Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: Monička ()
Datum: 28. 06. 2011 05:00

Ahojte Atkinsonky!
Tak som po praci - mam sefa, 27r Inda (vyzera ako cigan)! Oh moj boze...typicky chlapec, ktory nikdy nemusel pracovat, jeho rodicia mu postavili hotel ako svadobny dar. Narodil sa v Indii, takze ma aj take hodnoty - spiatocnicke ako Indovia vacsinou byvaju. Ako priklad uvediem: v Amerike je samozrejmostou to, ze v hotely maju hostia k dispozicii kavu zadarmo. U nas v hotely? ...ZIADNA KAVA! Uz dvaja hostia sa na to stazovali...Trochu mi to pripomina Slovensko: setri sa tam, kde by sa nemalo. Chvalabohu som len na polovicny uvazok. Tento tyzden som v skusobnej dobe, a zajtra robim s nim!!! Musim excelovat...No snad to zvladnem. Drzte mi palce dievcata.

My sme cez vikend mali grilovacku so susedmi. tak sme spravili uzasne bravcove a kuracie maso, tak si to papkam. Dam si k tomu domaci dresing (jogurt, majoneza, paprika, cesnak, cibula, sol) a par listov zeleninoveho salatu. Mame aj plno zelenej papriky, tak tu spravim ako Lilly - naplnim masom a zapeciem.
Ranajky su vacsinou moj shake z kokosoveho, mandloveho mlieka, sladidla, psenicneho proteinu a instatnej kavy.
Neveceriam. Pocas dna - kava so slahackou.

Lilly, ja uz o jedle velmi ani nerozmyslam. Ja sa naobedujem doma, a potom uz vlastne nie som ani hladna velmi. Ked som si musela nosit obedy do roboty, tak to bolo maso, a syr so salatom (dresing som mala v osobitnej nadobe) Neboj, ten stres z toho, co pripravit na obed, ti casom opadne.

Alja, ja viem, ze maso je drahe, ale na druhej strane usetris na tom, ze nekupujes chlieb, cestoviny, sladkosti, a podobne. :-)

Akinom, aka si vysoka? Presne tak ako pise Lilly - kym ta manzel sleduje, tak si prilohu daj, ale len par sust. Tak si vahu udrzis najlepsie.

Bibicka, pozor na ten alkohol :-) to je cisty cukor...

Allena, vitaj medzi nami. Nulove sacharidy: to je povacsinou LEN maso, tvrde syry, a vajicka. Koreniny su ok. chilli omacka by mala byt tiez ok.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: dahava007 ()
Datum: 28. 06. 2011 06:59

Dobré ráno, holky,
asi přestanu cvičit, protože ačkoliv držím, tak hezky přibírám (to byl vtip, že přestanu, držím dál)

Allena, vítám tě mezi námi. Dej mi mail di soukromé zprávy, posílala jsem už holkám hodnoty potravin v excelové tabulce, pošlu ti to taky.

Monička, to ti nezávidím, že v práci máš mlaďocha za šéfa. Celkem se divím těm jeho "komunistickým" manýrům. Dcera se vrátila z Mauricia, (obyvatelé hinduisté) a byla nadšená pohostinností a drobnostmi, o kterých hovoříš ty. Podávání džusu nebo mokrých ručníků na osvěžení. Zkus ho ubezpečit, že k vám bude jezdit málo zájezdů z postkomunistických zemí. Třeba se bojí, že by mu tu kávu rozkradli-někteří Češi by si jistě vzali i s sebou domů ;-)

Bibicka-v čistém alkoholu není cukr, nebo jen málo (gin,whisky)

Aljo-já řeším finance tak, že si dám limit na 3 dny 330Kč (t.j. 3300 +/- za měsíc) a nakoupím si za to AD suroviny do zásoby. Schválně to nakupuji na 3 dny, protože vím, že "TOHLE" je zásoba a zkrátka to nesmím sníst najednou a vím, že to je ten limit. Včera jsem takto koupila:
3 vrabce (vepřové maso ;-))
2 kuřecí stehna
2 cottage
1 škvarky
2 tvarohy
2 trojúhelníčky nivy
1 klobásu


Tím, že pořád držím max 20 g/ den, tak žádná zelenina ani nic jiného. Dá se to zvládnout. Já jen nekupuji žádné salámy, tlačenky atd. Vařím si denně doma a beru si to s sebou i do práce. Na pití si dělám čaj.
Tím, že nemám pevné pracoviště,ale stále cestuji, tak musím být připravená , aby mě to nezlákalo zajít do masny a kupovat uzeniny. Mně totiž ty salámy bez pečiva nechutnají, tak se toho nějak nenajím a je to zbytečně drahé.
Včera bylo horko, tak jsem přes den jedla jen ty škvarky a doma jsem si udělala vrabce na kari (mám i na dnešek), a tu klobásu jsem si osmažila a pak na ni zamíchala nivu. Hezky se to rozpustilo a byla z toho taková dobrá "kaše".

