Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Rady na rychlé hubnutí
Rady - tipy :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Rady a tipy, pust apd. 
Strany: Předchozí1234
Aktuální stránka: 4 z 4
Re: Rady na rychlé hubnutí
Autor: Jarinka ()
Datum: 05. 09. 2005 14:19

Jéé, to je hezké, jak jste to vypípali - myslím ten odkaz xxx.cz/karnitin. Já vím je to reklama, ať už skrytá a nevědomá nebo vědomá. Ale smyslem toho odkazu bylo, že právě tam maj dobrej karnitin, kterej mi pomáhá a není drahej. Mohu alespoň napsat značku? Ať si každý najde sám.

Když napíši, že piju sušené mléko od Naturamyl a hubnu, také to vypípáte?

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: lukasova ()
Datum: 05. 09. 2005 17:15

Toto opatření jsme provedli (jak už jsem tu několikrát psala)z toho důvodu, že řada prodejců nechce platit za reklamu a tak se raději zadarmo prezentuje u nás. Nejrůznějšími formami: např. poradím, atd. Tento pokoutní způsob propagace zde neschvalujeme a proto jsou některé adresy a odkazy pomocí automatu mazány.

Pokud se váš odkaz vymazal, pravděpodobně jej zde již někdo výše zmíněným způsobem propagoval.

Autor: Peťuulka ()
Datum: 08. 10. 2005 14:13

Holky nehubně...je to absolutně zbytečný protože jak jsem zjistila chlapy vůbec nepřitahujou hubený žencký..vím to z vlastní zkušenosti...
Asi tak před půl rokem jsem vážila 67 kg na víšku 163 cm.Vím,není to na pohled ideální váha ale v reálu sem se za sebe vůbec nestyděla..měla jsem pěkná,velká prsa a postavičku sem měla souměrnou..sice oplácanou ale souměrnou...v té době sem zažívala nejlepší měsíce mího života...je mi 17 takže sem si to krásně s klukama užívala a voni semnou..milovali moje tělo a já taky....ale jednou mi jeden kluk který se mi vážně líbil řekl že jsem tlustá a já začala hubnout....ze dne na den sem přestala jíst..ze začátku sem jedla jen oběd a večeři a po týdnu sem zhubla 3 kila...to mi připadalo málo a tak sem začala jíst jen oběd a hodně pila až 3 litry denně abych necítila pocit hladu....za týden jsem měla dole 5 kilo....všichni v okolí mi začínali tvrdit jak mi to hrozně sluší ale at už neblbnu ale já sem si pořád říkala že nejesem dostatečně hubená...tak sem přestala jíst i oběd a omezila jsem se na 1 jablko denně....za měsíc jsem vážila 47 kilo....už sem si pak řekla že jsem spokjená a chtěla jsem se normálně najíst ale nešlo to...musela jsem to hned vyzvracet...v té chvíli mi došlo že mám anorexii...moji rodiče si toho všimli už dávno a moje hubnutí mi rozmlouvali ale já huble dál...za 14 dní sem vážila 39 kilo a odvezli mě na jednotku intenzivní péče kde mě krmili hadičkama....do nemocnice v té době přišel i ten kluk který mi tenkrát řekl že jsem tlustá a moc se mi omlouval..ještě sem chtěla podotknout že od té doby co jsem začala hubnout jsem byla na všechny protivná a neměla jsem žádného kluka i přesto že jsem byla hubená....ted vážím znova svích 67 kilo a měřím 162 cm....jsem strašně moc spokojená že mám zase zpátky svá prsa a svůj zadek a že už necítim ty vystoulplé kosti na břiše a na nohách..navíc mám užasnýho kluka který mě miluje a miluje moje tělo...Eva napsal:

> Na prani prave Evy - smazano, nekdo se za ni vydaval.
>
> webmaster

Autor: Baba Jaga ()
Datum: 29. 12. 2005 10:51

Jsi prima holka, takových je vždy málo a vždy jsou oblíbené.

Autor: hello hello ()
Datum: 30. 12. 2005 00:47

možná prima, ale blbá jak tágo - viz "skvělej" pravopis.

