Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: lukasova ()
Datum: 04. 03. 2015 14:46

Svobge, jednou za čas by tě to němělo porazit. Horší jsou pravidelné grilovačky v létě...

Nastavení: OdpovědětCitovat
Datum: 04. 03. 2015 15:59

Ale maso z grilu můžeeeeeeeem :hura: bum

Autor: Laura ()
Datum: 04. 03. 2015 19:00

Hezké odpoledne kvet

nějak se tady v tom dneska nemůžu zorientovat :-D

lukasova - Maruško? jestli můžu :-) o to měření na přístroji mám taky zájem (v Brně)
jak to asi dlouho trvá?
v řecku jsem byla 2x, jednou nahoře Chalkidiki (tenkrát moje první teplé moře) a pak na Zakynthosu (ještě než to byla tak hodně profláklá destinace) - obojí úžasné, docela bych se tam viděla na důchod :-D teda za předpokladu, že zhubnu, jinak bych to vedro asi nedávala :-)

laduska - ohledně ovocných čajů - čistě ovocné raději nepiju (ale mně osobně nikdy moc nechutnaly výjimkou jsou v zimě pečené čaje, ale teď samozřejmě ne) na složení čajů se dívám, často bývají ty ovocné přislazované buď přidáním lékořice (tu nesnáším) nebo maltodextrin - to nevím, jestli se při AD může nebo ne. Pokud to není čistý černý nebo zelený nebo bylinkový čaj, tak se na složení fakt dívám od té doby, co jsem si jako těhotná chtěla dát čaj "chuť svařeného vína nebo tak nějak" a kvůli dlouhé frontě jsem se dívala na složení, a objevila jsem tam spoustu hnusů ale hlavně položku "instantní alkohol" nějaké desetiny procenta, ale byla jsem z toho docela v šoku, že vůbec existuje něco jako instantní alkohol v prášku ocicka Tak i kvůli dětem čtu u všeho nového složení, fakt se člověk kolikrát nestačí divit. A to zdaleka neznám všechny ty názvy složek, oni to kolikrát jen nově přejmenují, aby to vypadalo, že je to něco jiného nene

vladunka - tak jsem si musela vygůglit Bora-Bora - a zjistila jsem, že tam chci vlastně takyyyyyy - to jsou přesně ty obrázky, kde si představuju 10* all inclus. relaxační válecí dovolenou. A držím palce s tím zítřejším půstem - všem, co se do toho dáte JO asi vás nebudu zítra provokovat jídlem mrk

Vali, svobge - tak já teda nakupování malých věcí neznám. Většinou to co kupuji, mi je a vypadá to docela dobře. Ale ta moje skříň je nějaká ludra zakletá, bo jak tam to prádlo dám a druhý den pak odtamtud vytáhnu, tak jsou z toho najednou jakési smrsklé potvory, vypadám v nich jak jitrnice (nebo jelito), málem mi to praská přes prsa nebo najednou mi vylezou všechny špeky na břiše a v závěru mi skříň přetéká oblečením ale já střídám pouze 2 rifle a 4 halenky doslova do roztrhání.
....tu skříń jsem měla zavčasu reklamovat :-D

věrko - to muselo být strašně zajímavé v tom Egyptě? napiš aspoň nějaké zajímavosti, nebo co se Ti líbilo, nelíbilo, co Tě překvapilo uklon uklon to jsi tam i chodila do školy? A taky bych měla hrozný strach kvůli těm závodům na motorkách - tak držím palce ať je pořád vše dobré :-) O ostrovu Man jsem nikdy neslyšela, ale vypadá fakt zajímavě. Chjo, já se snad někam pořádně dostanu až fakt děti odrostou, anebo vyhraju Eurojackp. a pak můžem jezdit všichni

Vali - s tou Tvojí hláškou ohledně oslav narozenin jsi mě teda rozsekala - to bude nářez, na co já se vymluvím? Asi na to, že jsem přežraná:-D. Pořád se tomu musím smát, asi to budu používat - protože na to Ti nikdo neřekne - no tak si dej, to Ti nic neudělá, aspoň ochutnej:-D

