Datum: 04. 03. 2015 19:00
Hezké odpoledne

nějak se tady v tom dneska nemůžu zorientovat

lukasova - Maruško? jestli můžu

o to měření na přístroji mám taky zájem (v Brně)
jak to asi dlouho trvá?
v řecku jsem byla 2x, jednou nahoře Chalkidiki (tenkrát moje první teplé moře) a pak na Zakynthosu (ještě než to byla tak hodně profláklá destinace) - obojí úžasné, docela bych se tam viděla na důchod

teda za předpokladu, že zhubnu, jinak bych to vedro asi nedávala

laduska - ohledně ovocných čajů - čistě ovocné raději nepiju (ale mně osobně nikdy moc nechutnaly výjimkou jsou v zimě pečené čaje, ale teď samozřejmě ne) na složení čajů se dívám, často bývají ty ovocné přislazované buď přidáním lékořice (tu nesnáším) nebo maltodextrin - to nevím, jestli se při AD může nebo ne. Pokud to není čistý černý nebo zelený nebo bylinkový čaj, tak se na složení fakt dívám od té doby, co jsem si jako těhotná chtěla dát čaj "chuť svařeného vína nebo tak nějak" a kvůli dlouhé frontě jsem se dívala na složení, a objevila jsem tam spoustu hnusů ale hlavně položku "instantní alkohol" nějaké desetiny procenta, ale byla jsem z toho docela v šoku, že vůbec existuje něco jako instantní alkohol v prášku

Tak i kvůli dětem čtu u všeho nového složení, fakt se člověk kolikrát nestačí divit. A to zdaleka neznám všechny ty názvy složek, oni to kolikrát jen nově přejmenují, aby to vypadalo, že je to něco jiného

vladunka - tak jsem si musela vygůglit Bora-Bora - a zjistila jsem, že tam chci vlastně takyyyyyy - to jsou přesně ty obrázky, kde si představuju 10* all inclus. relaxační válecí dovolenou. A držím palce s tím zítřejším půstem - všem, co se do toho dáte

asi vás nebudu zítra provokovat jídlem

Vali, svobge - tak já teda nakupování malých věcí neznám. Většinou to co kupuji, mi je a vypadá to docela dobře. Ale ta moje skříň je nějaká ludra zakletá, bo jak tam to prádlo dám a druhý den pak odtamtud vytáhnu, tak jsou z toho najednou jakési smrsklé potvory, vypadám v nich jak jitrnice (nebo jelito), málem mi to praská přes prsa nebo najednou mi vylezou všechny špeky na břiše a v závěru mi skříň přetéká oblečením ale já střídám pouze 2 rifle a 4 halenky doslova do roztrhání.
....tu skříń jsem měla zavčasu reklamovat

věrko - to muselo být strašně zajímavé v tom Egyptě? napiš aspoň nějaké zajímavosti, nebo co se Ti líbilo, nelíbilo, co Tě překvapilo

to jsi tam i chodila do školy? A taky bych měla hrozný strach kvůli těm závodům na motorkách - tak držím palce ať je pořád vše dobré

O ostrovu Man jsem nikdy neslyšela, ale vypadá fakt zajímavě. Chjo, já se snad někam pořádně dostanu až fakt děti odrostou, anebo vyhraju Eurojackp. a pak můžem jezdit všichni
Vali - s tou Tvojí hláškou ohledně oslav narozenin jsi mě teda rozsekala - to bude nářez, na co já se vymluvím? Asi na to, že jsem přežraná

. Pořád se tomu musím smát, asi to budu používat - protože na to Ti nikdo neřekne - no tak si dej, to Ti nic neudělá, aspoň ochutnej

Mě čekají v dubnu a v květnu v červnu po jedněch narozkách a ještě tedy Velikonoce (ale to snad někam raději ujedeme), tak doufám, že hlavně odolám alkoholu. Mám ráda červené víno (bílé je na mě moc kyselé na žaludek), ale jak si dám víc jak 2 deci, tak dostanu hlad jako prase - fakt a už je mi to všechno jedno a tláskám páté přes deváté - tak jsem zvědavá, snad se s tou mou váhou do té doby nějak dobře poperu

nevím proč tady místo toho smajlíka pořád píšu pistol

Holky, někdo jste tady psal, že se při AD nesmí nějaké bylinky? Můžete napsat víc?
A používáte někdo kokosový olej, taky se může? Jaký a na co všechno? Díky
A berete nějaké vitamíny? Mě se teď dělá asi koutek a možná i nějaký aft v puse a cítím se celkově dneska taková unavenější, tak si říkám, jestli bych neměla nějaké ty vitamíny nebo minerály přidat?
Hezký večer