Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/bbcode/bbcode.php on line 217
Atkinsonova dieta X.
Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Strany: Předchozí1234567891011...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 4 z 47
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: hekute ()
Datum: 11. 04. 2015 07:52

Ahoj dívky, ženy...dnes mi přijede na víkend - možná na dýl- sestřička, tak ji hned potáhnu na zahrádku - to ovšem ještě neví...Včera jsem koupila žampiony, tak jí na oběd udělám smažené s brkaší...sobě si jich pár podusím s vajíčkem - bez přílohy...Holky - chuť na sladké nemám, ale stráááášně mi chybí ovoce, zelenina a můj domácí kefír, a jogurty...ale jsem v první fázi - musím vydržet...
Tak ahoj - užijte si slunný víkend - teda sobotu, zítra prý už to bude horší...čau H
Jo a poraďte mi - kde jsou schovaní ti smajlíci...taky je tu chci mít...Díky :-)))

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: Dany ()
Datum: 11. 04. 2015 08:00

Dobré ráno,

zdravím všechny a mám dotaz na Věru?
Věro, prosím, můžeš mi vysvětlit jak poznáš ketózu podle dechu??? Nikde jsem o tom nic nečetla a za ty 2 roky, co jsem na Atkinsonově dietě, jsem na žádný podobný, jednoduchý způsob nepřišla? To mám dýchat do pytlíčku a potom čichat, jestli ucítím aceton? Díky za radu.
Dany

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: hanina ()
Datum: 11. 04. 2015 10:55

Verko taky mě zajímá ten dech.
Používám papirky a v ketózy jsem.
Na můj dech si doma ale nestezujou :-)
Trochu nám to osvětli
Diky

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Datum: 11. 04. 2015 13:05

Ahoj děvčata - ano bylo mi řečeno, když jsem přestala i se žvýkačkama - že je mi cítit z dechu aceton, a to až tak, že i já to sem tam cítila .....

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: Dany ()
Datum: 11. 04. 2015 14:03

Věro díky za odpověď.

Jenom, to, co tady teď popisuješ, co se Ti děje, tak to je pouze a výhradně nepříjemný důsledek přechodu - vstupu do ketózy, z normálního sacharidového režimu? To tedy znamená, že asi každou chvíli z ketózy vypadneš a když se do ní vracíš, tak jsi cítit acetonem!
Anebo máš cukrovku (tento symptom poznám naprosto jednoznačně ze své rodiny)??? A to bys tedy měla rychle řešit, abys nedopadla jak Angie???

Protože, pokud by byla pravda, co píšeš, tak bych musela být cítit acetonem i já, a to permanentně, víc jak 2 roky... a za tu dobu mi to, nikdy nikdo neřekl? A možný diabetes u mne lékaři hlídají už od dětství, takže bezpečně vím, že nic takového u mne není (ani Maruška při měření, žádný zvýšený "cukr" u mne nenalezla).

O tomto píše Zuzka 123 v sekci: Atkinsonova dieta - recepty.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Datum: 12. 04. 2015 06:18

Ahoj hubňulky kvet

Dany - ano je to tak (už se to tu dokonce jednou probíralo) - psali jsme teď o ZAČÁTCÍCH AD - já ani ze začátku neměřila papírky, ale jak jsem psala předtím, bylo mi, bohužel, cítit z pusy... Někdo to řešil žvýkačkama, ale to není vždy šťastné řešení.Teď už tento problem nemám, na KO chodím kvůli hypercholesterolomii, který se mi po AD zlepšil, s cukrem nikdy problem nebyl - ukázkové hodnoty otoc A jak říkám - u mě je to životní styl, fungovat bez příloh, mouky a cukru. Ale nejsem asketa ani kultovní vyznavač - jsem jen člověk - takže i mě se stane jednou za čas, že dostanu na něco chuť... Potom holt vždy najedu 1F a je to :-) JO Tak asi tak - pro nové kočendy, které s tímto trendem začínají (fakt slovo dieta nemám ráda).
Ale moc díky za rozbor Dany, a že na nás dáváš pozor - a fakt bych nerada dopadla jako Angie ....

