Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/bbcode/bbcode.php on line 217

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/bbcode/bbcode.php on line 217
Atkinsonova dieta IX.
Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Re: Atkinsonova dieta IX.
Datum: 07. 03. 2015 05:20

Hezký víkend kvet

Tak snad už bude teplo, jak prorokují - už se těším až prodloužím procházky svižnějším tempem a snad nebude pořád pršet, ať nemusím pořád šůrovat to bahno HOT

Včera se mi udělalo po druhé kávě tak zle, že jsem se nemohla na jídlo ani podívat - takže kávou šetřím, ale málo jídla taky asi není moc dobře... Ale bylo to fakt krutý - to se mi ještě nestalo kour

Takže dnes:

pribor2 heřmánkový čaj - později možná káva - sekaná na pánvi (bez majonezy raději) se salátem, a navečer šunka a dva plátky 48% goudy ....

Všem držím pěsti - ať už se to pořádně v březnu pohne banan

Nastavení: OdpovědětCitovat
Datum: 08. 03. 2015 05:24

Krásnou neděli kvet

Koukám vylezlo sluníčko hop - tak jste se všechny na víkend rozutekly :-)
Doufám, že si to všechny hezky užíváte - pohoda, klídek ..... A to má byt, tak je to spravne JO

Dnes bude pribor2 čaj heřmánek, káva se smet. - kuřecí prsa s anglic. sl. a salát. okurka - vejce míchaná na másle

Datum: 09. 03. 2015 05:46

Krásný den kvet

tak nic - dám jen jídelňák grinning smiley banan

pribor2 - čaj, káva se skořicí - nakládaný vepř. řízek v pepři s majonezou a okurkou, - večer klobása - voda z vodovodu a čaje

Hezký den všem prsa

Autor: lukasova ()
Datum: 09. 03. 2015 08:22

Ahoj Věrko, koukám, že tě tu nechaly samotnou :-), tak tě jdu aspoň pozdravit JO

Víkend krásný, jen už začínají pyly, což pro nás alergiky není až tak ideální. Tak snad nám to sluníčko vydrží dlouho JO

Autor: Laura ()
Datum: 09. 03. 2015 08:57

Ahoj všem kvet

konečně je venku taaak krásně :-) takže jsou asi všichni všude možně, jen ne u počítače PC

věrko - zdravím - jak děláš ten nakládaný řízek v pepři?

holky, napište, kde se touláte? Že vy už jste všechny štíhlé laňky prsa :-D

Moje mrcha pěkně stávkuje, už ji podezřívám, že se na té 72 fakt zasekla bij

Já dnes na snídani vajíčka, oběd bude kuřecí steak na grilu s polníčkem a okurkou a domácí majonézou a na večeři asi vařené kuř.žaludky se salátem, nebo teplou uzenou makrelu se salátem - uvidím, jak moc velký budu mít hlad.

Mějte se

Autor: svobge ()
Datum: 09. 03. 2015 10:21

Ahoj dobré ráno - dnes v práci senátorská návštěva, takže pro mne klid..tak mohu píásnout hned z rána.
Věrko neboj..doženeš mě velmi brzy. Já sice vydám ale taky sním a tentokrát bohužel prasečí víkend. V sobotu OK, až večer 5 piv ale nelituji, byl to super večer, skvěle jsem se bavila a neděle jednak žravá a otec narozeniny..což znamená další prasečí den a dcera ještě večer objednala pizzu a zákusky..super. Ráno jsem na váhu raději nešla.

já dnes ráno vejce, dopolko zase sušené maso, oběd vepřová játra restovaná, odpolko žaludky a srdíčka, večer tuňák s ledovým salátem..
omezila jsem kávu, mám zcela bez mléka. Bu´d dám turka nebo velvet-jen tak. Nechutná mi ale je to rituál. Blbý je, že ráno vařím kávu se zalepenýma očima a jdu hned na cigárko a ta káva je děsně horká..mám stabilně spálený jazyk. Na tohleto bylo mléko dobré.
Venku je fakt nádherně, myslím, že nám, to pomůže s hubnutím. Rozepínání bund a kabátků se blíží

Datum: 09. 03. 2015 12:01

Tak děkuji za pozdravy Maruško beer - hurá :hura: už tu nejsem sama grinning smiley !!

Laura - dám do oleje koření (drcený barevný pepř) - kousek chilli papričky, vajíčko a malinko hořčice, sůl - rozmíchám a krkovičku naklepanou do toho naložím -pak jen na pánvi osmažím. Ono to maso dostane lepší chuť - než, když to nakořením jen před usmažením.... Váha někdy mrška stojí - ale neboj - to se vsákne hop a pohne se to JO

Svobge - Linduš - hlavní je, že sis to užila - stejně bys podle mě mohla jen udržovat - váhu máš super otoc S tou kávou jsme na tom stejně - taky mám pořád spálenej jazyk - jak jsem zvyklá na tu smetánku zed Ale už mi ten Velvet docela chutná i bez JO !

