do hrocha hlásím 56,2 kg. Do pátku (odlet na dvoču) bych to ráda srazila pod 56 kg. A snad na dovolené moc nepřiberu.

Jídelníčky pribor2

Pátek
S: ovesná kaše, kafe s ml.
Sv: ovofit višeň, kostička bílé čokolády
O: bulgur (35g suchý), 110g kuřecí prsa, 170g brokolice na páře, 30g ricotta
Sv: ovofit ananas, kafe s ml.
V: kuřecí směs (něco jako čína) + 3/4 porce vařených brambor
a během večera cca 1 litr vína nene

Sobota
S: pohanková kaiserka, lučina delikátní, kafe s ml.
O: bramborová kaše, kuřecí řízek, kys.okurka (menší porce)
na vinobraní během odpoledne:
cca 80g preclík
kopeček citrónové zmrzliny
ochutnání cukrové vaty od manžela
svařák, 3 malá piva
kuřecí prsa (přírodní) v housce s trochou tatarky
velký langoš (kečup, sýr)

Neděle
S: pohanková kaiserka, lučina delikátní, kafe s ml.
O: 150g tztaziky + navíc 100g okurky, 60g kornspitz, 1/2 perla tip 10g + 15g leerdamer light, 15g sýr gyros, 1/2 ricotta 20g + 30g kuřecí fitness šunka
Sv (postupně během odpoledne): cca 50g hroznového vína, 25g lámankový chléb + 10g ricotta + 10g leerdamer light, ochutnání bábovky (jsem pekla) a ochutnání znojemské
V: 250g netučný tvaroh + 50g ostružiny + 50g jahody + 15g sypané musli
u tv: hrstka pohankových křupek

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Danka (20. 09. 2010 09:24).

Autor: Ela ()
Datum: 20. 09. 2010 10:47

Datum: 20. 09. 2010 14:48

...to je zajímavý...ocicka...jen ceknu o hubnutí, všechny hup na záda a dělaj mrtvýho brouka...
:-D

Datum: 20. 09. 2010 15:33

Já zrovna minulý týden koukala na Nykla a přijde mi, že má všechno zpátky. A Simona na fotkách je už viditelně zhublá otaznicek

Autor: Marjanka ()
Datum: 20. 09. 2010 16:12

Elo, já bych taky ráda zhubla, do vánoc, 7 kilo by nebylo marné, ale zatím si nevěřím. Sice mohu do hrocha nahlásit banan 88.2 kilek , ale jestli to není jen tím, že teď smutním pro již bývalou přítelkyni mého syna a na jídlo si nevpomenu. Že on si takové fajn holky vůbec neváží. Přitom při něm stála v těžkých chvílích. Jenže .... jednoduše ..... je to pacholek...... Až na to přijde, bude pozdě... A najde si takovou, která mu do hrnců bude klepat popel z cigaret ... Tahle mu jídlo vylepšovala úsměvy .... Ach jo ... otaznicek To mi hlava nebere

Autor: Tamara A. ()
Datum: 20. 09. 2010 19:32

Hezký večer, hubenky kvet
Ranní váha 98,5 kg.
Dnešní jídelníček pribor2
SN1 - Activia nápoj
SN2 - celoyrnný toast, 1/2 Hermelínu, rajčátka
OB - zeleninová polévka, pářené kuře, zeleninový salát
VE - zeleninový salát, kozí sýr

Dnešní pohyb:
ranní kardio posilovani
chůze :chuze:

Datum: 20. 09. 2010 19:40

Danko, pár fotek jsem posílala mailem. Zbytek musím probrat a pak je vystavím na web PC A Tvé jídelníčky jsou vzorné pribor2
Sandi, drž se a ať vše dobře dopadne JO
Elo, s trhy na zeleninu souhlasím. Dnes jsem si na něj skočila, ale je to spíše vyjímka, protože trhy jsou v centru města, kam se v týdnu bohužel nedostanu. Dnes jsem koupila vynikající rajčata a papriky.
Elo, Pavla Tomicová z Ulice je sympaťačka, jsem zvědavá, jak jí to hubnutí půjde.
Marjánko, syn prostě asi musí padnout na ústa, aby si to uvědomil. Tak snad to přežije bij Ale tak to prostě chodí :-(

Autor: Sandi ()
Datum: 20. 09. 2010 21:45

Adélo, mimčo by se mělo narodit za 3 týdny...ale počítám s tím, že to bude o trošku později, protože podle UTZ je "mladší". Jinak energetický příjem jsem si během těhotenství nepočítala (kromě asi jednoho týdne někdy ve třetím měsící, protože dýl mě to nebavilo smiling smiley), prostě jím pořád stejně. Navíc miluju ovoce, takže si ho dopřávám, když mám večer na něco chuť (právě jsem do sebe natlačila půlku jablka).