Autor: Katutka3 ()
Datum: 04. 04. 2009 19:00

Ahoj.Potřebovala bych pomoc..začátkem červa pojedu na dovolenou s kmarádkama k moři.Strašně se tam těším,ale na druhou stranu se toho děsím.Je mi 18let,měřím 164cm a moje váha vystoupla až na 71kg.Vím že se nemají držet žádné hladovky,ale hubnout pomalu a jistěji.Ale můj problém je v tom,že když nejím tak jsem v pohodě tak den,potom dostanu hlad a nevydržim to.Když jím normálně..začnu ráno zdrawou snídaní,ale když už se najím tak potom jim celý den a snim všechno co mi příde pod ruku..nevydržim to.Neiwm co mám dělat,už jsem toho vyskoušela hodně..a potřebuju opravdu zhubnout co nejrychleji.

Autor: Anonymní uživatel ()
Datum: 31. 05. 2009 12:08

Ahoj všem, tak si tady pročítám všechny příspěvky a rady, jak zhubnout. Je to rok a i já jsem ještě byla zoufalá, protože jsem nosila velikost 44-46 a vážila jsem 77 kg. Byla jsem necelý rok po porodu, ale moje váha se stejně celý život pohybuje kolem 75 kg, při výše 171cm. Je mi 31 let a musím se pochlubit, že jsem to konečně dokázala po mnoha neúspěších a jsem se sebou konečně spokojená. Zhubla jsem 17 kg za relativně krátkou dobu a dostala jsem se na velikost 38. Jsem opravdu moc spokojená, protože konečně teď se cítím moc dobře a také dobře vypadám! Můžu obléct, co chci, konečně mi sluší i džíny, které jsem nikdy nemohla nosit.. Nevypadala jsem v nich dobře. Nestydím se v létě v plavkách.. Prostě jsem si nechala poradit a zkusila jsem dietu, kdy vyrovnáte poměr kyselin a zásad v těle a tím nastartujete metabolismus, kdy tělo konečně začne fungovat tak, jak má. tím, že jsme všichni kyselí, tak bohužel se nám nedaří hubnout. Také je nutné vynechat několik druhů potravin a potom už to jde opravdu skoro samo. Já jsem dietu držela v době, kdy jsem svého syna kojila už jen ráno a večer, protože při plném kojení nelze držet žádnou dietu. Ale už mu bylo tehdy 15 měsíců. No a po skončení diety jsem Honzíka kojila dále až do jeho 2 let. 2 roky mu byly letos v březnu. Při dietě jsem se opravdu cítila velice dobře a byla jsem sytá, opravdu jsem nehladověla. Jen musíte jíst ty správné potraviny a některé vynechat. A bude to fungovat. A dosud jsem nepřibrala, moje váha se po roce stabilizovala. Když by někdo chtěl poradit, ráda každému poradím. Můžete mi napsat na můj mail xxxxxxxxx Všechny moc zdravím a přeji všem, ať se daří. Hanka

:nenene:

Upraveno 1krát. Naposledy upravil webik (31. 05. 2009 20:06).

Autor: Anonymní uživatel ()
Datum: 23. 10. 2009 16:49

ahoj , dobra rada je nejist pecivo a testoviny. a vysledky prijdou rychle.

Autor: axa ()
Datum: 05. 12. 2009 20:47

Ahoj. Tak jak mám začít hubnout aby to bylo rychlé??? :-)

Autor: Lenka-79 ()
Datum: 06. 03. 2013 11:32

Chtěla bych zhubnout nějakou zdravou dietou, nebo něčím přírodním. Údajně funguje nějaká chaluha bublinatá. Nevíte někdo jak se to dá připravit, jestli to funguje nebo jestli se to prodává?

Upraveno 1krát. Naposledy upravil lukasova (06. 03. 2013 14:07).

Autor: Jindra ()
Datum: 06. 03. 2013 12:37

kdyby všechno tohle inzerované fungovalo , tak nejsou na světě tlouštíci :-)
Bohužel stále platí ...pohyb a strava ... tedy více vydat než sníst :-)bez pohybu a upravy jídelníčku to prostě nejde

Strany: Předchozí1234
Aktuální stránka: 4 z 4

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.