Diety :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Veskere navody, rady a tipy k dietam 
Strany: PředchozíPrvní...2324252627282930313233Následující
Aktuální stránka: 32 z 33
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Kavenka ()
Datum: 25. 06. 2010 07:42

Tak Monička,hlavne si uži tú Ameriku !
Máš toľko rokov, ako moja dcéra. A váhu máš výbornú.
Keď budeš viac disciplinovanejšia (aspoň týždeň) tie kila odídu z tvojho tela.

Ja momentálne som v svetloružovej ketóze.
Podľa Tvojich rád Monička,pridávam si tento týždeň trocha viac sacharidov, aby sa tá váha pohla.
Aspoň to očakávam, že ked po týždni znížim sacharidy, váha sa pohne smerom dole o nejaké to kilečeko.

Kudlanka, tak opäť nabehni na mäsový režim, aby išli dalsie kilá dole.

Inak dievčatá, mám veľký problém, aké jedlá si mám nosiť do roboty.
Stále rozmýšlam o takých, ktoré sa dajú jesť za studena.
V robote si nemám, kde ohriať jedlo. A aj keby som mala, tak by som to nerobila, pretože celá kancelária by potom "voňala".
Nemáte nejaké rady ?

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Valentýna ()
Datum: 25. 06. 2010 08:31

No Kudlanko pít při této dietě nesmíš! No tak si řekni už ani sklenku ku..va a vydrž! Máš přece silnou vůli ne, už si přece něco dokázala. Já když mám na něco chuť tak si hned vzpomenu co by ta váha mrcha ráno ukázala a je to.
Holky dneska mi ráno padaly kalhoty, musím si je pořád vytahovat ..super!!
Do práce si nosím tuňáka. Někdy si koupím gyros - jen maso a co nesním k večeři si beru druhý den do práce. Máme výhodu, že nám vozí obědy tak když je maso tak ho sním a ostatní s těžkým srdcem, ale vyhodím.
Kde je Akinom, doufám, že se necpe někde sušenkama :-).



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Valentýna (25. 06. 2010 08:33).

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Kavenka ()
Datum: 25. 06. 2010 08:36

Valentynko, ten gyros kde kupujes ?

A tuniaka kupujes v konzerve ? Napises mi nazov tej konzervy ?


Ten pocit, ked padaju nohavice je vyborny ! Poznam ho.
Len tak dalej Valentynko !

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Valentýna ()
Datum: 25. 06. 2010 09:13

Kavenko, gyros si kupuji v bistru, když jedu z práce. Tuňáka ti z hlavy přesně nepovím, ale je jedno jaký bude, hlavně samotný bez zeleniny jenom ryba a v oleji, to my můžem :-). Je lepší než ten ve šťávě. Kupuji si ty 3 zabalené u sebe a teď v práci jeden mám, ale je bez nápisů, ten je na pap. obalu doma, tak až večer. Nekupuj moc levný to je jenom kaše. Jo a ještě si někdy dám půlku hermelína, ten nakrájím na co nejmenší kousky a pak si je pomalu vychutnávám.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: kudlanka ()
Datum: 25. 06. 2010 11:48

TAk tedy už ani kapku Valentýno! No já si do práce nosím Hermelín a nebo Lučinu, taky občas nějaký párek, nebo šunku Kavenka mužeš si předešlý den uvařit třeba dvě vajíčka sebou do práce, nebo si je tady dám na talíř do mikrovlnky, to nijak nevoní. Tuňáka nemůžu pro tu mastnotu a moc mi nechutná, ale ze začátku jsem si pekla kuřečí prsa den dopředu a v práci je pak požvykovala. Už zařazuji i zeleninu, takže salát a okurku, 1 řekvičku jako přílohu třeba! Tak holky hodně zdaru a sil do dalších dní!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Monička ()
Datum: 26. 06. 2010 21:24

Ahojte dievky!
Kavenka , ty máš takú starú dcéru ako som ja? No to je super! Vidíš. sranda.
Na desiatu do práce si môžeš nosiť celú misku zeleného šalátu (ten z Tesca) s dresingom, a k tomu si môžeš doma upiecť kuracie stehná, alebo Pangasius rybu. To sa dá jesť aj za studena a je to fajné, a zároveň to aj zasýti. Ja to tak robievam. Potom to občas obmieňam s tuniakovou konzervou Calvo s oreganom, tá chutí priam božsky. A aj ten gyros znie ako dobrý nápad. Skús si spraviť domácu tresku, tá by sa tiež hodila na desiatu.


