Datum: 10. 03. 2015 11:29
Krásné slunečné skoropoledne všem

Oliwie - gratuluju, že jdeš pořád dolů

Po jak dlouhé době sis dala zase první fázi a kdy se ti pohla váha? Díky. Moje mrcha furt stávkuje a stojí

tak doufám, že se to pohne dolů až mi skončí menstr., že mi snad jen zadržuje všechno v těle (vodu i tuk - to jsem optimista, co

) jinak budu muset asi taky něco "změnit" nebo nějak přitvrdit. Červená minisukně - Oooo - určitě budeš kočka - mě se to moc líbí, když se ženský nebojí barev (já jsem taková černo-tmavěmodrá myška a semtam ujedu na fialové nebo fialovorůžové)
Ladusko - Ty jsi teda dobrá s tím půstem

a nechceš k nám taky přijít přetřídit oblečení?

Mně se do toho teda vůbec nechce, ono už se to u nás moc neobejde bez zkoušení a to je na dlouho a jak mi pak děti rozháží ty hromady, tak už zas nevím co komu jak bylo.
na ten recept na vepřové ve vl.šťávě jsem taky zvědavá

Vali - drž se - bude líp

Pokud nemáš zánět nebo nějaké poranění v uchu (perforace bubínku nebo tak něco), tak můžeš zkusit ušní svíčky? Maximálně to nebude mít žádný efekt, ublížit by to nemělo (ale nesmíš mít ty kontraindikace viz výše).
Věru - ty mě inspiruješ s tím páskem. Teď už na sebe možná taky nějaký seženu

tak bych mohla posunovat dírky, musí to být super to takhle vidět

No a jak je kráááásně, tak jsem vytáhla jarní kabát a musím přiznat, že se v něm cítím moc fajn a nevypadám úplně jak jitrnice-váleček, ale už se mi trochu lepší silueta, fakt je vidět každý zmizelý cm v pase

Hezký den všem