hekute - když klikneš na smajlíka, uvidíš vždy slovíčko mezi dvojtečkama - bez mezer, - a smajlíci jsou hned někde na začátku na foru - teď nevím, přesně kde - mrkni se. Můžeš si to tam i vyzkoušet banan

pribor2 dnes - zrnk. káva (změna z Velveta), čaj heřmánek - zapečená vykostěná stehna na kari a zel. salát, večer - vejce na másle (jedu do Lidlu - tak jsem zvědavá na to s mořs. solí)

Mějte krásnou neděli hop - tady večer zapršelo (tak snad zahrádka už byla hotová JO ) ale teď už vykukuje sluníčko - tak se jdu proběhnout s hafany (je jaro - tak mi dávají zabrat, - je to na grotesku - jeden hot a druhý čehý) strel

P.s. hekute - už jsem to našla Zkušební (forum) - je úplně dole a jsou tam všichni smajlíci ocicka



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Věra Hankocyová (12. 04. 2015 06:23).

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: hekute ()
Datum: 12. 04. 2015 14:52

Ahoj Věrko, díky za radu za smajlíky,- :hura: tak se mi to podařilo..Tak ať to máslo mají...já jsem si nasyslila dvě- teda jedno už jsem načala... fakt mi moc chutná..
Tak přeji všem hezkou neděli...kvet

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Datum: 13. 04. 2015 05:45

Krásné ráno kvet

hekute - super - hned je to veselejší JO Máslo jsem nenašla :-( , ale dnes jedeme do většího Lidlu se synem - tak zkusím zase pohledat grinning smiley

pribor2 - čaj brusinkový, Magnezie - tuňák s chilli a salátem, večer přírodní řízek a okurka

Mějte hezký celý týden prsa

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: hekute ()
Datum: 13. 04. 2015 10:05

Hezký den všem...
Věrko - to máslo mají na jiném místě než jsou másla, je to vždy takový kousek regálu - oddělení se specialitami..
Holky kdo máte rády aspik, rosol- sulc- také - já koupila dvě nožky a dva vepř.jazyky a udělám si takový aspik z vař.vepř. jazyka- neobsahuje to žádné sacharidy- tak to je taková levnější varianta naši AD
Přeji nám všem - krásný den a celý týden :-) kvet

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: svobge ()
Datum: 14. 04. 2015 08:36

Ahojky,
žádné strachy..neopustila jsem vás..jen trošku nestíhám..myska
Tak si tak vesele čtu, říkám si, to je ale divné ,,dežavůů,, a pak zjistím, že čtu staré zápisky, někdy je také fajn tam juknout..
Smajlíky jsem si zkopírovala na dokumen a plochu, když oevřu forum, otvírám také smajlíky a vždy juknu, zda se něco nehodí..kde je najít, už sama nevím, poradí Věrka nebo Maruška..otaznicek mne to tedy Maruška učila pěkně dlouho..
No, já celkem spokojená - váha dnes 60,8, ketoza ano ( na papírku ?!) mrk, víkend jsem zvládla, i na zahrádce jsem pracovala a venku s vnoučkem byla vzorná, dala i jen vínko, odolala beer
Dnes mám ukrutnou chuť na škvarky ale omezila jsem ty tuky tak nic..klsika, ráno voda, snídaně vejce, k obědu maso na nudličky, a pak asi nic jako včera, i když včera jsem měla po posilování proteinovou tyčinku a večer protein, takže něco jo.
Dnes plánuji svůj jediný, volný den, bude late Andel1
S tím vybočováním-také to tak mám, hubnu a když se zastavím, dám ten tvaroh ( dost cvičím, potřebuji trochu sacharidů, moc bílkovin) nebo cottage.
Plánuji i červenou řepu s kozím sýrem. Plátek řepy má asi ( 100 g) asi 10 sacháčů, tedy jako ten tvaroh. Po řepě se krásně čistím..