Baby, zajtra máme návštevu a ja som na tú počesť spravila Tiramisu. Dúfam, že Atkinsa opäť neporuším! Som v peknej tmavoružovej ketóze a bola by škoda, keby som z nej vypadla.

Minule som si kúpila králičie stehná. Dnes som si ich upiekla a musím povedať, že boli fajné. Odporúčam. Musím sa vrátiť aj k vajíčkam, tie som už dávno nemala.

valentyna, to máš skvelé, že máš po ceste do práce gyros..
Ako víkendujete??

Mňa dnes kamoška nahovorila ísť k jednej vychytenej ľudovej liečiteľke z lazov pri Detve. Chodia za ňou ľudia aj z Maďarska, zo všetkýc kútov SR atd. No bolo to veru zaujímavé. Kamoške našla blok, ktorý odstránila. Mne nenašla , chvalabohu NIČ...Veríte na takéto veci? Chodievate ku kartárkam?

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Valentýna ()
Datum: 27. 06. 2010 10:21

Kavenka teď maji v Tesku v akci tuňáka -ta 3 u sebe za 49,90. Tuňák v rostliném oleji - Peňo,
O víkendu trpím, včera dcera pekla buchtu se šlehačkou z ledových kaštanů a posypaná Margotkou no voněla božsky, ale odolala jsem. Večer jsme opékali špekáčky, dovezla jsem je z masny kde je dělají, tak doufám, že byly jen z masa. Radši jsem se nekoukla kolik mají sacharidů a jednoho snědla.
Dopadlo to dobře ráno byl papírek pořád tmavě fialový.
Dnes jsem měla půlku hermelína, k obědu vařím kuřecí kostry ty oberu a budu nít i vývar, asi mi zbyde i zítra do práce.
Holky málo píšete jen to z dálky nepozorujte a něco sem napište, hrozně mi to pomáhá.
A to tu budu asi rok než to všechno shodím :-(.
Monička na léčitele moc nevěřím, ale kartářka když je dobrá řekne věci nad kterými zůstane rozum stát.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Valentýna (27. 06. 2010 12:13).

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: kudlanka ()
Datum: 28. 06. 2010 10:12

ahojky holky, tak zas další víkend plný odříkání za námi! Valentýno, mluvíš mi z duše, taky dcera pekla ananasovou buchtu, jé a jak voněla! Odolala jsem, pak další oslava narozek to bylo horší, vypila jsem skleničku vína, och bóže! Stejně je to od těch lidí surovost, postaví přede mě mísy ovoce, buchty, koláče, ...zaplnaťpánbůh i nějaké to masíčko a sýr, tak na to jsem se vrhla. Rok tu budeš Valentýno, no jo, máš pravdu mě už běží čtvrtý měsíc,...bože!
V pátek jedu na tu promoci a tak musím vydržet! holky přeji hodně sil! pá
jo a u kartářek jsem byla několikrát, ale myslím si, že bych to mohla taky z fleku dělat, takový všechno obecný, co platí na každého, takže mě nepřesvědčila zatím žádná, ovšem věřím, že existují i ty pravé co vědí o čem mluví! Měla jsem holt smůlu!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: kudlanka ()
Datum: 28. 06. 2010 10:14

jo a ještě něco! právě se tady cpu tím tuňákem, i když tedy moc mi to nejde, ale už nevím co mám jíst! takže dobrý! mějte se fajn a pište jak pokračujete! masíčku zdar!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Kelsia ()
Datum: 28. 06. 2010 11:00

