Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Jak přibrat...
Autor: Freya ()
Datum: 19. 10. 2007 01:38

Řeším problém opačný.. nemůžu přibrat, mám cca 175cm a 53kg. Za poslední dva roky jsem zhubla asi o 12 kilo až na 51 a teď se snažím od jara nabrat. Chtěla bych tak dvě kilča navíc, ale za poslední dva měsíce jsem přibrala jen třicet deka... Pokud máte ěkdo recept, jak přibrat i při bezlepkové dietě, tak sem s ním.. budu jen ráda

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Jak přibrat...
Autor: lukasova ()
Datum: 25. 10. 2007 10:09

Freyo - u bezlepky je to docela problém, protože trávení nefunguje tak, jak by mělo. Zásady jsou stejné jako u redukční diety, tzn. jíst často a různorodou stravu. Doporučila bych vám navíc přidat koktejl Linii (třeba jako svačiny), která je schválená pro bezlepkovou dietu. Obsahuje potřebné živiny a další látky, které organismus potřebuje, takže trávení by se mělo zlepšit a tělo tak bude lépe využívat dodanou stravu. Více na www.nutrabona.cz, v případě dotazů se obraťte přímo na můj mail.

Nastavení: OdpovědětCitovat

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.