Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/bbcode/bbcode.php on line 217
Atkinsonova dieta IX.
Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: Laura ()
Datum: 10. 03. 2015 12:33


Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: Laura ()
Datum: 10. 03. 2015 12:37

HA - tak furt ne - prostě si tam vejdeš do e-shopu a zadáš si ty ušní svíce lucie, kopíruju tam celý odkaz, ale pořád se mi tam po odeslání zobrazuje jen odkaz na hlavní stránku :-(

2ks stojí 156 Kč (na jedno ošetření)
10 ks stojí 585 Kč (na pět ošetření)

já beru to větší balení, dělám to doma i dětem když mají dlouho rýmu atd, občas i návštěvě, zatím byli všichni nadšení :-)

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Datum: 10. 03. 2015 12:50

Oliwijka - cituji "Věruš - hurá tvým "dírkám" grinning smiley grinning smiley !! To mě odrovnalo - kdyby to četl někdo - kdo neví souvislosti !! Bodujeeeeš JO grinning smiley
A gratulace k váze uklon , i k přírůstku do šatníku - tak to má být otoc

Je krásně - jdu na prodlouženou vycházku - držte se banan

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: Laduskaa ()
Datum: 10. 03. 2015 18:09

Ahoooj
vepřové ve vlastní šťávě dělám naprosto jednoduše. Koupím si vepřové maso. Já používám plec, není úplně suchá a teď ji mají dost často v akci. Pak potřebujete kůži z bůčku. Koupím vždycky kousek bůčku, nějakou libovější špičku, přikrájím do sklenic, nebo hned upeču k obědu.

Maso nakrájím na kostky, osolím a trochu opepřím, ale nápadům s kořením se meze nekladou. Na dno sklenice dám čtvereček kůže, (ta dělá ten dobrej roslol) na to nacpu ty kostky ochucenýho masa, nahoru zase kostičku kůže a zaleju trochou vody, většinou stačí tak půl deci, může být i víc.
Sklenice zavřu, dám do vody, aby byly potopené aspoň do tří čtvrtin a vařím necelé 4 hodiny. Hotovo, bašta, namlít jen s cibulkou a na chleba, nebo s hořčicí, nebo hodím na pánev, dochutím dle potřeby a do deseti minut je omajda na stole, případně ohřeju, k tomu knedlík (kupovanej) :-) špenát, nebo zelí a zase je za pár minut na stole. Je to prostě k nezaplacení.

Ještě připomínka, často se dočtete, že musí být víčka na maso, s červeným proužkem atd. Já je dělám do sklenic od zelí a drží úplně v pohodě. Fakt je, že u nás moc dlouho nevydrží, ale jak je to nenáročný, tak je prostě jednou za čas udělám, do hrnce se mi vejdou čtyři sklenice a moji ogaři to za měsíc zblajznou. :-D

Taky můžete vařit na dvakrát, někde doporučují druhý den po vychladnutí ještě jednou povařit hodinu. Nedělám to, ale jak říkám, nemám ambice skladovat to extra dlouho. Vyzkoušeno zatím mám 3 měsíce ve špajzu, věřím, že by vydržely i podstatně déle. Doporučuju!! :-)

Před chvilkou jsem si kousek dala, abych se inspirovala a posilnila k sepsání toho velesložitého (jak se na netu často dočtete) recepisu. :-)

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: lukasova ()
Datum: 10. 03. 2015 18:25

Velesložitý recept vypadá dost dobře, už jsem si ho uložila, jeden nikdy neví, kdy se to bude hodit JO

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: Laduskaa ()
Datum: 10. 03. 2015 18:49

Je to fakt jenoduchý a moc dobrý, moji známí takhle zavařují i kuřecí, do menších skleniček, pán si to pak bere do práce jako svačiny, nebo se dá do sklenic nacpat už upečené masíčko, jen se pak kratší dobu zavařuje. :-)

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: Valentýna ()
Datum: 10. 03. 2015 18:54

Lauro děkuji, našla jsem to :-) ve vyhledávacím okénku a mám to v záložkách.

