Rady - tipy :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Rady a tipy, pust apd. 
Nafoukle brisko
Autor: Sandi ()
Datum: 08. 10. 2005 15:28

Casto se mi stane, ze se mi znicehonic nafoukne bricho, i treba po obede, ktery neshledavam nijak zavadnym. Treba v praci je to hodne neprijemne, clovek ma chut se narvat to pohodlnych teplaku a namisto toho musi sedet v kalhotach a halence. Kdo ma podobne problemy, vi, o cem mluvim. Na internetu jsem nasla radu, ze na tyto problemy je dobre pit fenyklovy caj - pomaha pri traveni, ucinkuje proti nadymani. Pokud jsou problemy jeste provazeny bolesti, je dobre pit caj z maty peprne. Vcera v praci jsem tedy po obede fenyklovy caj uvarila a zadne potize se nedostavily. Hodlam jej pit kazdy den, asi po obede, bezne pres den i ten matovy. Pro nekoho asi objevuju Ameriku, ale treba to ostanim taky pomuze.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Nafoukle brisko
Autor: Lenka ()
Datum: 10. 10. 2005 09:05

Sandi to jsem vařila dětem, když byli miminka. Fenyklový nebo i kmínový čaj.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Nafoukle brisko
Autor: a.do ()
Datum: 18. 11. 2005 19:22

Je na to dobrý Espumisan (prodejný v lékárně bez receptu, s receptem je levnější). Má teď i reklamy v televizi, ale neříkají tam, že je ho třeba ROZKOUSAT! V příbalovém letáku se to snadno přehlédne. Pak účinkuje i proti větrům (mám ho stále v kabelce). Nedá se s ním předávkovat (viz příbalový leták), tak si vezmu třeba i 5 tobolek a problém je pryč.
ALE! Pozor, jestli nafouklé bříško není po nějakých lécích! Například jsem brala na přechod Noretisteron, který mi dělal tyto problémy velmi intenzivně, ale protože je občas mám v menším, tak mě vůbec nenapadlo, že to je lékem!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Nafoukle brisko
Autor: ***** ()
Datum: 21. 11. 2005 16:34

V návodu Espumisanu nic o kousání není a navíc jsou to želatýnové kuličky, které jsou v tomto "obalu" proto, aby se rozpustily tam, kde mají (většinou v žaludku. V návodu je i upozornění o předávkování (né, že ne).
Nejbezpečnější je opravdu přírodní feniklový čajíček.
S pozdravem Prdům pá, ale s mírou *****

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.