Hubnutí :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Uzavrené téma - lze pouze císt. Psát mužete do HUBNUTÍ II. 
Poradí mi někdo?
Autor: myška1 ()
Datum: 23. 11. 2006 13:04

Koupila jsem si osobní digitální váhu značky Soehnle a jak jsem na váhu skočila tak mi ukazala jen same 8888.Když jsem na ni skočila víckrát po sobě tak vždy se mi na displeji váhy ukážou jen samé osmičky.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Poradí mi někdo?
Autor: webik ()
Datum: 23. 11. 2006 13:40

vyndejte baterie a uvidite
pokud jste na ni "skocila" - je mozne se se strhla

pokud po vyndani baterii nenaskoci - reklamujte u prodejce



_______________
...: webik :...
www.zhubneme.cz

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Poradí mi někdo?
Autor: myška1 ()
Datum: 23. 11. 2006 13:53

No já jsem váhu koupila a jak viděla moje dcera že máme novou váhu tak se hned utíkala svlect a bosky na váhu skočila a právě ji ukazala jen 8888 tak nevím jelikož říkala že u kamarádky na mechanickou normálně skočí a váha ji váží tak nevím a to má dcera váží 62kg a váha je do 130kg

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Poradí mi někdo?
Autor: Lenka ()
Datum: 23. 11. 2006 14:33

Na žádnou váhu se neskáče!!!!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Poradí mi někdo?
Autor: myška1 ()
Datum: 23. 11. 2006 15:20

Tak Ti děkuji za informaci a tak to budu muse asi váhu před dcerou vždy někam schovat aby se na ni nevažila jelikož ona to asi nechápe.A jinač je lépe se vážit boso?

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Poradí mi někdo?
Autor: LANNA ()
Datum: 23. 11. 2006 23:13

Zdravím ve spolek.Byla bych moc ráda kdyby mi někdo poradil a napsal svůj názor na můj problém.Rozhodla jsem se zhubnout a moje rozhodnutí a pevná vůle jsou konečně po několika letech,nezlomné.Držím dietu a snažím se cvičit,jen nevím jestli je mnou zvolený jídelníček a přístup k hubnutí správný.Ráno obvykle snídám plátek chleba nebo jeden celozrný rohlík a nízkotučný sýr.K svačině si dám např. mandarinku nebo kousek jiného ovoce a oběd je buď dušené kuřecí maso,vařený hrách nebo sojové maso,někdy také vařené brambory.K tomu zeleninový salát se sýrem Cottage.Druhá svačina je neslazený jablečný protlak a večeře,kterou si beru před pátou hodinou jako své uplně poslední jídlo je jen dietní koktejl z nízkotučného mléka nebo nějaké ovoce či zelenina. Nevím jestli je moje redukční dieta správná či ne,ale moc se tím trápím,protože jsem se různě na internetu dočetla,že při nesprávně zvolené nízkokalorické dietě tělo rezignuje a po čase se váha zastaví a dokonce je prý možnost že začne přibírat a to i přesto,že jíte málo a dietně.Mohl by mi někdo poradit prosim?

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Poradí mi někdo?
Autor: LANNA ()
Datum: 23. 11. 2006 23:17

Ještě ke zde zmiňovanému problému s osobní digitální váhou.Jednu takovou mám doma a před každým vážením když jí zapnete tak se nejdříva objeví řada osmiček a vždy se musí počkat až zmizí a naskočí tam nuly.Dokud osmičky nezmizí nesmí se na váhu stoupat.Tak jen jestli to není něco obdobného.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Poradí mi někdo?
Autor: Lenka ()
Datum: 24. 11. 2006 08:06

Lanno zapoj se do diskuze na Hubnutí II. Ta je nyní aktuální. Ale jíst naposledy v 17 hodin je špatně. Tedy pokud nechodíš v 19 hodin spát.

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.