kvet

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: Laduskaa ()
Datum: 14. 04. 2015 09:52

Ahoooj hubňulééé :-)
Páč se mi ta čtyřicítka blíží mílovými kroky, rozhodla jsem se, že zaberu a do toho května se krucipísek dostanu pod devadesát!! :-D Začala jsem na stodeseti, tak mi držte palec, furt mi to lítá, dvě kila tam a zpátky. Takže tři kila dolů, za měsíc, to půjde. Hodím nějakej ten půstíček a budu jak fotomodelína :-D
Jste všechny hrozně statečný a šikovný, jak to tady čtu. Pecka!! :-) Držme se!!
Dnes káva, čaj, kuřecí plátek s brokolicí, večer hermelín a salátová okurka.
Začaly se mi strašně lámat nehty, vždycky jsem měla drápy jak tygr a najednou mi nerostou a obecně stojej za prd. Nějaká rada?? :-)
Pěknej den vinšuju :-)

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: Vladunka1 ()
Datum: 14. 04. 2015 10:05

DObré ráno, holčiny,
moc vás všechny obdivuji, jak to krásné zvládáte a jaké máte krásné výsledky. Já se taky držím, i když občas nějaká odbočka přijde..smiling smiley Koupila jsem si v Německu chlebíl LOW CARB, tak mám radost, že mám aspoň nějaké povolené pečivko. Taky jsem si nakoupila LOW CARB suchárky s různými příchutěmi. Škoda, že tady není takový výběr těchto potravin, co? Jinak mám radost, že oblečení je čím dál tím volnější, koupila jsem si jarní botičky za odměnu..smiling smiley Tak všem přeji krásné slunečné úterý..smiling smiley Držte se!!!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: lukasova ()
Datum: 14. 04. 2015 10:18

Vladunko, z čeho je to upečené?

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: Vladunka1 ()
Datum: 14. 04. 2015 10:20

Prosím tě je to z lněné mouky, bílek a něco...už jsem vyhodila originální obal...sad smiley Ale chutově to jde..smiling smiley

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: Vladunka1 ()
Datum: 14. 04. 2015 10:26


Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: alik ()
Datum: 14. 04. 2015 10:28

Ahoj holky!

Tohle jsem překopírovala pro inspiraci.
Možná ten hořčík (jak radí níže) by byl řešení.
Já do toho ovoce ještě nejdu. Víkend jsem nedodržela. Makala jsem na zahrádce
a únava vykonala své.



7-denní jídelníček na nakopnutí hubnutí
Jídelníček pro časově vytížené obsahuje:

Velmi jednoduchá jídla vyžadující velmi málo nebo žádné vaření
Jídla si můžete snadno vzít s sebou do práce
Obsah čistých sacharidů v každém jídle i shrnutí živin za celý den

Tipy předtím, než začnete

Připravte si 4 porce pomalu vařeného masa (~ 900g). Vařte maso do měkka, nejlépe v pomalém hrnci (vepřové nebo jehněčí s bylinkami, jako je rozmarýn, cibule a česnek, růžová himalájská sůl) – přidávají velmi malé množství sacharidů (~ 1 g čistých sacharidů v jedné porci). Uložte 2 porce do mrazáku a zbývající dvě porce do lednice.
Uvařte 1 porci kuřecích nebo krůtích stehen (~ 200 g)
Předvařte jeden z filetů lososa nebo jiné tučné ryby (~ 200 g) a uložte mrazáku. Rozmrazte den před upotřebením v lednici.
Usmažte nějakou slaninu a udržujte chlazené a připravené k jídlu.
Uvařte vajíčka, abyste je měli vždy po ruce v případě potřeby ať už do receptů, nebo jako rychlé občerstvení.
Nízkosacharidové diety (pod 20 g čistých sacharidů) často trpí nedostatkem hořčíku. Doporučuji přidat doplňky stravy (hořčík v tabletách – ne šumivých!) nebo přidat svačiny s vysokým obsahem hořčíku, jako jsou ořechy.