Tak. moje milé, přeji vám krásný AD den
Papa Dáša

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: Alja ()
Datum: 28. 06. 2011 07:06

Ahoj děvčátka,
vítám mezi nás Allenu( asi jmenovkyně, viď). Tak maso, maso a zas maso- k tomu vajíčka- to je prvních 14 dní, přesně tak, jak ti napsala Monička. To jídlo, jak jsi psala, si s klidem udělej. V těch prvních 14 dnech- čím tučnější, tím lepší..
Moničko,máš trápení s Indem, ale oceň, jakou ohromnou životní zkušenost v té Americe získáváš! O tom se nám tady ani nezdá... Bibičce gratuluju ke schozeným kilů,m a Akinom taky- já mít 49 kg, tak je ze mne chodící kostra- vyzáblá už byxch byla v 56- to mám vyzkkoušené. A Lilly- ta dovolená- hm, to bude tedy asi "oříšek"! Já řeším, co zítra- jedeme se školkou na výlet na celý den, má být vedro, co si proboha vezmu sebou, aby se to nezkazilo? A na dovče s partou to taky nebude žádnej med. asi se nevyhneš nějakému zakázanému jídlu...Nabereš když tak stejně JENOM vodu, špeky za týden njdou tak rychle. Pak si dáš pár dní ostřejšího atkinsona a bude to pryč!
Včera jsenm dělala květákové placičky.- dělala jsem to k večeři i dětem a byly mńam,. Zbytek uvařeného květáku jsem rozhňahňala, nastrouhala na hrubším struhadle kus točeńáku ( nastrouhaný jakoby zvětšil objem, takže z kousku ho byla docela hromada) přidala vajíčko a v lívanečníku na oleji upekla malé placičky. byly nadýchané , křehoučké a dobroučké.
Děvčátka, pádím do práce, mějte se hezky, a pište!!! Kampak se ztratila Zuzka a Valentýna???

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: Akinom ()
Datum: 28. 06. 2011 07:08

Ahoj děvčata,
tak máme další horký den za sebou. U mně to má výhodu, že večer už nemám chuť na jídlo. Včera jsem navíc chodila po obchodech a sháněla nové turistické boty, ty staré se mi úplně rozpadly. Koupila jsem si trochu dražší (3 900 Kč), ale snad něco vydrží a nebudou tlačit.
Jinak váha mi zase o deko klesla, dnes jsem měla 49,2 kg.
Monička, měřím 161 cm, tak si myslím, že 49 kg je tak akorát.
Dnes mám k jídlu tvaroh, jogurt, uzené kuřecí stehno a 2 hermelíny.
Děvčata, pište jídelníčky !

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: Monička ()
Datum: 29. 06. 2011 02:27

Ahojte dievčatá
tak ďalší pracovný deň mam za sebou. Dnes som uz prihlasovala hosti sama. V podstate praca recepcnej je celkom nenarocna. Ide len o to, ze sa musim naucit ovladat pocitacovy program a musim vediet, co je v okoli hotela, co je V hoteli, a podobne...Ide skor o rychlost akou vykonavam jednotlive ukony - hostia nechcu dlho cakat , preto cim rychlejsie ich viem prihlasit, tym lepsie.

Akinom, áno súhlasím s tebou, tvoja terajšia váha je podľa mňa úplne ideálna na tvoju výšku. Ja mám 173cm a som zvyknutá vážiť okolo 53kg, no teraz mam o 2-3kg viac a vadi mi to.

Alja
mas pravdu! Ziskavam tu vela skusenosti - a tato robota je hlavne kvoli tym skusenostiam. Budem moct ziadat o pracu v Holiday Inn hocikde v USA a zoberu ma, lebo BUDEM MAT SKUSENOSTI...takze parada. Len musim vydrzat v tomto hotely aspon dva mesiace. Inak, Zuzka je na dovolenke, takze ta sa ozve asi az buduci tyzden...