Nechci vám kazit jarní náladu, ale od středy prý bude sněžit grinning smiley prsa

Autor: Valentýna ()
Datum: 09. 03. 2015 12:32

Ahojky,

tak už zase žiju:-D. Chřipka se mi vrátila, měla jsem pořád teploty a PC ani neudržela. Dostala jsem antibiotika a už jsem vylezla z peřin, jen jedno ucho mám zalehlé, píská mi v něm a hučí, snad to přejde a nebudu muset lítat na ušní jako loni s druhým, kdy mi nakonec řekli, že je to tinitus a nevyléčitelné a tak mi slabě pořád píská v levém a teď to mám v tom druhém, ale pořádně:-(.

Minulý týden jsem normálně jedla, to se nedalo držet s práškama. Váha dneska ukázala 4 kg ocicka nahoře, ale většina bude voda, moc jsem toho zase nesnědla.

Tak dnes to rozjíždím - ráno teplá voda, teď schw. šunka a sudená voda:-), odpol. matesy, večer nic jen voda.

Jo někdo se tu ptal na kokosový olej, je výborný, žádné sacharidy, dávala jsem si ho do kaše, ale může se na něm i smažit, ale voní to po kokosu i když prodávají i bez vůně.

Datum: 09. 03. 2015 13:01

Datum: 09. 03. 2015 13:27

Děkuji, ginko mi napsali i loni, brala jsem ho asi 3 měsíce a nic. No ještě mám nějaký zbytek a tak ho zase začnu brát - je to Tebokain.

Datum: 09. 03. 2015 16:00

Vali :pohlad: - Tebe to od té operace pěkně klátí :-( ! Tak tfuj, tfuj, tfuj - ať už je ten hnus pryč .... Taky se mi loni ta chřipka vrazila do uší - bolesti, nic nezabíralo - prý bakterie, které tam neměly co dělat... Čtyři měsíce lítání po ušním - a teď mě nesmí ani ofouknout - jinak to mám zase zed - a vůbec si s tím neví rady .... Co to je teď za bacily ??? strel

Datum: 09. 03. 2015 19:33

Mutujou...

Autor: Laduskaa ()
Datum: 09. 03. 2015 20:05

Ahoj hubňulky,
dneska mám tak dobrou náladu, celý odpoledne jsem lítali s prckem venku, bylo tak nádherně, sluníčko mi dobilo baterky, teď jdu přetřídit skříň, vyndat jarní věci, páč mi dneska bylo těch prcků v péřovkách vážně líto. Ale chápu to, spousta jich šla rovnou ze školky a ráno je teda pořád kolem nuly.

Hubnutí se mi trochu pohnulo až po půstu, jelikož to bylo snadnější, než jsem myslela, rozhodla jsem se občas nějakej půstíček prubnout. Říkala jsem si, že jednou týdně bych to třeba vydržela... jen jestli nemám velký voči :-D

Valentýnko, brzy se uzdrav, na hubnutí nemysli, hlavně, ať je Ti líp.

Svobge, do ranní kávy si přidávám trochu studené vody, místo mléka, chladící efekt zaručen, chuť to nekazí a neopaříš si jazyk. :-) Můžeš použít i led. Víkendu nelituj, hubnutí je fajn, ale sranda být musí, v rámci duševní hygieny jsou prasečí dny nejen dovoleny, ale rozhodně doporučeny. :-)

Dnes snídaně vajíčka na másle, oběd jsem vynechala a k večeři kousek vepřového ve vl. šťávě, co si sama vyrábím. Myslela jsem, že vydržím, ale musela jsem přece ochutnat novou várku. Několik káv a málo vody (kaju se). Držte se, já se jdu hrabat v těch hadrech, ať jsem taky užitečná :-)

Datum: 09. 03. 2015 22:33

Prasečí dny:-D - bezva název.

Laduško napiš prosím, jak děláš to vepřové ve vl. šťávě, dík.

Zítra má být až 15 st.krása asi vylezu na sluníčko:-).

Večer jsem snědla plátek kuřecí tlačenky a začala se odvodňovathop :-D

Datum: 10. 03. 2015 04:25

Ahoj holky kvet

Laduskaa - Ty jsi tak pilná - taky bych na ty skříně měla vlítnout, ale jak hlásí o tom sněžení :vanice: , tak se mi hned zase nechce grinning smiley Jinak se na pásku blížím k čtvrté dírce - tak snad je vše na dobré cestě hop

pribor2 - dnes zatím káva Velvet, čaj heřmánkový - později sekaná na pánvi a trocha salátu, večer tuňák a jedno vejce na tvrdo s tr. salátu ...