Super jednoduchý 7-denní jídelníček
Tento plán neobsahuje svačiny, jelikož požadavky na ně jsou velmi individuální. Seznam zdravých svačin je uveden na konci. Pokud máte hlad, přidejte svačinky na bázi tuku a bílkovin!

Den 1
Snídaně
Kokosová „šlehačka“ s ořechy a ovocem
¼ šálku ostružin, malin nebo jahod, čerstvých nebo zmražených (36 g)
hrst mandlí (30g)
½ šálku ztuhlého kokosového mléka (120 g) (jak se dělá kokosová šlehačka zjistíte zde)
Jednoduše vyšleháte kokosovou smetanu (ztuhlá část kokosového mléka). K oddělení smetany od zbytku mléka pomáhá uložit plechovku přes noc v ledničce předtím. (pozn. Podle mě stačí nechat ji pár dní ve stálé poloze. Když jsem to zkoušela s mlékem z DM, smetana v lednici ztuhla na kámen J )
špetka skořice
Čisté sacharidy: 7 g

Oběd
Keto tuňákový salát
1 konzerva tuňáka (180 g) – nebo můžete použít vařené kuře
1 malá hlávka salátu (100 g)
2 vejce natvrdo
1 střední jarní cibulka (15g)
trocha citrónové šťávy
špetka růžové himálajské soli
2 lžíce domácí majonézy (vyrobené ze zdravých olejů, například avokádového nebo makadamového)

Čisté sacharidy: 3,9 g

Večeře
2 x 1 minutový vaječný muffin (vše rozdělit do dvou šálků a vlnit v mikrovlnce 1-2 minuty)
3 větší vejce
1 šálek zmrazeného špenátu (150g)
růžové himalájské soli podle chuti
Volitelné: plátky křupavé slaniny, šunky nebo uzeného lososa
s dvěma šálky zeleného salátu
2 šálky křupavého salátu (60 g)
1 avokádo (200 g)
1 lžíce olivového oleje
růžové himalájské soli podle chuti
trochu citrónové šťávy

Čisté sacharidy: 8,3 g

Celkem: 19,5 g čistých sacharidů, poměr živin (sacharidy: bílkoviny: tuky) je 4:21:74
Hořčík: 82% RDA, Draslík: 165% EMR
Doporučené svačiny: 1-2 hrsti ořechů (makadamie, vlašské ořechy, mandle, pekanové ořechy) kvůli zvýšení obsahu hořčíku nebo přijmout suplement hořčíku.

Den 2
Snídaně
Omeleta ze 3 velkých vajec ochucených růžovou himalájskou solí, usmažená na lžíci ghí plněná pečeným masem (150 g). Jezte s ½ šálku kysaného zelí (70 g).
Čisté sacharidy: 3 g

Oběd
Rychlý avokádový salát
½ avokáda (100 g / 3,5 oz)
1 malá hlávka křupavého salátu (100 g)
2 vejce natvrdo
1 střední jarní cibulka (15g)
trocha citrónové šťávy
růžová himálajská sůl
1 lžíce extra panenského olivového oleje
Čisté sacharidy: 7,9 g

Večeře
V pánvi pečené vepřové kotlety s chřestem
1 středně velká vepřová kotleta okořeněná růžovou himálajskou solí opečená na pánvi v 1 lžíci sádla nebo ghí (200 g)
1 velký svazek chřestu, ochucený solí a zastříknutý čerstvou citronovou šťávou, opečený na pánvi na
1 lžíci ghí (200 g)
Čisté sacharidy: 6 g

Celkem: 16,9 g čistých sacharidů, poměr živin (sacharidy: bílkoviny: tuky) je 4: 26: 70
Hořčík: 65% RDA, Draslík: 150% EMR

Doporučené svačiny: 1-2 hrsti ořechů (makadamie, vlašské ořechy, mandle, pekanové ořechy) kvůli zvýšení obsahu hořčíku nebo přijmout suplement hořčíku.

