Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
KetoFitová dieta
Autor: Lenka78 ()
Datum: 30. 09. 2015 19:31

Zkoušel jste někdo ketodietu?Chtěla bych hubnout zdravě,ale nemám moc čas řešit co můžu a nemůžu,ale po jedné dietě mi začaly padat vlasy a nechci aby se to opakovalo,slyšela jsem že tahle dieta je dobrá,máte zkušenost?

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: KetoFitová dieta
Autor: micha-ela ()
Datum: 17. 01. 2016 23:33

Ahoj, já jsem tuhle dietu držela a zhubla jsem díky ní 12 kilo, nemusela jsem ani cvičit a hladovět, poradila jsem se i s jejich výživovou poradkyní,jedla pravidelně jejich jídla, která jsou mimochodem dokonce i chuťově vážně dobrá, takže za mě do toho určitě jdi, já jsem z téhle diety nadšená.

Upraveno 1krát. Naposledy upravil lukasova (18. 01. 2016 08:22).

Re: KetoFitová dieta
Autor: lukasova ()
Datum: 18. 01. 2016 08:25

Úžasné, že jste zhubla, nicméně ketodiety nejsou vhodné pro každého, protože svým nadměrným příjmem bílkovin velmi zatěžují ledviny. A pak nastává problém po skončení diety. Pokud se člověk nenaučí se správně normálně stravovat, pak nastane jojo jak vyšité :-)

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.