Rady - tipy :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Rady a tipy, pust apd. 
Polévka jako dieta
Autor: Ivula ()
Datum: 03. 10. 2002 08:03

Už po prvním týdnu zaznamenáte výrazný úspěch.

Polévka jako dieta

Dieta je na rychlé zhubnutí a je používaná pro obézní pacienty, kteří potřebují rychle zhubnout před operací srdce.

Polévku můžete jíst v jakémkoli množství a kdykoli pocítíte hlad. Nemá skoro žádné kalorie Čím jí více sníte, tím můžete více zhubnout. Ale pozor!! Jestliže jí však konzumujete delší dobu, může nastat podvýživa, proto držte dietu podle tohoto předpisu. Základní zeleninová polévka se může jíst bez omezení!

Recept na polévku: 6 velkých zelených cibulek, 2 zelené papriky, 1-2 konzervy zavařených rajčat (může se použít protlak nebo konzerva leča bez oleje), 1 celer, 1 hlávka zelené kapusty, na dochucení sůl, koření, bujón, vegetu a pod. podle chuti. Může se přidat 1 pórek nebo 1 brambor a výborná je i červená řepa.
Zeleninu nakrájíme na menši kousky, zalijeme vodou, přidáme koření a dochutíme. Vaříme asi 10 minut a poté necháme odstát. Zelenina musí být měkká.

1.den
Může se jíst jen polévka a jakékoliv ovoce mimo banánů. Doporučují se žluté a červené melouny, protože mají nejméně kalorii. Pijte neslazený čaj, ředěné džudy a čistou vodu (ta je nejlepší).

2.den
Může se jíst jen polévka a vařená nebo syrová zelenina. Doporučuje se salátová. Nejezte však luskoviny. V tento den nemůžete jíst ovoce.

3.den
Může se jíst jen polévka, ovoce - opět mimo banánů, zelenina. Jestliže dietu držíte přesně podle rozpisu, na třetí den by jste měli být lehčí o 2-3 kilogramy.

4.den
Mimo polévky můžete jíst banány a pít polotučné mléko. Banány jsou vysoce kalorické, obsahují protein a vápník. Tyto složky tělo potřebuje po prvních třech dnech diety.

5.den
Mimo polévky můžete jíst zeleninu a hovězí maso . V tento den musíte vypít aspoň 6-8 sklenic vody, aby se z těla vyplavila kyselina močová.

6.den
Polévku musíte sníst aspoň jednou za den! Také můžete jíst zeleninu a hovězí - nejlépe salátovou.

7.den
Snězte tolik polévky, kolik můžete. Dále můžete jíst rýži - nejlépe tmavou, zeleninu a pít neslazený džus.

Jestliže jste dietu drželi poctivě celý týden, na sedmý den večer by měla být vaše ztráta na váze 5-7 kilogramů. Pokud jste zhubli víc než 7 kg, potom byste měli dietu přerušit alespoň na dva dny! Protože každý člověk je jiný, někdo zhubne víc, někdo méně.

Pokud se dieta přesně dodrží, tělo se “vyčistí” a bude se zdát lehčí. Člověk se bude velmi dobře cítit a bude mít víc energie.

Co se nesmí jíst po dobu diety chléb, slazené nápoje, alkohol. Nemělo by se, anebo jen omezeně pít káva. Po třech dnech zjistíte, že už žádny kofein nepotřebujete. Namísto hovězího je dovolené jíst grilované, pečené nebo vařené kuře, bez kůže.
Tento sedmidenní program můžete opakovat, jak často chcete. Jestliže ho budete důsledně dodržovat, vaše tělo se zbaví nečistot a budete se cítit dobře jako nikdy předtím. Už po několik dní diety budete cítit, že jste lehčí o 5-8 kg. A budete překypovat energií.

Zkopírováno z časáku, rady pro život.

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.