Rady - tipy :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Rady a tipy, pust apd. 
hubnutí v obličeji
Autor: Hanka ()
Datum: 26. 09. 2002 18:29

Vážím 50 kg a sem šťastná co se postavy týče, ale jako každá ženská mam na sobě pár chyb, jedna je ale trochu moooc velká a ta mi ničí život, mám trochu tlustej obličej, na každý straně, prosimvás poraďte mi co stím, předem moc dík

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: hubnutí v obličeji
Autor: Jiřina ()
Datum: 27. 09. 2002 11:46

Nevím, jestli se to dá brát, ale prý pomáhá, když danou oblast procvičuješ tím, že sval stáhneš a pak povolíš, často a pravidelně. Nevím, jestli to má účinky i na obličej, ale mojí švagrové to velmi pomohlo právě na obličeji, když denně vždy 50-100 do extréma před zrcadlem mimicky říkala "X" a "Ó", střídavě ta dvě písmenka hodně často. Hodně jí obličej zjemnil a odstranila kulatost. Nevím, jestli právě díky tomuhle v obličeji zhubla, ale fakt je teď hezčí. Spíš se ale budeš muset smířit s kulatým obličejem, tělo má předem dané, kde bude mít víc tuku a kde ne.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: hubnutí v obličeji
Autor: Tina ()
Datum: 12. 10. 2002 09:39

Hanko, na to by i mohlo pomoci vhodné líčení - poraď se s kosmetičkou a ta ti ukáže, kam dát tmavší a kam světlejší odstín tvářenky - udělá to hodně!
Tina

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: hubnutí v obličeji
Autor: JaninaS ()
Datum: 04. 03. 2003 13:58

Já mám opačný problém. Po zhubnutí mám obličej přímo vyzáblý "kobylí ksicht" a potřebovala bych v obličeji přibrat. Jinde NE !!! Líčení to nespraví .
Nevíte někdo jak na to? Díky

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: hubnutí v obličeji
Datum: 05. 03. 2003 16:05

Já mám stejný problém jak JaninaS. Zhubla jsem asi šest kilo. Dvě v obličeji a čtyři přes prsa...

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: hubnutí v obličeji
Autor: Oriona ()
Datum: 25. 08. 2003 18:53

Eva Mališová-strašne som sa nasmiala, ako si presne napisala, kde si schudla 6 kg :-)))

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: hubnutí v obličeji
Autor: banaba ()
Datum: 30. 10. 2003 15:06

Prosim asi jsem těhotná a nevím,co s tím,poradte mi nějakou "babskou"radu jak z toho ven

Nastavení: OdpovědětCitovat
banaba
Datum: 30. 10. 2003 23:35

Zjistit pravdu - kup si test a zajdi za gynekologem. Pak se teprve uvidí...

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: banaba
Autor: sametka ()
Datum: 14. 05. 2004 09:38

Holky co hubnete v obliceji, nejspis to bude tim,ze vahovy ubytek je velůmi rychly, plet pak pusobi unavene,jakoby povadle a zvyraznuji se vrasky,vystupuji licni kosti..inu neni dobre hubnout 5-8kg mesicne! treba 0,5kg tydnea tvare se jiste rozjasni, podle meho unavena plet svedci o tom ze se neco telu nedostava, taky kdyz se hubne v obliceji. samozrejme pri hubnuti se zhubne i v obliceji,ale pokud to neni drasticke hubnuti tak to hubnuti bude soumernejsi a vypadat zdraveji vsude,i v tom obliceji. ale to je jenom moje zkusenost.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: banaba
Datum: 09. 06. 2004 09:57

Dobrý den!
Mám trijuhelníkový tvar obličeje.Můžete mi poradit,kam a jak správně nanášet tvářenku?Děkuji.L

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: banaba
Autor: ReNo ()
Datum: 22. 06. 2004 15:17

Ale ze teda mate problemy smiling smiley
Prosim, nereste vse jen pomoci make-upu. My muzi to zrovna nemusime, jak Vas potom mame "oblizovat", kdyz nam pote vse zustane na jazyku (neni nejaky make-up s prichuti?). Nacez potom to leknuti rano, kdo ze se to v postely nachazi.
Musim se ale priznat, ze i ja jsem chtel zhubout v obliceji, a ono denni procvicovani, ktere bylo porazeno na zacatku je opravdu funkcni. Ruznym cvikem se da docilit ruzneho tvaru (odstraneni tukovych plosinek). Na licni kosti ale pomuze jen kladivo smiling smiley

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.