Hubnutí :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Uzavrené téma - lze pouze císt. Psát mužete do HUBNUTÍ II. 
Doporučuji
Autor: Lida ()
Datum: 05. 12. 2006 11:17

Ja doporučuji mrknout na www.**********/zvesela
tam vam uz pomohou a nemusíte se bat ze jde o nejakou drastickou dietusmiling smiley Vse je zalozene na buněčne vyžive, a na prirodni bazy, takze se toho nemusite batsmiling smileyja sem zivouci dukaz ze to funguje a ane jenom ja.
Děkuju panoj Martinoj že me pomohl zbavit se přebytečnych kil a ja se můžu cítit zas svásmiling smiley Lida K.

:nenene:

:superspam:

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Doporučuji
Datum: 13. 12. 2006 13:13

Necítíte se ve svém těle dobře? Chcete se zbavit faldíků, ale ani po dvacáté dietě se to nedaří? Potřebujete poradit, jak už jednou pro vždy získat a udržet optimální váhu, upravit výživu, pohybový režim, změnit životní styl a být ve psychické i fyzické kondici?
Jak efektivně vyzrát nad tukovými polštářky, přestat se přejídat a mít se rádi?
Poradíme vám a garantujeme výsledek.
Kontakt:www.**********/dobre

:nenene:

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Doporučuji
Autor: kacenka77 ()
Datum: 02. 04. 2007 12:15

Ahoj holky. Konečne se mi podařilo zhubnout. Začala jsem jíst hodně zeleniny, polívek, saláty, libové maso a místo čokolády ovoce a opravdu to zafungovalo. Pravidelně cvičím a snažím se pít co nejvíce vody a na zelený čaj, který urychluje spalovaní, také nedám dopustit. Když jsem viděla, jak se mě tělo mění - trvalo to sice několik měsíců, ale zůstala jsem trpělivá - byla jsem štěstím bez sebe a jako odměnu jsem si nechala ušít župan na míru od firmy Vixen. Nechci dělat reklamu, ale konečně jsem si mohla dovolit něco trochu stylového a decentně sexy a můj manžel to rozhodně mile oceňuje. Vybrala jsem si střih pod zadeček a nemusím se bát, že mé nohy nevypadají dobře. Jsem šťastná a v tomto zdravém životním stylu chci pokračovat, protože je krásné se takto odměňovat... Hodně štěstí

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.