Datum: 31. 05. 2009 12:08
Ahoj všem, tak si tady pročítám všechny příspěvky a rady, jak zhubnout. Je to rok a i já jsem ještě byla zoufalá, protože jsem nosila velikost 44-46 a vážila jsem 77 kg. Byla jsem necelý rok po porodu, ale moje váha se stejně celý život pohybuje kolem 75 kg, při výše 171cm. Je mi 31 let a musím se pochlubit, že jsem to konečně dokázala po mnoha neúspěších a jsem se sebou konečně spokojená. Zhubla jsem 17 kg za relativně krátkou dobu a dostala jsem se na velikost 38. Jsem opravdu moc spokojená, protože konečně teď se cítím moc dobře a také dobře vypadám! Můžu obléct, co chci, konečně mi sluší i džíny, které jsem nikdy nemohla nosit.. Nevypadala jsem v nich dobře. Nestydím se v létě v plavkách.. Prostě jsem si nechala poradit a zkusila jsem dietu, kdy vyrovnáte poměr kyselin a zásad v těle a tím nastartujete metabolismus, kdy tělo konečně začne fungovat tak, jak má. tím, že jsme všichni kyselí, tak bohužel se nám nedaří hubnout. Také je nutné vynechat několik druhů potravin a potom už to jde opravdu skoro samo. Já jsem dietu držela v době, kdy jsem svého syna kojila už jen ráno a večer, protože při plném kojení nelze držet žádnou dietu. Ale už mu bylo tehdy 15 měsíců. No a po skončení diety jsem Honzíka kojila dále až do jeho 2 let. 2 roky mu byly letos v březnu. Při dietě jsem se opravdu cítila velice dobře a byla jsem sytá, opravdu jsem nehladověla. Jen musíte jíst ty správné potraviny a některé vynechat. A bude to fungovat. A dosud jsem nepřibrala, moje váha se po roce stabilizovala. Když by někdo chtěl poradit, ráda každému poradím. Můžete mi napsat na můj mail xxxxxxxxx Všechny moc zdravím a přeji všem, ať se daří. Hanka

Upraveno 1krát. Naposledy upravil webik (31. 05. 2009 20:06).