Ahojte všetci chudnúci.
Som rada že som našla túto stránku. Prečítala som si skoro všetky príspevky. Sú fakt zaujímavé a povzbudzujúce pre ostatné baby.
Ja som začala s CKD-cyklická katogénna diéta pred 10 dňami. 6 dní som jedla len mäsko varené vo vode poliate olivovým olejom, vaječné bielka a keď som už bola veľmi hladná tak som si dala anglickú slaninku alebo pár koliesok klobásky.
Po 6dňom som sa odvážila a bolo to super - z 66kg som išla na 62,8kg. Takže nejaké 3 kilečka za 6 dní.
Potom si dala dva žracie dni. Váha po víkende vyskočila na 65kg. Dnes začínam ďalší týždeň so sacharidmi takmer na nule. Dúfam že váha pôjde dole, ale zase som rada že je to badateľné na oblečení.
Chodím aj cvičiť 4x do týždňa tak dúfam že to pôjde z váhou stále nižšie.
O 3 týždne sa chystám na dovolenku, tak som si dala cieľ že schudnem na nejakých 58kg, tak uvidím či sa to podarí.
Držte palce!!!! aj ja všetkým prajem aby vytrvali, ten pocit z lepšej postavy je fakt super. To takí 50kg nepochopia.....

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Valentýna ()
Datum: 28. 06. 2010 11:26

No Kudlanko!!! Už si budu myslet, že jsi závislák :-). Víš co do sebe naliješ sacharidů? To už bych si radši dala tu buchtu. Co váha? Pořád ukazuje 79 kg?
Když budeš na nule tak do pátku ještě něco sundáš!

Kelsia palce ti držím i všem tady, všichni to potřebujeme.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Káka ()
Datum: 28. 06. 2010 11:57

Ahoj kočky,
zdravím po víkendu. Pro mě to byl žrací víkend. Moc nadšená z toho nejsem, ale v pátek večer jsem po období pocitu plnosti dostala hlad a tak jsem si o víkendu dala do nosu.Mno, na váhu se neodvážím, momentálně by mě to asi srazilo sebevědomí hodně hluboko, oblečení je pořád volnější tak jako před víkendem, a tak jsem dnes začala na novo a snad se po pár dnech dostanu zpět do ketozy a pujde to.Rano jsem si naivně usmažials kousky slaninky se 2 vejci a přidala špetku uzeného sýra a těšila se,jak se nadlábnu,ale po 4 vidličkách jsem to už nemohla dát do pusy.Doteď se cítím plná.Na obídek mám zapečené kuřecí masíčko se smetanou,sýrem a česnekem,tak jsem zvědavá, kdy budu schopná to pozřít. Pomóóóóóóc, potřebuji povzbudit, nějak ztrácím směr.
A co se kartářek týče, objevila jsem jednu dost dobrou,je naprosto pohodová a zatím se její předpovědi docela plní.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Ela ()
Datum: 28. 06. 2010 12:04

Podle e-kalkulačky je ve 200 ml bílého přírodního vína 0,2 g sacharidů, u červeného přírodního vína 0,4 g, ovšem už pouhých 30 g bábovky, což je tak dvakrát do huby, obsahuje 16 g sacharidů, takže když už, to víno je přijatelnější, ovšem suché, nepřislazované. mrk

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Monička ()
Datum: 28. 06. 2010 12:15

Caute baby, tak musim sa pochvalit, posmykla som sa len trosku cez vikend! Mali sme navstevu v nedelu. Ja som spravila Tiramisu, avsak nedala som si ani kusok, len som oblizla varesku! To je este celkom v norme, nie? V ketoze uz nie som a neviem preco. Neporusila som nic - stale papam masko a zeleninovy salat. Vcera vecer mi vaha ukazala 54.5 kg a dnes rano 53.9 kg. Takze som klesla v priemere o pol kg, co nie je bohvie co, ale lepsie ako nic.

Kaka, tvoj obed znie bozsky. Nemas na to kura receptik? Pokracujes uplne vnorme, tak nepanikar! Proste vydrz! Skus pridat nejaku zeleninu ako je brokolica a karfiol, aby si to mala pestrejsie.