Dahava, hlupi Indovia stale veria v kastovy system, takze ak nie si v ich kaste = ak nemas prachy, tak sa k tebe budu spravat ako k handre, hlavne ta budu chciet zodrat, ked pre nich robis...Dnes mi oznamil, ze zajtra budem robit SAMA, ze som uz dost dobra na to - a toto sa stalo len preto, lebo sam je lenivy na to, aby pracoval. Mal robit 2-10 smenu spolu so mnou zajtra a napozajtra a vidis, ako to dopadlo. Vykrutil sa z toho a hodil to na mna. Dnes prijal noveho cloveka na recepciu - je to mlady chalan, tak zajtra budem s nim . Avsak, ked ma sef-Ind prijimal, tak som mu povedala, ze ja viac ako 3 dni do tyzdna nechcem robit, takze ak ma na buduci tyzden da robit viac ako to, tak to budem musiet riesit. Nemam rada, ze neviem, na com som so sefom, ked sef meni nazor zo dna na den.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: Alja ()
Datum: 29. 06. 2011 05:20

Děvčátka, moc vás pozdravuju, dneska začínám hodně brzo, jedeme se školkou na výlet na celý den, tak to bude záhul.
Sebou si beru řízek s oloupanou strouhankou ( když se dá do řízek na chvilku do mikrovlnky, obal se z něj nádherně sloupne!), pak vajíčka na tvrdo, heremlín a lovečák. A salátovou okurku.Bude vedro, to já nemám ráda. vůbec se na ten dnešní den netěším.....
Moničko, teda obdivuju tě, že z toho Inda nemáš stres. já bych se z něho asi po.....! Měl by si ale chlapec uvědomit, že nežije v Indii, ale v USA a podle toho se chovat!
Ano, Zuzka je na dovolené, teď si vzpomínám. Ale co ostatní- Valentýna, Kudlanka. Kávěnka- nějak dlouho de už neozvaly???
Tak holčičky, končím, jdu si ještě připravit pár věcí a za chvilku vyrážím!
Zatím papa



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Alja (29. 06. 2011 05:21).

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: dahava007 ()
Datum: 29. 06. 2011 06:53

Ahoj holky,
Moničko-já mám 172 cm a 82 kg, 53 jsem měla naposledy snad v pubertě.To musíš být úplně hubená a Amíci jsou z zebe paf. Je pravda, že je tam hodně obézních lidí?
Že bych se jako přestěhovala a bylo by mi jedno, jak vypadám...nene - já AD držím hlavně ze zdravotních důvodů. V rodině máme diabetes ze všech stran, kam se podívám. Já se bojím, abych taky nedostala cukrovku. Teď, když nebaštím sacharidy mi je báječně po těle ( i když téměř nehubnu) a myslím, že to moje slinivka ocení.
V práci,Moni, neboj, zvykneš si. A jak píšeš, se zkušenostmi už se dá potom odpíchnout a pracovat kdekoliv.
Aljuško, budu ti držet palečky, ať to dnes zvládneš!
Já jsem včera místo u vody,abych relaxovala, skončila na dálnici v odstavném pruhu-auto stávkovalo.Odtahovka+náhradní auto. Tudíž jsem ani nestihla večerní zumbu, natož jít k vodě. Ale dnes si to hodlám vynahradit-ten koupák. Mám ho kousedk od baráku za 30 Kč/den-no nechoďte tam ;-)
Včera jsem plácala páté přes deváté, ale vše AD. V Penny jsem si koupila výborný jogurt řeckého typu - 3,3 g sach. na 100 g. Jeden jsem snědla v autě (v tom vedru nádherné osvěžení) a druhý pak doma s dia malinovým sirupem a skořicí (bylo to jako jogurtová zmrzka), jedla jsem pečené vrabce, škvarky, hermelín s romadurem a ty jogurty. Dnes úbytek nula a ketoza nula.
Dnes jedu na poradu do Prahy. Všichni tam chodí na firemní obědy, ale já mám s sebou pečená kuřecí stehna a sýr cottage.Snad jim nebudu muset zas vysvětlovat, proč s nimi nejdu.
Holčičky, hezký den
Papa
Dáša

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: Alja ()
Datum: 30. 06. 2011 20:05

