Lékař odpovídá :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Zodpovíme vaše dotazy 
nehubnu
Autor: Lenie ()
Datum: 22. 04. 2009 11:55

dobrý den,

pokouším se nyní hubnout sama doma, trochu jsem upravila jídelníček, ale hlavně jsem zařadila do týdennního programu asi 6krát týdně 40 minut jízdy na rotopedu. Provozuji toto už měsíc a neporozuju vůbec žádné výsledky. Mohu poprosit o radu, čím by to mohlo být způsobeno? Jindy mi vždy šlo hubnutí bez problémů. Předem děkuji za odpověď

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: nehubnu
Autor: lukasova ()
Datum: 22. 04. 2009 16:44

Může to být způsobeno právě tím nadměrným pohybem. Jednak se ve svalech může udržovat víte tekutiny, jednak svalová tkáň, která posilování zbytňuje, je těžší než tuk, který zcela zaručeně ubývá. U hubnutí pohybem jsou výsledky patrné až tak po 3 měsících. Měřila jste si rozměry (prsa, pas, boky)? Tam je vidět úbytek jako první. V každém případě by byly změny patrné na některém přístroji na měření %tuků. Pokud jste z Prahy, zítra 23.4. měřím na celotělovém analyzátoru v Krakovské 10, Praha 1 - Finclub, jsem tam od 11 do 18 hod.

Složení jídelníčku bych musela vidět, abych mohla říct, že tam je či není co dále upravovat. V případě zájmu zpracovávám týdenní jídelníček a poslala bych Vám podrobnou analýzu, co a jak jíst a kde ubrat nebo přidat (cena 500,-).

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.