Lékař odpovídá :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Zodpovíme vaše dotazy 
zoufalá ...Prosím o radu
Autor: Vanesska ()
Datum: 01. 06. 2015 23:36

Dobrý večer, začala jsem cvičit prvních 14 dni super ...bavilo mě to a opravdu jsem byla svědomitá (kardio, tanec posilování) ale jednoho dne se mi udělalo špatně, na rady ostatních jsem si dala 3 dny volno a koupila si ionťák , proteiňák, dnes jsem opět zkusila cvičit skoky Dobrý , ale jak jsem přešla k posilování opět hned závrať a nevolnost ...už hodinu ne cvičím a stále mám žaludek na vodě. Napadlo me zda to nemůže mit něco společného s očekáváním menstruace to se dá pochopit , ale zase přece nebudu cvičit 1 týden v měsíci cvičit a 3 týdny se flákat kvůli MC ...nemohli by jste mi Prosím něco poradit abych mohla normálně cvičit a ne omezovat se ...moc děkuji už je mi z toho smutno ...

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: zoufalá ...Prosím o radu
Autor: lukasova ()
Datum: 02. 06. 2015 09:14

Tam může být řada příčin, napadla mě třeba problematická krční páteř, náhlý pokles krevního cukru nebo přetížení (moc cvičení nevhodně rozvržené) aj. Ta menstruace samozřejmě v tom může být taky. Chce to začít pomalu a postupně. Tanec a kardio je sice fajn, ale taková chůze v přírodě taky není od věci :-).
Takže pohyb od den a střídat aerobní a posilovací cvičení. U posilování vyzkoušej, které cviky ti nedělají dobře a případně zkus najít nějakou jinou alternativu.
Není dobré se nejdřív uhnat a pak necvičit. Pokud začneš pomaleji, budeš se moci hýbat stále a za chvíli budou znát i výsledky JO

A výživa je taky důležitá, takže pravidelné jídlo a pitný režim.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: zoufalá ...Prosím o radu
Autor: Vanesska ()
Datum: 02. 06. 2015 15:19

Děkuji za pomoc...na Dlouhé procházky chodíme se psem a malou do lesa atd. Jde spíš o to ze jak si lehnu nebo za kloním hlavu jsem v háji. No nic zkusím se poradit s lékařem ...dekuji moc a hezky den :-)

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.