Mě čekají v dubnu a v květnu v červnu po jedněch narozkách a ještě tedy Velikonoce (ale to snad někam raději ujedeme), tak doufám, že hlavně odolám alkoholu. Mám ráda červené víno (bílé je na mě moc kyselé na žaludek), ale jak si dám víc jak 2 deci, tak dostanu hlad jako prase - fakt a už je mi to všechno jedno a tláskám páté přes deváté - tak jsem zvědavá, snad se s tou mou váhou do té doby nějak dobře poperu strel nevím proč tady místo toho smajlíka pořád píšu pistol :-D

Holky, někdo jste tady psal, že se při AD nesmí nějaké bylinky? Můžete napsat víc?
A používáte někdo kokosový olej, taky se může? Jaký a na co všechno? Díky

A berete nějaké vitamíny? Mě se teď dělá asi koutek a možná i nějaký aft v puse a cítím se celkově dneska taková unavenější, tak si říkám, jestli bych neměla nějaké ty vitamíny nebo minerály přidat?

Hezký večer banan

Datum: 04. 03. 2015 20:10

Lauro, vedu to v patrnosti. Měření je hotové za minutku, ale než spolu projdeme výsledky, tak počítej tak půl hoďky :-)

Datum: 05. 03. 2015 06:43

Ahoooj holky kvet

Dnes má "důchodka" naspěch - ale úplněk zatím od čtyř rána držím grinning smiley - káva zelená byla beze všeho - heřmánkový čaj na stole - a doufám teda, že to dám JO Doma lazaret - oba chlapi - manžel i syn "chrchlou" - a jsou do pondělka doma .... Takže kmitám hop

Dám vědět - jak se držím a počtu si - jak se držíte vy :hura: Tak zatíííííím prsa

Autor: Vladunka1 ()
Datum: 05. 03. 2015 09:44

AHoj holky šikulky,
já teda dneska od probuzení jenom čajíky a vlažnou vodu s citronem...zatím to jde, tak uvidíme, jak to půjde dál...přes den to asi taková tragedie nebude, ale večer to bude asi horor...to mě nejvíc honí mlsná a hlad už asi taky bude...tak vymýšlím nějakou aktivitu, abych na to nemyslela...asi se pustím do žehlení..smiling smiley)
Všem přeji úspěšný půst a ostatním přeji krásné čtvrteční ráno..smiling smiley

Autor: Laura ()
Datum: 05. 03. 2015 10:41

Ahoj holky banan

tak držím všem dnešním půstkařkám pěsti JO a ať vám to rychle uteče
Mě váha pořád stojí, ale půjdu na to asi opačně :-)

tak všem krásný den - u nás bude asi nádherně, super svítí sluníčko a dělá se i teplo, konečně už snad přichází jaro kvet :hura:

Autor: Oliwia11 ()
Datum: 05. 03. 2015 11:09

Ahoj děvčata,

musím v rychlosti napsat, že taky dnes držím půst. Dlouho jsem se neozvala, tak snad už bude více času na psaní a na čtení.

Všem, co se daly do dnešního půstu držím pěsti. :-)

Autor: svobge ()
Datum: 05. 03. 2015 13:34

Ahojda holky
dnes konečně trošku klidněji..hurá, už jsem se v té práci ztrácela.

Maruško, Tebe jsem se chtěla zeptat, jak chodím do posilovny, trenér mi říkal, že mám moc rychlý tep a proto pálím z cukrů a né z tuků..nevíš dá se to nějak změnit? Bylo mi hloupé se ptát a vy jste tady jako moje druhá rodina..

jinak ty grilovačky- dám kousek masa a kozí rohy a jsem spokojena..není to zase až tak často jestli myslíš karcinogeny..ale chlebíčky, domácí koláčky..a všichni okolo se cpou..
Lauro, píšeš opravdu legračně, myslím vtipně - reklamovat skříň, to by mě nenapadlo. Já měla vždy zimní váhu tak 65 kg a letní 49 kg a tam tam mám věci na obě období. Bohužel teď mi není nic-ty na letní neobleču ( nebo tak jako ty) a zimní padají..asi změním šatník..
Vladunko a Oliwie držím palečky..

já dnes 62,4, snídaně vejce, oběd prsa na nudličky s malou cibulí, odpolko žaludky, večer co-no přece tuňáček..

