Rady - tipy :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Rady a tipy, pust apd. 
Tipy na výlety
Autor: Diana ()
Datum: 10. 07. 2002 12:13

Z vašich předchozích příspěvků jsem usoudila, že by bylo dobré si vyměňovat různé tipy na výlety- nejen cyklotrasy, ale i akce pro děti nebo třeba dnes v diskusi zmíněné folkové festivaly... a tak dále....

Doufám, že se podělíte o své zážitky a nápady.

Něco jako jsou v průvodci pro vodáky - kde co stojí za shlédnutí, ale i třeba cenové relace a špatné zkušenosti.....

Nastavení: OdpovědětCitovat
Chorvatska-Zadar... od Honziny
Autor: Diana ()
Datum: 10. 07. 2002 12:45

CK Vítkovice pořádá dostupné zájezdy a je celkem spolehlivá, tímpádem i dost oblíbená. Zejména jejich zájezdy last m. jsou výhodné. ALE: byli jsme předloni v Crvene Luce za Zadarem. Původně jsme tam chtěli jet s Vítkovicemi, pak jsem si na netu našla přímo chorvatskou cestovku (Turisthotel Zadar), přes kterou si to Vítkovice pronajímají, a objednala stejný apartmán přímo u nich. (Byla to adresa www.crvena-luka.hr - teď se mi ta stránka ale nenašla????)
Výsledkem bylo, že tytéž apartmány, které V. nabízely za cca 12 000 Kč na týden, jsme platili 444 DM na 14 dnů - takže více než 50% úspora. Pravda - bylo to v mimosezóně a dva dny jsme dostali zdarma za to, že jsme vydrželi dva týdny.
Takže Vítkovice jsou prima, cestování s niomi je bez starosti, ale dá se podstatně ušetřit, když si dá člověk práci s hledáním na netu.

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.