Kelsia, vitaj medzi nami! Super, ze si schudla tak vela len za 6 dni! Skus bez sacharidov vydrzat 14 dni a uvidis, co to spravi.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Valentýna ()
Datum: 28. 06. 2010 12:22

Ela, tím bych Kudlanku moc neuklidňovala, protože víno obsahuje alkohol, který je při této dietě zakázaný a zcela jistě ji vyhodí z ketózy, do které se pak těžkooo dostává!!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Akinom ()
Datum: 28. 06. 2010 13:05

Ahoj děvčata. Hříšnice se k vám vrací. Musím se přiznat, že jsem v sobotu totálně selhala. Měla jsem ukrutnou chuť na chleba, tak jsem si řekla, že si jen jednou kousnu. Ale když už jsem to měla v puse, podlehla jsem a nacpala. Kdyby ale jen chlebem, zbaštila jsem všechny domácí zásoby sušenek, zazdila to koláči a zmrzlinovým pohárem. Dnešní váha otřesná, 54,5 kg. A to máme ve čtvrtek tu promoci.No od včerejška jsem zase vzorná, snad se váha pohne dolů.
Držte mi palce a hodně pište, pomáhá mi to.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Valentýna ()
Datum: 28. 06. 2010 13:20

No Akinom ty jsi mě pobavila :-). Vzpomněla jsem si na sebe jak dopadám když si něco dám. To vyluxuji snad i psovi misku. Proto se držím a nic si nedám, vím jak by to dopadlo.
Ale musím tě pochválit, že jsi hned přestala hlavně vydrž a nepovol!!!!!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: sisi74 ()
Datum: 28. 06. 2010 20:42

Ťuk,ťuk, dobrý večer, můžu se k Vám přidat? Přečetla jsem celou diskuzi a jsem celá natěšená začít, ale jsme si jistá, že sama nevydržím, znám se :-( Obdivuju Vaše úspěchy,já mám 79 kg a před 15 lety jsem měla pouhých 52 kg, (kde jsou ty časy).Dneska jsem začala, tak zítra písnu, jak jsem to zvládla. Krásný večer Sisi

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Monička ()
Datum: 28. 06. 2010 21:13

Akinom, ty teraz vazis ako ja! Vitaj v klube! Kolko merias? Si ma spolu s Valentynou rozosmiali ako ste opisali tie zranice, haha. Ja teraz hamujem, mam kludne obdobie, tak nezhanam sacharidy. Alkohol vo vine vyhodi z ketozy, ale ja som na sebe zistila, ze ak som niekolko dni na nizkych sacharidoch, a potom trosku porusim rezim a vyhodi ma to z ketozy, tak sa do nej potom dostanem pomerne rychlo (za pol dna), lebo telo tie sacharidy nema ulozene vo svaloch...ked sa spalia sacharidy, ktore som prijala jedlom, tak telo automaticky ide opat do ketozy...

Sisi74 vitaj u nas! Sme radi, ze si sa prihlasila. Kolko mas rokov, ak to nie je tajne? Co sa stalo, ze mas dnes o 15 kg viac? Babenky maju s touto dietou uspech. Aj ty budes mat, len do toho.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Monička (28. 06. 2010 21:16).

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Atkinsonova dieta
Autor: Radule ()
Datum: 28. 06. 2010 22:31

ahoj holky, tak jsem tu delší dobu nebyla a nestačím zírat, jak se nám to tu rozjelo! Jsem momentálně na 3 týdny v ČR na dovolené, tak hřeším a hřeším...ale jen co se vrátím zpět do Skotska, vrhám se do dalších bojů. Zatím se mi aspoň daří nepřibrat shozená kila. Ale nástrahám typu ledňáček Míša,tvarohové koláčky a tak prostě neodolám. Některé máte fakt úžasné výsledky!
Zítra se jdu pídit po testovacích proužcích, určitě to bude lepší, když budu mít kontrolu jestli jím jak mám- tedy jsem v ketoze.
Sisi, vítej mezi námi! Já začínala na rovných 80...ale jsem prcek, jen 157cm. Ze začátku to jde fakt dobře a je to hodně povzbuzující.
Všem držím palce aby vydržely!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Strany: PředchozíPrvní...2324252627282930313233Následující
Aktuální stránka: 32 z 33


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.