Datum: 05. 03. 2015 14:19

Svobge,to může mít řadu příčin. Špatná kondice, štítná žláza, stresy apod. Jak v posilovně cvičíš? Já bych určitě zařadila vycházky v přírodě, protože to zklidňuje a trénuje srdíčko. V každém případě je potřeba snížit zátěž a dát spíš vytrvalostní trénink.

Datum: 05. 03. 2015 14:56

Ahoj kočičky,
tak už máme skoro 15 hodin a zatím to jde. Občas mi zakručí v břiše, ale jinak dobrý. Vypila jsem toho už spousty, tak asi proto taky nemám hlad a je mi tak nějak normálně. Uvidíme večer, to asi bude nejhorší..ale to dám..smiling smiley

Datum: 05. 03. 2015 15:23

Hlásím v 15.00 hod. - zatím je to OK - ale byly dvě lžíce hovězího vývaru (musela jsem ochutnat), co dělám klukům na kašlík grinning smiley Nakonec je to taky jen voda, ne ?

Laura - taky mě pobavila "skříň" - též mám takou potforu banan - plnou ničeho otoc

Linduš - taky bych asi snížila zátěž - dcera to takhle nějak řešila v Praze s trenerem .....

Vladunka1, Oliwijka - dobřéééééééééé vy JO - já jen nevím, jak ráno poznám úbyteček těch gramů (dříve to byly i dvě kilča) - když mi ta blbá mrcha :vaha2: ráno ukazuje od 68,5 do 69,1 strel Tak nevím jak se pak mám radovat zed grinning smiley !!
Dobře, že nás aspoň Oliwijko čteš hop

Linduš - já chci taky 62 kg !!!!!! To jsi měla pěkný rozptyl, zima - léto :-)

Tak se dál držte - zítra bude líp - já jdu pij - už jsem jako studna nene

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Věra Hankocyová (05. 03. 2015 15:27).

Datum: 05. 03. 2015 18:35

Ahoj děvčata,

jste moc šikovné, že to dáváte :-) Já jsem v pohodě hlad nemám - já ty půsty zlvádám dobře. Pro mě je spíše horší, když začnu jíst ráno, čehož se snažím vyvarovat, tak pak mám chutě a sním toho více, než když začnu jíst až kolem poledne :-) Jinak děvčata od zítřka začínám opět striktně první fázi. Vynechám i sýry - budu jíst jen maso, vejce a okurku na odvodnění, jak mi poradila Dany. Stále mi totiž lítá váha a nemůžu s tím pohnout. Dokonce jsem v průběhu už měla i 85,3 kg, včera ale zase 83,9 kg. Ale já s tou váhou zatočím. Musím se opět dostat do fáze, kdy mi šla váha dolů, jako po másle. Myslím, že na mě kromě přechodu taky působí to, že musím v noci vstávat k mamince a že se moc nevyspím. Ale nechci se na nic vymlouvat a s chutí do chudnutí:-)

Věruš já jsem vás bohužel většinou nestíhala číst, dneska postupně dočítám co jsem nečetla. Ale dneska jsem musela už kuknout, kdo se dává do půstu. Mimo jiného jsem byla bez notebooku, protože mi po 3 letech odešel zcela, což mě fakt naštvalo.

Mějte se hezky a do rána už to vydržte!!!! :-)

Autor: Laduskaa ()
Datum: 05. 03. 2015 23:54

Tak jsem to dala... a jdu spát :-D Zítra ještě uvidím, do kolika vydržím, jsem na sebe sama zvědavá, ale teď jsem na sebe pyšná, 24 hodin zvládnuto :-) Teda s kávou, to prostě bohužel nejde odbourat.