Ahoj děvčata,
kdepak všechny jste? nikdo nic nepíše....
včera jsem výlet ustála, ale domů jsem přijela uvařená ve vlastní šťávě, bylo děsné, děsivé vedro.Zdá se, že školkovým dětem to horko vůbec nevyadilo, ale my dospělí jsme byli nakonec polomrtví. Kdyby to slunce tak nepálilo, mohlo to být docela fajn. Škoda, že jsme nejeli dnes, příjemně se ochladilo. Koukám, že na Moravě záplavy, tady v okrese Praha - východ ani kapička...
Celodenní jídlo jsem taky ustála,vydržela.
Dneska jsem ale měla maso + zelí, a to, ač zahuštěné moukou, jsem snědla. Ale co, už nejsem v žádné první fázi. Malinko si sacharidů přidávám, uvidíme, co to udělá s váhou.Hned, jak se mi podaří na ní stoupnout, vás poreferuju. Taky do kafe si už nedávám šlehačku, ale kondenzované mléko. Samozřejmě neslazené. A co vy ostatní kočky, jak válčíte? ozvěte se !!!pa

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: Monička ()
Datum: 02. 07. 2011 14:03

Ahojte
tak ja som mala velmi "busy" tyzden - lietacky, alebo joga doobeda a praca poobede. Takto sa mi to paci. Aj dnes mam jogu a za par minut odchadzam, tak budem strucna. Neskor sa tu zastavim znova a porozpravam vam zazitky z hotela.
Moja dieta je dost jednotvarna, ale nevadi mi to. Som z tych, ktori mozu jest to iste kazdy den aj dva tyzdne vkuse a nevadi im to. Vy to tiez tak mate? Rano moj sejk a na obed maso (grilovane bravcove, grilovany losos, a kura namocene v nizkosacharidovej barbeque omacke), k tomu trochu majonezy a varenej kapusty. Ako dezert som si vyslahala slahacku s hustym kokosovym mliekom z plechovky a sladidlom - chut je uzasna. Nevedela som , ze kokosove mlieko je az take dobre v slahacke. Polejem to domacou cokoladou a zjem. V zahrade a vsade naokolo v lese dozrievaju cernice a maliny, tak si vzdy zopar natrham na nasypem na slahacku.
Poodebe uz nejem, len pijem vodu. Okolo 5tej si dam energeticky napoj "5 hour energy", aby som na recepcii nezaspala (je tam hrozne slabe svetlo),co ma vacsinou udrzi "alert" az do desiatej. Ja poobede uz ani nie som hladna...Tneto napoj ma konsku davku vit.B12 a ostatnych Bvit.a kofein.

No dobre dievcata, dufam, ze sa ozvete, my tu mame Den nezavislosti, vsade je plno ludi. V pondelok budeme robit ohnostroj, haha.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: mi.sel ()
Datum: 02. 07. 2011 22:32

Všechny moc zdravím,
ráda bych se přidala mezi Vás všechny a vrhla se po hlavě do AD.
Jsem 28letá zdravotní sestřička,pracuji na směny denní noční a mám problém s jídlem.U6 jsme AD zkoušela,ale v podstaě pokaždé jsme měla problém s tím,že jsme nikdy nevěděla pořádně co jíst.
Můžu poprosit o pár základních rad a tipů??
Poslední měsíc chodím podle času 3-4* týdně do posilovny,tak s pohybem bych dál mít problém neměla,ale ten výběr potravin,to je boj.
Díky moc,za pomoc

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: pez ()
Datum: 03. 07. 2011 10:31

ahoj atkinsonky..dlouho už tady sleduju vaše příspěvky..kdysi jsem tu psala..AD jsem dlouho držela nebo tak nedržela prostě mi tak chutnalo a chutná..takový spíš papání bez rohlíků chleba příloh..masíčko sýrečky se zeleninou tak..jo to já ráda..vajíčka moc nemusím..pak jsem se cítila taková moc zalepená,nemyslím váhu tak nějak vnitřně..ted už si dávám ráno knekbroty s jogurtem a zeleninku to jen ráno a pak už zase masko a sýr a jogurt do zeleninky,ryby a je to v pohodě je mi i líp a váha stejná i míň..jenom prostě lehké věci žádné přejídání..přílohy si nedávám vůbec to ne..ani na ně nemá chut,koláče taky ne a když taky v ledničce a špajzce nim moc není tak se moc nepřejíte..a když někoho vidím jak si jí tak mi to nevadí říkám si že si dám svoje dobrůtky,taky mě někdy štvou že mi pořád nutí at si dám to a to a proč to nejím a pořád proč to tak?mám 164/52 tipují mi 48 prý..tak jim říkám že at si hledí svýho prostě nemám na to chut a taky jim neremcám do toho co jedí at si jí co chtějí ne,,je tak?...tak ahojte půjdu si dát pekinský zelí a jogurt bílý mnam..už ani nesolím,jak se říká fakt si na to zvyknete a nemusíte v sýru je toho hodně,piju vodu a jablko to už je tak moc sladký je to pro mě jako koláček...papapa mějte se