Jinak mám pořád co dělat, dolaďuju výbavičku (ale tu už naštěstí skoro mám, buď koupenou, nebo aspoň objednanou), a hlavně běhám po úřadech kvůli manželově firmě...to mě neba, ale chci to spláchnout co nejdřív.

Datum: 21. 09. 2010 07:20

Marjanko, to je smutný, jenže co můžeš dělat... Mladej má stávající slečnu asi 2 roky a neumím si představit, že by to skončilo, my už s ní počítáme, všem se nám líbí a chceme si ji nechat...:-D Ale oni dva to mají myslím navzájem taky tak, pročež doufáme ve světlé zítřky.mrk

Autor: MARTINA ()
Datum: 21. 09. 2010 07:58

Ahoj ženy, koukám že se nám Tamara vrátila z cestování a fotkama mi moc potěšila. Některá z VAšich dcer se tady učila korejsky pokud si pamatuji.
Na Simonu z Ulice jsem taky zvědavá, četla jsem to v novinách. Tv ale nemám, odstěhovali jsme se na chaloupku takže nevím, ale až se vrátím zpět, tak se stejně vše natáčí před, tak možná už uvidím jak hubne.
Hezký den

Datum: 21. 09. 2010 08:05

V páteční Ulici prý má coby "Simona" s tím hubnutím začít (jako seriálová postava kvůli tomu, aby otěhotněla) a od té doby k tomu má být nějaké to čtení na webu. mrk

Datum: 21. 09. 2010 08:44

Hezké ránko, hubenky kvet
Ranní váha 98,6 kg.
Tak dnes mám v plánu velký úklid, musím využít toho, že jsem až do konce září ještě doma :-)
Už mám za sebou ranní sestavu power jógy a kolem poledne se chystám do fitka posilovani
Jojo, na Simonu jsem zvědavá, ja sympatická. Včera jsem se na Ulici koukala po dlouhé době a Lumír opravdu všechna kila nabral zpět.
Heyký den kvet

Autor: Danka ()
Datum: 21. 09. 2010 09:01

Ahoj kvet,

Tamaro - díky za fotky. Tedy při jejich prohlížení mi až běhal mráz po zádech. Hrozný režim, těch lidí mi je líto. Bych tam vyslala ty, kteří volí komunisty - aby si zavzpomínali, třeba by je to přešlo.

Sandi - tak to už máš za pár :-). V jaké porodnici budeš rodit? Všechny moje kamarádky rodí u Apolináře, ale je tam tedy hodně plno.

Včera jsem už začala balit na dovolenou. Já už se tááák těším :-).
Dneska bude cvičení, to mi bude na dovolené chybět. Ale měl by se tam cvičit i aerobic, tak třeba vyrazím :-).

Včerejší pribor2
S: ovesná kaše (35g vloček + semínka, 3 oříšky), kafe s ml.
Sv: 150g Milko zeleninový tvaroh, 130g červená paprika
O: 320g cuketa + 100g rajče + 10g olivový olej + 100g šmakoun + celozrrné těstoviny (20g suché)
Sv: ovofit ananas, kafe s ml.
Sv2: ovesná kaše (30g vloček, sluneč.sem.)
V: 150g tztaziky + 100g okurky, 60g celozrnná houska, 1/2 ricotta 20g + šunka fitness 20g, 1/2 perla tip 10g + leerdamer light 15g + sýr gyros 15g
u tv: 2 grahamové suchary, 20g ricotta, 10g leerdamer, 1 steril.okurka

Autor: tlustousek ()
Datum: 21. 09. 2010 09:05

Dobrý den všem kvet

RV 71 - jsem jak ten Lumír :vztek:

Jsem od září v nové práci a tak se mi teď už musí podařit se sebou hnout! Jsem šťastná,že jsem práci změnila. Dostala jsem skvělou nabídku a přesně po roce jsem dala výpověď ze státní sféry. Byl to pro mě velký vnitřní boj a vůbec rok vyjímečných událostí.

Budu se zase pravidelně vážit, a co je pro mě moc důležité - každé ráno se Vám tady napráskam!

Jdu schroustat mrkev! :-)

Strany: Předchozí1234567891011Následující
Aktuální stránka: 7 z 11

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.