Mějte krásný a sluneční den prsa

Autor: Oliwia11 ()
Datum: 10. 03. 2015 08:13

Ahoj děvčata,

zase jen v rychlosti.Váha dnes 82,8 kg, jde to pomalinku dolů. Držím striktně první fázi. Včera ryba a okurka a v 17 hod. jsem slupla vejce a pak už nic, pekla jsem velikonoční perníčky na prodej a dnes je budu zdobit, taky jsem malovala velikonoční kraslice. Všichni to po mě chtějí, ale mě to stejně moc baví. Skončila jsem o půl jedné v noci :-) Dneska ještě nic, ale na oběd budu dělat kuřecí stehenní řízky a k tomu okurku. Večer ještě nevím.

Včera jsem si koupila červenou manžestrovou minisukni, je fakt boží, tak jsem si po dlouhé době udělala radost.

Jinak jste včechny moc šikovné a Věruš hurá tvým "dírkám".

mějte se a držte se - moc na vás myslím

Autor: svobge ()
Datum: 10. 03. 2015 11:26

Nazdárek..jsem tu se sluníčkem ( a budu i bez něj). Počasí nám teď dělá radost ale na sníh se taky těším, bude lyžovačka.
Zimní věci jsem také už uložila, minulý víkend jsem prala ložní a když už jsem byla v tom úložné prostoru, tak jsem ho trošku nakrmila (čepice, rukavice, šály)
Děkuji všem, že jste mě nespsuly za víkend ale ani já nelituji a pásek stále na třetí dírku, takže to tak hrozné není.
Na tu vodu do kávy už jsem taky přišla, není to žádná sláva ale co už, lepší než nic, smetanu nechci ani mléko..a jde jen o to ráno, večer už si počkám..
Laduško, přidávám se k žádosti o vepřové ve vl. šťávě..to mohu stále a zase-nouzovka do práce.
Oliwie-tak to má být, musíme se odměňovat a hadřík je to nejlepší. Zmrzilna je ta 5 minut pryč smiling smiley.Člověk se pak cítí lépe, má hlavu nahoru a tak i lépe vypadá..super..

No já dnes ráno vejce ( jak jinak), svačina byla okurka, oběd játra, a večer asi prsíčka. Budu si je dělat i na zítra do práce, tak zbytek zblajznu..

tak krásný zbytek dne všem..

Datum: 10. 03. 2015 11:29

Krásné slunečné skoropoledne všem kvet

Oliwie - gratuluju, že jdeš pořád dolů JO Po jak dlouhé době sis dala zase první fázi a kdy se ti pohla váha? Díky. Moje mrcha furt stávkuje a stojí strel tak doufám, že se to pohne dolů až mi skončí menstr., že mi snad jen zadržuje všechno v těle (vodu i tuk - to jsem optimista, co :-) ) jinak budu muset asi taky něco "změnit" nebo nějak přitvrdit. Červená minisukně - Oooo - určitě budeš kočka - mě se to moc líbí, když se ženský nebojí barev (já jsem taková černo-tmavěmodrá myška a semtam ujedu na fialové nebo fialovorůžové)

Ladusko - Ty jsi teda dobrá s tím půstem JO a nechceš k nám taky přijít přetřídit oblečení? :-D Mně se do toho teda vůbec nechce, ono už se to u nás moc neobejde bez zkoušení a to je na dlouho a jak mi pak děti rozháží ty hromady, tak už zas nevím co komu jak bylo.
na ten recept na vepřové ve vl.šťávě jsem taky zvědavá :jidlo02:

Vali - drž se - bude líp pochvala Pokud nemáš zánět nebo nějaké poranění v uchu (perforace bubínku nebo tak něco), tak můžeš zkusit ušní svíčky? Maximálně to nebude mít žádný efekt, ublížit by to nemělo (ale nesmíš mít ty kontraindikace viz výše).

Věru - ty mě inspiruješ s tím páskem. Teď už na sebe možná taky nějaký seženu nene tak bych mohla posunovat dírky, musí to být super to takhle vidět JO

No a jak je kráááásně, tak jsem vytáhla jarní kabát a musím přiznat, že se v něm cítím moc fajn a nevypadám úplně jak jitrnice-váleček, ale už se mi trochu lepší silueta, fakt je vidět každý zmizelý cm v pase prsa

Hezký den všem krok sem

Datum: 10. 03. 2015 12:18

Ahojky,

nové oblečení a ještě o kousek menší dokáže pěkně zvednout sebevědomíJO

Lauro a ty svíčky se koupí kde? Už mi z toho hrabe, počkám až doberu ATB a uvidím.

Dnes ráno 2 plátky kuřecí tlačenky a teď šunka a udělala jsem pomazánku z tvarohu, papriky, česneku a osolila. S tou šunkou to bylo výborné a ještě toho plno zbylo a tak musím zase koupit šunku.

Holky vy tu řešíte dírky na pásku a já bych musela ty pásky k sobě sešít dva:-D.

Užívejte sluníčka, zítra se má vrátit zima brr:-)

Datum: 10. 03. 2015 12:30

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.