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: Alja ()
Datum: 03. 07. 2011 20:41

Ahoj děvčata, zdravím všechny stávající i nově příchozí ! Pro mi.sel- první dva týdny co nejmíň sacharidů, mělo by to být tak do 20 g za den. Čili hlavně maso, nejrůznější, na tisíc způsobů, jen ne s přídavkem mouky, strouhanky apod. Taky vejce- na všechny možné způsoby. Salámy- zpočátku takové spíš dražší a trvanlivé- jako lovečák, vysočina, čabajka a pod. Do nich se nepřidává mouka, nebo jen v nepatrné koncentraci. Měkké salámy- především gothaj a pravé špekáčky. Takyˇšunka. Ostatní si nech na pozdější dobu. Sýry- uvádí se. že můžeš zpočátku jen 110 g tvrdého sýra, já ale jedla víc, jedla jsem i lučinu, ricottu- tu většinou na sladko, se sladidlem a sirupem bez cukru, nebo s kakaem. Jakoukoliv potravinu, když budeš kupovat, tak se podívej na etiketu na složení. Když je tam moc scacharidů, neber. když tam není složení, raději taky neber. Např. jedno kakao má na 100 g 8,6 g sachahridů( to klidně můžeš, 100 g balení ti vydrží hodně dlouho, do sýra stačí jenom trošku. Jiné kakao má přídavek lecitinu a počet sacharidů se tam zvýší až skoro na 50g na 100 g. Takže na to bacha!!
Do kafe si dej místo mléka trochu šehačky, čím tučnější, tím lepší. Prodávají i 40 procentní. Teoreticky se nemá kofein, ale já si kafe dávala. /dajně zvyšuje hlad- já jsem to ovšem nepozorovala. bez kafe bych asi nefungovala.
K masu si můžeš dát tatarku- trochu- a zase dávej pozor na množství sacharidů. některá má hodně, některá málo. Já objevila v hypealbertu takovou, která má 0,8 g . jmenuje se DOBROTA NA BAGETY.
Ze zeleniny si můžeš dát trochu salátové okurky, květák, kedlubnu.
Hodně a hodně pij- vše neslazené, nebo s umělým sladidlem.
Po dvou týdnech můžeš pomalu přidávat sacharidy tak o 5 g za týden- postupně budeš zjiš´tovat, do jaké míry hubneš.
Bacha- jsou ale dny, kdy se hubnutí zpomalí nebo úplně zastaví- nepropadej panice a "jeď" dál. Po nějaké době se zase hubnutí objeví. Zpočátku to jde hodně rychle- většinou-, protože se taky ztrácí voda. Pak se začnou pálit tuky a to už je pomalejší- asi jako při jiných dietách- tak půl kila a ž kilo za týden. ale vyýhoda proto ostatním dietám je v tom, že nemáš žádnej hlad. A rychlost hubnutí asi závisí na mnoha okolnostech, na tom jakej máš metabolismus, kolik je ti let, jestli jsi už nějaké diety držela atd. Je to prostě individuální. Já tuhle dietu držím od 17.4,zpočátku jsem zhubla docela dost, pak se to zpomalilo až zastavilo- zatím mám dole 8 půl kila. Jenže mi je už 61 let a tuhle dietu jsem držela už kdysi,před víc jak čtvrt stoletím a tehdy jsem za pět měsíců shodila skoro 30 kg. TDlouho a dlouho jsem si to držela, až pak, po letech, jsem nenápadně přibrala nějakých 6 kg. a letos v zimě jsem si zlámala na náledí na třikrát kotník, takže operace, šrouby, berle, imobilizace a jak jsem se nečekaně válela, přibrala jsem dalších 7 nebo 8 kg! hrůza!! Tak ty už mám naštěstí dole, ty šly dobře, byly ještě asi nějak neusazené- ale ty zbývající teď nějak stávkujou. Pomalu si přidávám sacharidy, už jsem jedla třešně a maliny,zahuštěné a oslazené dušené zelí ( oběd u dcery), ba i malinkej krajíček chleba - a světe div se- váha mi klesla o půl kila!
tak to je zatím vše, když tak se ptej. a já doufám, že se ozvou i ostatní dívčiny...
mějte se holky a pište!!!!!