Den 3
Snídaně
1 velké vejce (jakýkoliv druh úpravy)
1 balení uzeného divokého lososa nebo šunky (100 g),
1 lžíce ghí,
1 šálek dušeného špenátu (150 g),
růžová himalájská sůl,
1 šálek bobulového ovoce, čerstvého nebo zmrazeného (150 g) - ostružiny mají nejmenší množství čistých sacharidů ze všech plodů.

Čisté sacharidy: 8,6 g

Oběd
Rychlý krevetovo špenátový salát
1 balení krevet (200 g), opečených na pánvi na 1 lžíci hgí
2 šálky čerstvého špenátu nebo jiné listové zeleniny, jako je kapusta, hlávkový salát, rukola (60 g)
¼ šálku zelených nebo černých oliv (30 g)
2 lžíce extra panenského olivového oleje
kajenský pepř a růžová himalájská sůl podle chuti

Čisté sacharidy: 2,8 g

Večeře
Pomalu vařené maso se salátovými lodičkami
200g pomalu vařeného masa
1 malá hlávka křupavého salátu (100 g)
Jednoduchý rajčatový salát
1 šálek cherry rajčata (150 g)
1 střední jarní cibulka (15g)
1 lžíce čerstvě nasekané bazalky (nebo 1 lžička sušené)
1 lžíce extra panenského olivového oleje
růžové himalájské soli podle chuti

Čisté sacharidy: 6,7 g

Celkem: 18,1 g čistých sacharidů, poměr živin (sacharidy: bílkoviny: tuky) je 4: 24: 72
Hořčík: 92% RDA, Draslík: 180% EMR
Doporučené svačiny: 1-2 hrsti ořechů (makadamie, vlašské ořechy, mandle, pekanové ořechy) kvůli zvýšení obsahu hořčíku nebo přijmout suplement hořčíku.

Den 4
Snídaně
3 míchaná vejce s pažitkou (nebo 1 malou jarní cibulkou),
1 silný plátek slaniny nebo šunky (30g),
1 lžíce ghí,
1 velké Portobello nebo jiné houby (80g)
¼ šálku cherry rajčat (75 g).
Jezte s ½ šálkem dušeného špenátu pro zvýšení hořčíku (75 g).

Čisté sacharidy: 6,3 g

Oběd
Rychlý salát s pomalu vařeným masem
pomalu vařené maso (200 g)
2 šálky křupavé listové zeleniny, jako je ledový salát, mangold, špenát, atd. (90 g)
2 lžíce domácí majonézy (vyrobené ze zdravých olejů, např. avokádového)
růžové himalájské soli podle chuti

Čisté sacharidy: 2,9 g

Večeře
Na pánvi pečený pstruh nebo losos s fazolkami
1 velký filet pstruha nebo lososa (200 g) opečeného na pánvi na 1 lžíci ghí
1 balení zelených fazolek (200 g) opečených na 1 lžíci hgí
Trocha citrónové šťávy
růžové himalájské soli podle chuti

Čisté sacharidy: 9,3 g

Celkem: 18,5 g čistých sacharidů, poměř živin (sacharidy: bílkoviny: tuky) je 4: 25: 71
Hořčík: 60% RDA, Draslík: 150% EMR

Den 5
Snídaně
2 míchaná vejce pažitkou (nebo 1 malou jarní cibulkou)
3 tlusté plátky slaniny nebo šunky (90 g),
1 lžíce ghí, ½ avokáda s růžovou himalájskou solí (100 g).
Jezte s ½ šálku kysaného zelí (70 g).