Laduško díky, zítra vyzkouším, jedla bych to už teď:-D

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Datum: 11. 03. 2015 05:12

Krásný den kvet

Laduskaa - díky za velesložitý recept uklon - super věc na dovolenou - určitě se bude hodit JO

Počasí je teď nádherné - u nás v Brně jsem viděla mládež i v tričku - tak si budu muset s tím hubnutím pospíšit hop Kéž by se to už nepokazilo nene
Uff - konečně už budu snad trochu spát, včera jsem přebírala za družstvo od města a správce náš činžák, teď jen honem ještě převést do os. vlastnictví. Když vidím v TV, jak tady kousek od nás stopla nová garnitura odprodej domů, protože chtějí ještě vyšší cenu - ty lidi jsou tam na prášky cert Splácí drahé úvěry - do toho nájem a ještě to nebude jejich, protože jim budou peníze vracet. ˇUroky jim ovšem už nikdo nevrátí :-( Fakt jsem si po dlouhých měsících konečně oddechla otoc I když nervů se zánikem družstva a dělení vchodů bude ještě o nervy grinning smiley nene

Dám si na oslavu pochvala něco dobrého asi čabajku nebo uherák Chut

pribor2 - dnes - káva s tr. skořice, prsa na přírodně s majonez. a salátem, večer čabajka grinning smiley !!

Je středa - tak si užívejte a nezlobte se, že jsem se tak rozepsala prsa

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: Valentýna ()
Datum: 11. 03. 2015 09:03

Ahojky,

Věrko jen piš, ráda tě čtu a vím,že když ráno nakouknu tak už jsi tady, super!

Už jsem sundala jedno kilo z těch čtyř a já prase jsem včera dojedla tu tvarohovou pomazánkuocicka 100g tvarohu 3,5 g sach. a měl 250 g. Hlavně že jsem si pochutnala a ještě mě prohnal:-D.

Mám tu ještě jeden tvaroh, ale dnes ne, zatím po holce zel. salát od večeře a teď káva se šleh.

V poledne jduk zubaři, koupím plecko a budu vařit, na to se těším:hura:

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: svobge ()
Datum: 11. 03. 2015 13:24

Ahoj,

já dnes jen kraťučko, jen aby jste věděli, že jsem..
Moc díky za recept i za jeho uložení, jdu do toho. Tyhle nouzovky jsou super, nemusím pak kousat do nevhodných potravin smiling smiley..

Já dnes na nule, takže od rána vece, kuřecí maso a káva..zatím víc nestíhám..plánuji teď nulu do pátku tak doufám, že si to o víkendu nepokazím..

koukám, že na smailíky jsem debil jen já, Maruško asi mi to budeš muset ukázat na měření. Všechny vás moc zdravím a přeji pěkný, i když trošku pošmourný den..

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: lukasova ()
Datum: 11. 03. 2015 13:27

Stačí, když si najedeš na smajlíka v textu a ono se ti ukáže, jak se to píše, ty obrázkové jsou vždy mezi dvojtečkami :text:



Upraveno 1krát. Naposledy upravil lukasova (11. 03. 2015 13:28).

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Datum: 12. 03. 2015 04:53

Hezký den huňulky kvet

Vali - já jsem taky moc ráda, že vás tady každý den najdu uklon , že tu káru mám s kým táhnout grinning smiley ! Svádíš mě ke kávě s trochou šlehajdy (2,6 sach.¨- ale zatím odolávám a stále si opakuji "Vali je v rekonvalescenci - ona může, i musí" ocicka grinning smiley

Svobge - Linduš - úplně na nule? uklon Jsi dobrá - taky jsem tak jela, ale nic moc výsledek - teď mám nezřízenou chuť na saláty Chut - tak proto trošku ke všemu vždy toho zeleného listí přihodím ... Zatím čtvrá dírka - jen sem tam nene - uvažuju, že kdybych se stravovala normálně s pečivem - vypadala bych asi jako dýně bum Ještě, že mi to vůbec nechybí, a tahle strava mi fakt vyhovuje banan

pribor2 dnes - káva s popraškem skořice grinning smiley, Kotleta na přírodně s majonez. a salátem, heřmánkový čaj, káva, voda a večer tuňák se salátem

Holky - i těm co bojují s časem - všem držím pěsti ať se daří a ty bikiny do leta dáme prsa

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: Valentýna ()
Datum: 12. 03. 2015 07:37

Ahojky,

jo rekonvalescence ta by se hodila:-D, ale musím se držet, když ono to rozjetí je tak snadné ach jo.

