Rady - tipy :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Rady a tipy, pust apd. 
prosím o radu
Autor: andyL ()
Datum: 12. 09. 2006 13:05

krásný den, potřebovala bych poradit... je mi 20 a po ukončení školy jsem nastoupila do práce, do kanceláře. Tzn. že sedím celý den na židli a ťukám do klávesnice.
Nikdy předtím jsem neměla problémy s váhou, dá se říct, že je nemám ani teď, ale mám hrůzu z toho, jak budu vypadat po nějaké době. Dělám tady měsíc a pozoruji na sobě povolené svalstvo, někde i "špíčky", ač nerada, musela jsem si koupit o číslo větší kalhoty, protože ve starých džínách si připadám jako v elasťákách:-(
Zajímavé na tom všem je, že vážím pořád stejně... To nechápu, může to nějak souviset s tím, že se mi např. povolilo svalstvo? a tím pádem mám víc tuků a méně svalů??? a proto mi nestoupá váha???
potřebuji poradit nějaké dobré cviky, na zpevnění, popř. vytvarování postavy, a nějaký tip na to, aby to moje "rosolovatění" :-) přestalo??? nemám žádné zkušenosti s dietami ani se cvičením... jsem začátečník...
ale aby to nebylo moc časově náročné, protože bydlím s přítelem, do půl 5 jsem v práci a hodinu mi trvá cesta domůyawning smiley( tak abych stihla ještě uklidit a něco povařityawning smiley) klidně můžete poslat i receptyawning smiley)
nebo nějaký dobrý odkázekyawning smiley)
děkuji všem a určitě napišteyawning smiley)))
ahojky a předem děkujiyawning smiley)


Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: prosím o radu
Autor: andyL ()
Datum: 12. 09. 2006 13:09

popřípadě kdyby se k mému snažení chtěl připojit někdo z plzně:-) budu určitě móóóóc ráda.. :-D
docela mě baví volejbal a chtěla bych začít s aerobikem, taky miluju badmington (nebo jak se to píše:-D), stolní tenis, ale nemám s kým hrát, před nedávnem jsem se přistěhovala do Plzně, takže ani nevím jaké jsou tu možnosti... ozvětě se někdo, nebo zapomenu jak se to všechno vlastně hraje:-)

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: prosím o radu
Autor: karin ()
Datum: 14. 09. 2007 16:25

ahoj andy
len by som ta chcela podporit, aby si s tym cim skor nieco zacala robit. ja som bola v tvojej situacii pred 2 rokmi, podcenila som to a nabrala som 15 kil navyse.ked budes cely den sediet v kancelarii, jest ako doteraz a necvicit, tak zakonite priberies (pozri si pre inspiraciu postavy svojich nesportujucich kolegyn, ktore pracuju dlhsie - vacsina ma urcite riadne velke pozadia a zle drzanie tela).
Moja rada:
- cvicit, je jedno co, hlavne pravidelne 2-3 x do tyzdna
- pri posilovani sa zamerat na zadok, stehna a chrbticu
- podla moznosti sediet v praci na fit lopte, nejest v stravovacich zariadeniach ale nosit si jedlo z domu, hlavne sa nepchat kazdy den vyprazanym kuracim masom s hranolkami, nemaskrtit pocas prace sladkosti, namiesto toho mat poruke ovocie a zeleninu, nepit x krat do dna kavu s cukrom a smotanou....no tych kancelarskych nastrach je ozaj pozehnane

na cvicenie si musis najst cas...urci si dni kedy po praci (pred pracou, pocas obednajsej prestavky,...) cvicis a chod tam aj keby skaly padali. jednoducho to musis uprednostnit pred vsetkym ostatnym. alebo si mozes kupit orbitrek alebo bycikel a cvicit doma. Ale ja osobne by som na tvojom mieste zacala s aerobikom.

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.