Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Doplněk stravy
Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Doplněk stravy
Autor: Lidka ()
Datum: 19. 05. 2005 11:59

Ahoj všichni,
tak já při své váze 90 kilo,jsem se dala taky na hubnutí,jako několikrát!
Někdy s méně,jindy z více úspěchy,ale teď jsem se do toho obula,neboť opravdu to už nešlo.
Jím střídměji a na pomoc jsem si vzala doplňek stravy -*******.
Pro ty,co vůbec se ještě s tímto názvem nesetkaly,dodám,že je to doplňek stravy pro zlepšení trávení tuků,vyrobený z rostlinného řepkového oleje z bezerukových a bezglukosinulátových odrůd řepky obohacený vitamínem E.
Ale to tu není podstatné, /pokud snad by měl někdo zájem,více se o tomto doplňku stravy dozvědět,můžete mi poslat e-mail na: @seznam.cz,kde ho odkážu i na stránky o ********/,podstatné je,že bych tu chtěla najít kamarádky,které by se semnou dělily o rady.
Já jsem sice díky ******** nejdříve 2 kila přibrala,pak jsem to zase snížila na původní váhu a nyní mám o 2 kila pod původní váhu.
Jde to pomalu,ale jde. A to jsem zatím ještě nezačala cvičit.
A to je to,proč vůbec píši.
Poradí mě někdo,co by mělo takové 90 kilové monstrum začít dělat nejdříve,aby ho to cvičení nezmohlo hned první den?
Je mi jasné,že teď ze všeho nejdříve potřebuji nějaký aerobní cvičení a dát nějaké to kilo dolů,abych mohla začít posilovat.
Proto budu ráda za jakékoli rady.
Ahojky.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Doplněk stravy
Autor: Lenka ()
Datum: 19. 05. 2005 12:37

Lidko podívej se na Hubnutí, tam najdeš více informací.

Autor: aga ()
Datum: 20. 05. 2005 17:37

Lenko, myslím, že tady Lidka dělá akorát reklamu nějakýmu "zázraku na hubnutí".

A někdo to bude zkoušet po stopadesátýprvní a nebo.......po stopadesátýdruhý...... :-D

Autor: Evulik ()
Datum: 20. 05. 2005 20:59

Já už néééé. Žádné zázračné medikamenty neexistují :-) pouze úprava jídelníčku a více pohybu a zhubne každý. Někdo rychleji, někdo pomaleji, ale fakt to jde :-D Pokud je někdo přesvědčen, že existují zázračné prostředky na hubnutí - nechť je užívá :-) já už nechci děkuji......

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.