Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Strany: PředchozíPrvní...2324252627282930313233
Aktuální stránka: 33 z 33
Re: Atkinsonova dieta
Autor: kudlanka ()
Datum: 29. 06. 2010 08:37

Ahoj holky, když to tak pročítám tak asi každá prostě někdy zhřešíme, no co už? je to holt řehole na celý život! No Valentýno samo, že jsem závislák :-), radši si třikrát odpustím buchty, než skleničku vína! Ale neřeším to! Ani výčitkami svědomí, prostě druhý den znovu! Váha mi opět stojí na 79 Kg, ale pohled na tu váhu mi dělá nesmírně krásně na duši, jelikož ještě před pár měsíci ukazovala 90 Kg! Takže holky zdar masíčku!
Zrovna jsem tedy zdlábla Hermelín -půlku!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Valentýna ()
Datum: 29. 06. 2010 08:44

Ahojky, Sisi vítej, vydržíš!! Jen vypust z hlavy ten nesmysl, že to nezvládneš. Mě tyhle stránky dost nakoply a když jsem si taky projela celou diskuzi tak jsem druhý den začala a zatím 13.den držím. Fakt to tady hodně pomáhá a my tě podpoříme.

Po 2. týdnu ve čtvrtek Vám napíšu zase váhu a doufám, že Vás překvapím.

Radule, obdivuji jak si dopřáváš a i tiše závidím :-). Já bych se po zhřešení těžko vracela :-(. Až si koupíš papírky roztříhej si je na půlky (podélně :-) ), budeš jich mít jednou tolik a ten kousek na ověření ti stačí.

Tak holky skoro všechny jste o víkendu zapomněly na heslo ostudy :-)!!!!
Tak znova "Držíme a vydržíme" vždyť jsme baby a ty sakra něco dokážou né?????

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Akinom ()
Datum: 29. 06. 2010 08:46

Ahoj holky, tak mám za sebou další úspěšně zvládnutý den. Váha ale stále stojí.
Moničko, měřím 161 cm a vážím 54,5 kg. Kolik měříš ty ? A kolik chceš ještě zhubnout ?
Valentýno, piš co nejvíc, dnes mám krizi, protože tu mám jahody a ty mě moc svádějí. No musím si nechat zajít chuť.
Děvčata, mám delikátní problém. Nemáte při dietě, když jíte jen maso zácpu ? Jak to řešíte ?

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Valentýna ()
Datum: 29. 06. 2010 09:24

Akinom, no vidíš jak jsi šikovná a váha se zítra už pohne. Jahody rozmixuj s cukrem a dej do mrazáku. Až budeš mít 48 kg tak je všechny sníš :-).
Taky jsem měla problém, ale už to jde, sice tak za 2-3 dny, ale jde. Myslím, že mi pomáhají ryby. Mám ráda matesy v oleji i ty uzené ty mám moc ráda a můžu je bez chleba. Tak to zkus.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Monička ()
Datum: 29. 06. 2010 10:11

Ahojte baby,
ja osobne vino nemusim, zato tie buchty ano smiling smiley)) Akinom, ja meriam 172 cm. Dnes rano som sa vazila, ukazalo mi 53.7 kg. Co je mile. Zda sa, ze ta vaha sa pomalicky pohybuje smerom nadol. Zistila som, ze neladovat sa nasilu dost pomaha. Proste, jedzte len tolko, kolko ste hladne, nedojedajte, nepapkajte medzi hlavnymi jedlami. A tiez, jedzte pravidelne. Ja mam ranajky o pol 10, obed medzi 1 a 2 a veceru o 6. Mam ciel obliect si moje oblubene rifle na cestovanie do USA. A tie mi boli doteraz strasne uzke.
Jahody sa mozu v malom mnozstve. Su jednym druhom ovocia, ktore ma relat.male mnozstvo sacharidov. Tusim to bolo na str. 30, kde Kavenka, alebo kto uverejnil, ze kolko sacharidov jahody obsahuju. Skus sa na to pozriet. Myslim, ze ak zjes 10 jahod, je to ok.
Na zapchu mne pomaha zeleny salat, ktory kupujem v tescu. Vzdy si dam na obed velky tanier. Ten neobsahuje skoro ziadne sacharidy, ani z ketozy ma nevyhadzuje. Takisto si skus kupit vlakninu v prasku, ktora je rozpustna vo vode. Maju ju v lekarni. Toto si naordinuj na kazdy den a uvidis, po par dnoch sa ti to zacne hybat. Mne to zabralo a to som mala taku zapchu, ze som ani tyzden nesla na wc.