Kafe mám jedno denně a tak ta troška mi asi nevadí, zítra bude dole další kilo a budou zbývat ještě dvě. Jo kéž by to šlo dolů tak rychle jako to jde nahoru:-(.

Už jen kvůli tomu shazování již shozeného se vyplatí vydržet.

Včera jsem plecko nekoupila a to jsem na něj koukala, ale byla jsem šíleně líná a nechtěla jsem ho dávat do mrazáku, tak příště. A teď jdu dojet malou vepřovku co holka včera načala, hm slabý odvar proti domácímu.

Ještě mám studenou šunku od Nováka ta je skoro lepší než schw, tak tam něco šoupnu, hlad už nemám, ketozu neměřím a snad se to zase pořádně rozjede.banan

Taky bych chtěla nulu, ale doma jí nedám, pořád něco vymetám, počkám si až budu v práci, to to půjde:chuze: :-D

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: Vladunka1 ()
Datum: 12. 03. 2015 09:52

Ahoj holky,
hlásím návrat ze služebky na Slovensku. Dalo to práci, nějak se držet svých nových stravovacích zvyků, ale tak plus minus dobrý. Akorát teda noční tah Bratislavou se neobešel bez nějakých těch drinků, ale byl to jen čistý gin, aspoň žádné sladké koktejlíky...smiling smiley A ode dneška zase tvrdě do boje..smiling smiley
Mějte se všechny krásně, papa.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: svobge ()
Datum: 12. 03. 2015 12:29

Nazdar děvčata,
Věrko-0 mi nevadí, budu jen tak 3 dny pak dám zase tvaroh nebo Cottage, mandle..takové malé sacharidové vlny. Vydržela bych déle ale taky mi to moc nezabírá.A víkend je pro mne vždy rizikový, v práci super ale v sobotu dávám vždy nějaký výkon a pak jsem vyhladovělá..většinou mám potřebu nějaké energetické tyčinky a to je spousta sacháčů.

Teď mají v Albíku akci na kýtu, půjdu omrknout, moc tam tomu masu nevěřím ale cena je lákavá, ještě i Tesco má pečeni tak uvidíme. Chtěla bych dělat segedin a tu vepřovku..

Včera jsem večer ze cvičení dělala na dnes oběd a snídaně vejce. Dala jsem to chladit na okno, do rána a ráno koukám, prázdné krabičky pod okny. Betie pes. Takže jsem ráno v 5.00 dělala alespoň vece a z mražáku vytáhla polévku z uzených kostí-nouzovky jsou potřeba.

Dnes jdu na večeři s kamarádkou takže bude maso ( ale mají výborné topinky) a pití asi bohužel cola lehká. Nemají suché víno a já jukla do kalorických tabulek a polosladké je darda..nebudu si přece večer kazit nulu.

Váha jde trošku dolů, ale zatím shazuji pouze víkend..sad smiley

šunka od Nováka? Toho neznám..ale snažím se vynechávat uzeniny tak raději nic abych nesklouzla..mějte se a držte se

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: lukasova ()
Datum: 12. 03. 2015 12:48

Svobge, já u Alberta maso kupuju, ale musí se hned zpracovat, delší dobu byť v lednici bych neriskovala.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Datum: 12. 03. 2015 15:27

Tak, a od zítřka už zase i bez zeleniny - vlezla jsem na váhu :vaha2: a 70,5 kg cert - fakt nevím - kde udělali soudruzi chybu ocicka !!! Přece káva nemůže zvyšovat váhu nene a ničehož jiného si nejsem vědoma .... a babo radˇ zed

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: lukasova ()
Datum: 12. 03. 2015 15:29

Nebude to zadržená voda? ocicka

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Datum: 12. 03. 2015 16:13

Maruško - beru draslík a hořčík, to by mělo pomoct, ne ? A PMS už nemám leta grinning smiley JO Zítra se zvážím hned ráno - nahá a vyprázdněná !!!! hop grinning smiley

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IX.
Autor: lukasova ()
Datum: 12. 03. 2015 16:45

Ono stačí trochu více soli nebo alkohol. Draslík a hořčík jsou OK JO

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.