Upraveno 2krát. Naposledy upravil Alja (03. 07. 2011 20:45).

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: mi.sel ()
Datum: 03. 07. 2011 21:12

Díky moc za radu,od zítřka se do toho vrhám.
Ještě se chci zeptat-můžu i jogurt??
Třeba bílý 10%?nebo to radši až po těch 14 dnech??
zakysanou smetanu 16% ??
Nebo mám u všeho ty první ětýdny propořčítatsacharidy přesně na dávku podle toho co snim a až později přidat takovéhle věci?
Díky

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: Alja ()
Datum: 03. 07. 2011 21:55

obyčejný jogurt raději ne, má dost sacharidů, ten si nech na později. ale poojhlédni se po choceňském smetanovém- má na 100 g kolem 3 g sacharidů- takže kelímek zhruba 4,5- to jde. Zakysanou smetanu pár lžic taky můžeš, čím tučnější, tím lepší, ale opět připomínám- čti na etiketách složení- různí výrobci mají různý počet sacharidů. Já tehdy, pře těma x lety jsem o tomhle ani nevěděla, navíc tenkrát ani nyslím na potravinách moc ložení napsané nebylo- jedla jsem prostě - maso, vejce, uzeniny, sýry, tvaroh, šlehačku( neslazenou) smtanu, i tvaroh- a zhubla jsem tolik. Jó, v mládí to jde líp!
tak hodně štěstí!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: dahava007 ()
Datum: 04. 07. 2011 08:03

Ahoj novým holkám,
Míšo,posílám ti tabulku se sacharidy. Vypočítala jsem si to vždy na 100,250 a 1000 g potraviny. Bacha, na etiketách máš vždy uváděné sacharidy na 100 g!! tzn.- jogurt, který má 250 g, má ma etiketě uvedené např. 3,3 g sacharidů, ale celý kelímek má tím pádem 8,25. Brzy si najdeš svoje potraviny a nebudeš lítat po obchodě a číst jako blázen, neboj. Já, navíc nevidím na blízko, takže nosím s sebou lupu ;-)
Ze začátku, prvních 14 dní jez k prasknutí co nejmíň sacharidů. Přecpi se masem, vejci. Se zeleninou opatrně, vydrž to a dej si ji až po 14 dnech. Taky si kup diaphan papírky na měření ketózy. Jakmile začneš spalovat tuky cca po 14 dnech, začne ti papírek rúžovět až fialovět a ty si můžeš korigovat na kolik sacharidů můžeš přidat, abys spalovala tuky.
Cvič hlavně v aerobní zátěži=pomalu, ale dlouho. Cvičení by mělo být takové, abys mohla u toho zpívat. Tam, kde ti srdce buší jako o závod vytváříš kyselinu mléčnou, a tím tuky nespálíš.
Hezký den všem.
Dáša

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: mi.sel ()
Datum: 04. 07. 2011 09:14

Ahoj,
díky za tabulku,už jsme si jí prostudovala.
S počítáním sacharidů na množství nebudu mít problém,počítala sem kdysi KJ,vzoreček mám v hlavě a neni to nic těžkého.
Tak jo,tak já jdu do toho.Hlavně,když si budu moct dát i nějakou rybu a hermelín.
Papírky jsme si přinesla už včera z nemocnice a mám ketony lehce narůžovělé yawning smiley) to je teda dobře??Musim ty ketony nastudovat,mám v tom mezery.Dneska mám volný celý den,i zítra,tak se tomu budu věnovat a pročtu si uplně všechny příspěvky,určitě tam najdu i nějaké fajn tipy,které se mi hodí.
Odpo půjdu určitě cvičit-posilovna,pojedu více opokování s menší zátěží.
Doufám,že to všechno začne brzo fungovat,aspon malinko potřebuji vidět výsledky,at´vim,že to dělám dobře.Doufám,že zrovna já nebudu ten,na koho tahle dieta vůbec nezabírá,no to bych se asi vzteky přeskočila.Radši na to nebudu ani myslet.Jdu si dat volksý oko s 80% šumkou a postrouhám nivou.
budu se snažit hlásit co nejčastěji yawning smiley)