Čisté sacharidy: 4,2 g

Oběd
Rychlý avokádový salát
½ avokáda (100 g / 3,5 oz)
1 malá hlávka křupavého salátu (100 g)
2 vejce natvrdo
1 střední jarní cibulka (15g)
trocha citrónové šťávy
růžová himálajská sůl
1 lžíce extra panenského olivového oleje

Čisté sacharidy: 7,9 g

Večeře
Pomalu vařené maso se salátovými lodičkami
200g pomalu vařeného masa
1 malá hlávka křupavého salátu (100 g)
Jednoduchý rajčatový salát
1 šálek cherry rajčata (150 g)
1 střední jarní cibulka (15g)
1 lžíce čerstvě nasekané bazalky (nebo 1 lžička sušené)
1 lžíce extra panenského olivového oleje
růžové himalájské soli podle chuti

Čisté sacharidy: 6,7 g

Celkem: 18,8 g čistých sacharidů, poměr živin (sacharidy: bílkoviny: tuky) je 4: 18: 79
Hořčík: 65% RDA, Draslík: 160% EMR

Den 6
Snídaně
Kokosová „šlehačka“ s ořechy a ovocem
¼ šálku ostružin, malin nebo jahod, čerstvých nebo zmražených (36 g)
hrst mandlí (30g)
½ šálku ztuhlého kokosového mléka (120 g)

Čisté sacharidy: 7 g

Oběd
Rychlý kuřecí salát
1 porce vařených kuřecích stehen (200 g)
1 malá hlávka křupavého salátu (100 g)
2 vejce natvrdo
1 jarní cibulka
růžová himálajská sůl
2 lžíce domácí majonézy (vyrobené ze zdravých olejů, např. avokádového)

Čisté sacharidy: 4,2 g

Večeře
Na pánvi pečený pstruh nebo losos s brokolicí
1 velký filet pstruha nebo lososa (200 g) opečeného na pánvi na 1 lžíci ghí
2 šálky dušené/ vařené brokolice se špetkou růžové himálajské soli, trochou citronové šťávy a 2 lžícemi olivového oleje

Čisté sacharidy: 8,1 g

Celkem: 19,3 g čistých sacharidů, poměr živin (sacharidy: bílkoviny: tuky) je 5: 26: 69
Hořčík: 55% RDA, Draslík: 135% EMR

7. den
Snídaně

1 velké vejce (jakýkoliv druh úpravy),
1 balení uzeného divokého lososa nebo šunky (100 g),
1 lžíce ghí,
1 šálek dušeného špenátu (150 g)
růžová himalájská sůl
1 šálek bobulového ovoce čerstvého nebo zmrazeného (150 g) - ostružiny mají nejmenší množství čistých sacharidů ze všech plodů.

Čisté sacharidy: 7,7 g

Oběd
Salát s avokádem, slaninou a špenátem
4 silné plátky slaniny (120 g)
2 šálky čerstvého špenátu nebo jiné listové zeleniny, jako je kapusta, hlávkový salát, rukola (90 g )
1 avokádo s růžovou himalájskou solí (200 g)
1 lžička dijonské hořčice
1 polévková lžíce domácí majonézy (vyrobené ze zdravých olejů), nebo extra panenského olivového oleje

Čisté sacharidy: 5,2 g

Večeře
V pánvi pečené vepřové kotlety s chřestem
1 středně velká vepřová kotleta okořeněná růžovou himálajskou solí opečená na pánvi v 1 lžíci sádla nebo ghí (200 g)
1 velký svazek chřestu, ochucený solí a zastříknutý čerstvou citronovou šťávou, opečený na pánvi na 1 lžíci ghí (200 g)

Čisté sacharidy: 6 g

Celkem: 18,8 g čistých sacharidů, poměr živin (sacharidy: bílkoviny: tuky) je 4: 21: 75
Hořčík: 100% RDA, Draslík: 220% EMR

Zdravé low-carb svačiny:

