Recepty :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Zdrave recepty 
Vitejte v receptech
Autor: webmaster ()
Datum: 11. 02. 2002 14:39

Na Vase prani jsem Vam zalozil RECEPTY. Tak dobrou chut.

PS. Pokud budete mit na me nejake prani, napiste mi zpravu do NASE WWW
nestiham cist vsechny prispevky, zda tam neni na me nejaky dotaz.

webmaster

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Vitejte v receptech
Autor: Veverka ()
Datum: 12. 02. 2002 22:59

Protože jiný nápad na členění Receptů, než jaký jsem uvedla v diskusi o hubnutí nepadl , založila jsem tu první téma (sacharidové) a začala ho plnit (no dala jsem tam zatím 2) recepty ze "starého" tématu Zdravé recepty. Při členění se budu řídit rozdělením potravin, jak ho uvedla Honzina (doufám, že nepletu jméno) v diskusi o hubnutí (téma "Co je co"winking smiley.
Postupně bych tam chtěla ty recepty překopírovat všechny, ale nebude to hned - musím taky někdy žítyawning smiley))) (nemůžu jen sedět u počítače).
Kdybyste k tomu měl někdo nějaký nápad nebo připomínku - sem s ním.

Úpravy receptů
Autor: Veverka ()
Datum: 13. 02. 2002 21:22

Chci jen všem autorkám, které napsaly recepty do původního tématu říci, že kvůli dělení do skupin asi budu muset někdy do textů malinko zasáhnout. Zatím jsem na to přišla u několika receptů od Ivy - šlo o v podstatě zeleninová jídla, která se doplňovala majonézou - no a podle toho zda se přidá majonéza sojová nebo normální, vytvoří se z toho bílkovinové nebo sacharidové jídlo. Proto jsem tam tohle upozornění doplnila a jídla zařadila mezi neutrální.
Takže se chci zeptat všech, jejichž receptů bych se mohla dotknout, jestli jim to nevadí.

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.