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: Zuzka123 ()
Datum: 04. 07. 2011 11:43

Ahojte dievčatá,

tak som späť po dovolenke! Pribrala som v Turecku len 1 kg, ale pol už mám dole. Obávala som sa, lebo také švédske stoly som nezažila nikde a to som precestovala už veľa destinácií v 5* hoteloch. Väčšinou som jedávala na raňajky biely jogurt s čerstvým ovocím, na obed kuracie mäso so zeleninou, na večer ryby - losos, tuniak, krevety, kalamáre, veľa zeleniny - dusenej aj čerstvej. Moje prehrešky - červený a žltý melón, čerešne, turecká syrová "pizza" a poobede občas gofry a zmrzlina, večer 1-2 dl suchého vína. Dovolenku som si skvelo užila, žiadny stres, bolo super. Odtiaľ šup na Moravu, kde som nemohla odmietnuť malý štampŕlik domácej slivovice. Ale chvalabohu bolo to len kilo. Asi z tej hnusnej žemle z lietadla. :-(

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: dahava007 ()
Datum: 04. 07. 2011 13:51

Ahoj Zuzko,
to je dobře, že ses vrátila a kila jsou OK.Užila sis a vidíš, že to funguje.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: mi.sel ()
Datum: 05. 07. 2011 09:26

Ahoj všem,
včera jsme od 20 do 24:00 studovala AD,málem sem si zavařila pc,jak sem přeskakovala ze stránek na stránky.Našla jsme i spoustu výrobců-samo že zahraničních,co dělají AD výrobky a je jich fakt hromada.Objevila sem i stoustu rad a doporučení,jak postupovat v I.fázi,takže mám pocit,že už dnešní druhý den,začínám odznovayawning smiley)

Včear jsme měla
2 volská oka+šunka_niva
-káva s mlékem-to je prý blbě,že max sojové mléko-dneska už mám sojové
-kus šunky
vepřové kousky s nivou
-kus brynzy-pravé slovenské a dokonce i včera čerstvé-přítel jí ráno koupil v Bratislavě a ve 14 už sem si jí dala
-káva s mlékem-dneska už takovou chybu neudělám yawning smiley)
-100g 45% tvrdý sýr-dočetla sem se,že sýr jen 110g na den-tak ok to budu hlídat
pečené krůtí stehno s tatarkou
-2lžičky riccota-potřebovala sem jí ochutnat,nikdy jsme to nejedla

-no,slušnej jídelníček
Četla jsme že nemám přemýšlet kolik toho za den snim,ale hlavně co snim,tak doufám,že to je pravda,protože to co sem snědla včera,mi přijde jako fakt hrozná nálož.
Jinak jsme si pročítala příspěvky tady na stránkách,je jich tu hromada,tak sem se prokousávala pomalu,ale opsala jsme si pár receptů a musim hlavně nakoupit vhodné suroviny.
Jen jsme nenašla doporučení vhodného kakaa,dneska budu pročítat dál,teda ksdyž to půjde,přítel je doma a od včerejška,co se vrátil domu mu neni dobře,tak doufám,že mu budu líp a nebudu muset u něj dřepět celý den,jako včera.To jsou hrozný galeje s nemocnym chlapem.Tak snad dneska budu mít klid a budu moct pokračovat v hledání.
Mějte se fajn.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta IV.
Autor: dahava007 ()
Datum: 05. 07. 2011 09:48

Dobré ráno
mi.sel. Jídelníček super. Kakao si kup to njlepší (hodně tučné). Dívej se na etikety a potom si zvaž, jak vypadá 10 gramů kakaa. Uvidíš, že to za chvíli budeš mít v oku.
Já si zapisuji každý den, co sním, kolik to má sacharidů, kdy jsem v ketóze a váhu. Podle toho vidím přesně, po kterých potravinách hubnu,po kterých "stojím na místě" a kdy přibírám.
Víš, AD zabírá na každého jinak. Jde i o to, jestli jsi "chronická dietářka", kolik ti je let, jakou bereš antikoncepci, jestli jsi v pohodě, jestli a jak cvičíš atd.atd. ... zkrátka každý organismus reaguje jinak a každý si to musí přizpůsobit svým potřebám.
Hezký den všem
Papapa
Dáša

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.