Káva s kokosovým mlékem nebo mandlovým mlékem
1 šálek vývaru z kostí (nejlépe domácí)
½ avokáda s růžovou himálajskou solí
1 vejce natvrdo s růžovou himálajskou solí (mějte vždy nějaké připravené v lednici!)
Křupavé plátky slaniny (mějte vždy nějaké připravené v lednici)
Šunkové rolky (šunky plněné okurkou, avokádem nebo paprikou)
2-3 stonky celeru s 2 lžícemi domácího kokosovo-pekanového másla nebo jiného ořechového másla (kromě arašídového másla)
Fermentované potraviny: kysané zelí, kimchi (přidat k snídani), Kombucha
Vepřové škvarky místo chipsů (vyhnout se výrobkům s nežádoucími přísadami)
Ořechy a semínka - hrst, surové nebo pražené s mořskou solí (čisté sacharidy v jedné porci: mandle - 2,8 g, pekanové ořechy - 1,3 g vlašské ořechy - 2,1 g, macadamie - 1,6 g, lískové ořechy - 2,1 g, para ořechy - 1,4 g, piniová semínka - 2,8 g, slunečnicová semínka - 3,4 g, dýňová semínka - 1,3 g)
Bobulové ovoce, čerstvé nebo zmrazené (čisté sacharidy na porci: ½ šálku ostružin - 3,1 g, ½ šálku malin - 3,3 g, ½ šálku jahod - 4,1 g nebo ¼ šálku borůvek - 4,5 g)
Kokosový olej (nalijte lžíci kokosového oleje do silikonových ledových zásobníků a udržujte v lednici pro rychlé občerstvení a lepší spalování tuků)

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Datum: 14. 04. 2015 10:33

AHOOOJ děckááá grinning smiley

tak máslo zatím nemám :-( , zase kolečko ve špitále - tak jsem tu dnes i podivně pozdě banan grinning smiley - a Hekute - rosol z nožiček taky dělám - i vepřový jazyk - máme to moc rádi otoc

Ale Linduš - za to jsem dostala výborné škvarky - tak jsem si dala JO - ale bez pečiva fakt raději jen trošku .... Ale :chuť: byla aspoň zažehnána! A gratulace k váze - pochvala i ke smajlíkům JO Jsi dobrá, že večer už nic nejíš - já přeci jen do pusy vždy něco strčím (aspoň kousek šunky) ....

Laduskaa - žijeeeeš grinning smiley - i když Tě sem tam vidím na FB ocicka - kde jsem doprkopr pořád bloklá - nechápu - otaznicek Tak doufám, že to tady s námi zase řádně rozjedeš rotoped - na vlasy a nehty nasazuju jednou za čas Revalid - mě teda pomáhá!

Vladunka1 - jj - ten chleba - koukala jsem na FB, kde na foru je vyfocený a vypadá fakt luxusně !! A odměňovat se je třeba - hned to člověka víc baví, že jo? :hura:

Krásné úterý všem - a držme se kvet

ps.s Alík - super - nějak jsme se minuly - děkujeme za rozpis ! Já beru každé ráno - draslík s hořčíkem, jak mi tu někdo poradil JO



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Věra Hankocyová (14. 04. 2015 10:37).

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: lukasova ()
Datum: 14. 04. 2015 11:48

No, já bych z toho chleba tak nadšená nebyla (nechci tě Vladunko nějak demotivovat). Nicméně aby vydržel 5 měsíců, musí být nacpaný konzervantama, aby se tam nemnožily plísně (předpokládám, že nemusí být v lednici, což ani tak není záruka). Teď je otázka, co je lepší - být hubenější díky AD nebo zdravější, i když si sem tam dám nějaký sacharid :-).
Čím čerstvější potravina, tím pro organismus lepší!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: Vladunka1 ()
Datum: 14. 04. 2015 12:13

Asi jooooooooooo, ale v nejhorší krizi absťáku po pečivu po něm asi sáhnu..smiling smiley

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta X.
Autor: lukasova ()
Datum: 14. 04. 2015 12:27

Ani oříšky nepomáhají?

Nastavení: OdpovědětCitovat
Strany: Předchozí1234567891011...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 4 z 47


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.