Datum: 06. 03. 2015 05:14

Ahoj hubňulky kvet

Tak jsem to dala - i když jako Laduskaa i s kávou - a úbytek je 400g ... Tak nevím jestli se radovat, ale doufám, že jsem se aspoň pročistila otoc Takže aktuální váha je cca 68 kg - však nenadarmo se říká, že ta poslední kila se nadají zadarmo grinning smiley HOT Tak nevím, jestli nebudu muset přitlačit na troše pohybu hop
Jste fakt šikulky - mě to teda tentokrát dalo zabrat - neboť pánové i přes chřipajznu pořád vyžadují jídlo Chut - dokonce i bábovku strel !!! Drzost grinning smiley
Půst nejraději držím, když jsem sama a v klidu andel

Oliwijko - nemáš to lehké tutu - tohle mám za sebou - ale já tehdy naopak zhubla na 50 kg - troska - a nebyl to vůbec hezký pohled .. Takže jeď hezky pomalu - Tobě se to zase rozjede a budeš kočkááááááá uklon

Já dnes ráno zatím káva Velvet - heřmánkový čaj - potom šunka a dva pl 48% goudy - večer vejce na tvrdo a sardinky

Přeju úspěšný den a bojujem dál prsa

Datum: 06. 03. 2015 07:47

Ahoj děvčata,

Ladusko - super jsi šikulka, že jsi to zvládla, určitě se cítíš skvěle. Gratuluji.

Věruš - půst je hlavně na pročištění, tak buď ráda, že jsi to zvládla, ty lumpe jeden nespokojený a ještě máš 400 dole,to je přece super ne? Tak gratuluji.

No a já hlásím, že jsem byla ještě o půl třetí vzhůru, nemohla jsem usnout a víte, co se mi honilo hlavou před spaním? Co budu dělat na oběd a normálně se mi sbíhaly sliny :-) No a půl 4 mě vzbudila mamka, ale zvládla jsem vše dobře. Ráno jsem se zvlážila, ale ještě jsem nebyla na velké a mám 83,3 kg.

Hlad nemám ani chutě na jídlo, takže dnes nebudu jíst dřív jak v poledne.

Přeji všem - krásný den a vzhůru do plavek :-)

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Oliwia11 (06. 03. 2015 07:48).

Autor: Laduskaa ()
Datum: 06. 03. 2015 08:00

Tak jsem ráno v šest vstala, myslela jsem si, že hlady sním vlastní dítě...a ono nic, nemám hlad, takže vydržím, dokud to na mě fakt neskočí. Dokonce mám pocit, že bych dala jště jeden den, ale jdu večer na jednu MDŽ vesnickou tancovačku,tak nechci popíjet hladová... mnoooo... příští úplněk zase!! :-)
Gratuluju všem holkám, co vydržely, nedá se nic dělat, musím neskromně uznat, že jsme zkrátka jedničky!! :-D

Datum: 06. 03. 2015 09:28

Krásný pátek všem šikulkám, přeji...smiling smiley Hlásím, že jsem o půstu neumřela hlady a dokonce jsem to přežila bez nejmenšího problému..smiling smiley A co je mi oprvdovou odměnou je to, že ráno ukazovala váha o 1 kg méně, než včera ráno..smiling smiley)) Taky nemám vůbec hlad a uvažovala jsem, že budu pokračovat, ale jelikož to byl můj první půst, nechci to přehánět hned na poprvé, aby to nebyl takový šok... takže dneska zase pomalu najíždím na AD a uvidíme...ale při příštím úplňku určitě zopakuji..smiling smiley Díky vám všem za super nápad a hlavně podporu!!! Držte se! A máme tu víkend!!!smiling smiley

Autor: svobge ()
Datum: 06. 03. 2015 11:29

Ahojda všechny čtoucí i nečtoucí,

Maruško, děkuji za radu, asi to tak nějak bude, i ten trenér mi říkal pči cvičení minimální zátěž a spíš na vytrvalost. Kondici mám právě dobrou, říkal, že na můj věk super..spíš ten stresík..taky cvičím už pondělí středa a čtvrtek.
No právě, rozptyl jsem měla, proto také více druhů oblečení...
přidávám se ke gratulacím k úspěšně ale i neuspěšně dokončeným půstům-šikulky

já dnes ráno také velvet ( bez mléka i bez skořice a malý šálek, vejce, sušené maso na chuť, kuřecí prsa a ledový salát, večer asi játra. Dnes koupím tak trošku změna.Kávu jsem celkově omezila a přidala vitamíny..tak pěkný víkend všem

Datum: 06. 03. 2015 12:24

Sušené maso - aaaaaaaach - to bych mohla pořád Chut a s cvičením se teda nešetříš JO Tam mám tedy velké mezery - s takovou Tě nikdy nedoženu myska

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.