Kudlanka, ja si myslim, ze ked si rozhodnuta nejest sacharidy dlhodobo, a ked jeden den zhresis, ze to nie je az taka tragedia, no nie? Ja mam po troch tyzdnoch neustalych chuti na maskrty pokoj. Vobec mi sladkosti teraz nechybaju. Uspokojim sa so svojimi orieskami ako dezert. hehe.

Valentyna, som zvedava na tvoju novu vahu!

Kavenka, kde si sa stratila?

U nas je pocko uplne uzasne - slniecko svieti a clovek by najradsej sedel pri vode.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: kudlanka ()
Datum: 29. 06. 2010 12:53

ježiši holky vy jste všechny muší váha, normálně se stydím, já se tady chlubím svýma 79 kilčama a vy řešíte 53,7 kg?? jé to nikdy nezhubnu! ách jo! Musím však podpořit všechny kdo tohle čte, vážně to jde, ze začátku hodně rychle to je pravda, a pak o moc pomaleji, ale na tom nezáleží, hlavně že jde ručička váhy dolu! za ten pocit to stojí! až budu mít 75 kg tak potom si za odměnu koupím něco krásnýho na sebe! Moc Vám držím všem palečky!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Akinom ()
Datum: 29. 06. 2010 12:55

Moničko, k tvé výšce máš už vlastně podváhu, už bys hubnout nemusela. Musíš být děsně hubená. Ale na druhou stranu můj manžel si taky myslí, že bych měla přibrat a já chci stále hubnout. Je to prostě subjektivní pocit.
Díky za tipy ohledně zácpy.
Bojím se ale, že by mě salát vyhodil z ketózy. Ale vlákninu si koupím.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Káka ()
Datum: 29. 06. 2010 14:00

Ahoj kočky,
mám docela radost. Jak už jsem psala,o víkendu jsem si dávala pěkně do nosu.V pondělí najela zase jen na masko a dnes už jsem hezky zpátky v ketoze, což mě potěšilo. Na váhu se neodvážím vstoupit,ale líbí se mi, jak jsem stále splasklá a nemám nafouklé břicho.Tak doufám, že tentokrát to vydržím i přes víkend a dostanu odvahu se podívat na čísla na váze. ;-)
Tak boji zdar, vydržíme!!!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Kavenka ()
Datum: 29. 06. 2010 15:12

Aby som "nestála" na váhe, tak na radu Moničky som si celý minulý týždeň dopriala trocha viac sacharidov. A cez víkend som si dopriala ešte o trochu viac sacharidov.
Jedla som zemiaky aj čokoládu, vyprážané mäsko a predsa som si dala aj zmrzlinku.

Moja ketóza sa odzkradlila tým, že v pondelok ráno môj papierik bol slabučko ružový.
Takže teraz sa snažím jesť iba mäso a čakám, čo povie na to moja váha. Zatiaľ je rovnaká.

Monička, máš dokonalú postavu ! Si vysoká a chudá. Vidím tie pohľady chlapcov, ked sa za tebou otáčajú.
Kedy odchádzaš do Ameriky ?

Káka, to si sa rýchlo dostala do ketózy. To znamená, že asi si si až tak veľa nedávala cez víkend do nosu. Jedla si s mierou. To je dobre.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Kavenka ()
Datum: 29. 06. 2010 15:21

Akinon skús jablčnú vlákninu - dostať ju kúpiť iba v BIO potravinách.
Mne vôbec nechutí, ale sem - tam si ju dám. Dávam si 2 kávové lyžičky do 1/2 bieleho jogurtu. Hneď ráno a zapijem to dostatkom vody.

Akinon, nemusíš zjesť veľa šalátu, ale Monička ti dobre radí. Treba prijať vlákninu aj v zelenine a zelená zelenina je najlepšia.

