Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Jak merit?
Autor: Veruska24 ()
Datum: 02. 08. 2010 08:21

Ahoj holky! muzete mi poradit, ktery merici pristroj je nejlepsi????

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Jak merit?
Autor: lukasova ()
Datum: 02. 08. 2010 17:00

Vždycky ten, na kterém se budeš měřit opakovaně. Je to jedno, jestli to bude váha obyčejná nebo s dalšími parametry.

Modernější jsou pak celotělové analyzátory, které změří vodu, tuk, svaly a další. Jsou schopné odhalit poměry v organismu a určit, v jakém zdravotním riziku se může měřený člověk nacházet a jak to vypadá s jeho tělesnou kondicí.

Cenově se měřící přístroje pohybují od pár stokorun až po statisíce., proto je potřeba zvážit, co od přístroje očekáváš.

Zatím platí, že nejspolehlivější bývá pevný pásek a centimetr

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.