Datum: 24. 06. 2014 07:49
Dobré ráno,
cverni, super úbytek, gratuluji
Už jsem to kdysi psala, že jsme měly s holkama poznatek, že po vínu, váha klesá... Drž se, je to krása, že váha jde dolů
A bezva je, poctivě počítáš SCh. 14 g za den je fajn. Přestože je povoleno až do 20, já tvrdím, že čím míň, tím líp
A musím se usmívat, jak jsi Lindě zkazila radost s tím pivem. Hele kočko, jak jsi do receptů dala recept na housku s hermelínem, vypadá to moc dobře, jenom - na ten hermelín dáš slaninu a na tu už nic? Nebo ještě těsto?
Oliwia, krásný úbytek, paráda
Do "výročí" začátku máš ještě 10 dnů, takže ještě tak min. 0,5 kg bude fuč
Fakt, gratulace veliká
Kočko, hýčkej si své tělo a každý den ho "chval" a děkuj mu, že tak krásně spolupracuje a stabilně klesáš... Vím, že Ty to určitě děláš
Ono se to nezdá, ale je to důležité pro psychiku a vyrovnanost
Jinak, musím drahou tetu dostihnout, a zjistím co s tím jogurtem, je špatně... Nevěřím, že toto, co nám z toho vylezlo, by mohlo tak uspokojovat její chuťové buňky (ona má úplně stejné chutě jako já???)
Jinak, já snad candáta nikdy nejedla??? A losos je (podle mne) nejlepší dělaný v páře - filet, máslo, bylinky a zabalit do alobalu a šoupnout do trouby. Všechny vůně zůstanou uzavřeny a maso se potom už jenom rozpadá.
Jinak, jak já Ti rozumím s tím oblečením...
Na jednu stranu je to obrovská radost, že hubneme, ale to, že oblíbené tičko, vlaje na nás jak záclona??? Tomu se nechce ani věřit, co?
Lindo, já si plánovala, že na trhu koupím jahody a udělám si je se šlehačkou... no potom jsem to zavrhla, jsem si řekla, že by mi to asi ani nechutnalo
Ale plánuji si ty borůvky, až budou...
A možná opravdu vynech ty uzeniny atd. Já jsem si zvykla dělat vývar (hovězí kosti), šoupnu do toho krůtí maso, a to potom sním s domácí majonézou a křenem (maso se rozpadá a je to lahoda). Vývar z kuřete moc ráda nemám. Slepice jsou drahé a kvalita nic moc. Určitě bude lepší zaměřit se na maso a ryby a vynechat uzeniny a i ty sýry.
Jinak tedy, mrcha dnes ráno zase 59 kg. Tak to zkusím ještě v poledne. Jinak mi to nedalo a vzala jsem metr do ruky. Je to nějaké divné??? Prsa a pas - stejná míra. Špičaté břicho - 1 cm (to mne těší nejvíc) a boky + 1 cm, stehna stejná??? Jakoby se ta postava formovala do nějaké normální podoby???
Kočky, hezký den Vám přeji
Upraveno 1krát. Naposledy upravil Dany (24. 06. 2014 08:01).