Kudlanka, presne tak. Dôležité je, aby tá váha išla smerom dole. A ten pocit je krásny, ked cítiš, ako ti ubúdajú kilá.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: sisi74 ()
Datum: 29. 06. 2010 21:14

Ahoj, hlásí se Sisi, moc Vám děkuju za přivítání. Mám 1.den za sebou, dneska to šlo lehce, skoro žádný hlad a žádné chutě,ale to je určitě klid před bouří :-)
Je mi 36 let, a nemám o 15 kg víc ( bohužel), ale o 27 kg víc než před 15 lety.
Dostala jsem nějakou virozu,která mi způsobila zánět štítné žlázy,a za měsíc jsem nabrala 10 kg ani nevím jak, pak hormony, problémy s otěhotněním, těhotenství, po porodu,jsem něco zhubla, ale většina mi toho zůstala. A určitě je to i moje chyba,nemusím moc jíst, ale dobrá čokoládka,té neodolám. Ale tentokrát jsem se rozhodla,že se mi to povede. Čerpám z Vašich příspěvků a říkám si, že to taky dokážu, na světě je přece spousta lepších věcí než jídlo. Mám krevní skupinu 0, jsem masožravec, tak doufám.....
Přečetla jsem si všechny Vaše úspěchy,moc Vám to přeju, jste SUPER !!! Kudlanko,teď jsme na tom stejně, ale už se běž podívat do shopíků, začíná letní výprodej,příští týden si tam určitě budeš moct něco úžasného koupit :-)
Dobrou noc

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Akinom ()
Datum: 30. 06. 2010 07:11

Ahoj holky ! Jsem šťastná, mám kilo dole, tedy 53,4 kg. Snad to půjde ještě dolů. Do dovolené bych chtěla mít aspoň 52 kg. Zbývá mi ještě 14 dní, tak se mi to snad podaří. Zítra máme promoci, do kostýmku se vejdu. Výhoda je, že teď v těch vedrech ani nemám na jídlo chuť, tak jím jen jednou denně. Vím, že to není dobře, ale nemám hlad, spíš pořád žízeň. Vypiju litry vody a taky colu light. Ta se snad může při dietě , ne ?

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Káka ()
Datum: 30. 06. 2010 08:14

Ahoj kočky,
tak dnes ráno jsem já stará zvědavka stoupla na váhu.Radši to sem ani nebudu psát,protože je to demotivující a po pravdě jsem i na několik minut zauvažovala jestli to má vůbec smysl. V ketoze jsem krásné, ale moje tělo prostě nehubne. Dělá mi schválnosti,což mě pěkně štve. No a pak ještě příspěvěk Akinom o její muší váze......prostě paráda :-(((((

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: kudlanka ()
Datum: 30. 06. 2010 08:26

jé jé \Káká to né, nezoufej holka zlatá, to nesmíš! Taky jsem ráno stoupla na váhu a opět jsem na 79,5 kg, což je zas o něco víc, i já jsem měla ten stejný pocit jako Ty, že už se na to vybodnu, ale motivující mi bylo, že jsem si holky včera koupila šaty na tu promoci! a fakt jsou o číslo menší, tak to je paráda ne? nesmíme se tak lehce vzdávat pro pár malých neúspěchů. Prostě jedeme dál a na snídani mám opět Hermelínek! Masíčku zdar a nezoufat! sisi i já Tě vítám a jsem moc ráda, že nejsem sama! Krásný den Vám všem!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: lukasova ()
Datum: 30. 06. 2010 08:29

Přestupte si prosím do nového tématu Atkinsonova dieta II.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Kavenka ()
Datum: 14. 07. 2010 09:56

Iba omyl smiling smileysmiling smileysmiling smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Kavenka (14. 07. 2010 09:58).

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: aldona ()
Datum: 03. 02. 2018 19:38

Dobry den
Chledam recept na karkovica dusena a porku miala som ho ale prytel omylem ho vymazal dekuji za pomoc

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: aldona ()
Datum: 03. 02. 2018 19:38

Dobry den
Chledam recept na karkovica dusena a porku miala som ho ale prytel omylem ho vymazal dekuji za pomoc

Nastavení: OdpovědětCitovat
Strany: PředchozíPrvní...2324252627282930313233
Aktuální stránka: 33 z 33


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.