Cvicení :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Rady a napady na cvicení 
Tlustá?
Autor: Míša ()
Datum: 27. 09. 2004 21:35

Je mi 17, to pro začátek, abyste o mě měli aspoň nějakou představu a teď můj problém, měřím asi přes 165 cm a vážím 62 kg, je to normální váha, skoro, ale já mám přímo špeky, hlavně na hýždích A můj největší problém je šikmý břišní sval, neznáte zaručené cviky? Na internetu jsem moc cviků s fotkami nenašla, díky za všechny nápady. Snažím se každý den cvičit, nedělám aerobní činnost a snažím se omezovat v jídle..ale vždy se tam něco nezdravého objeví.Díky všem.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Tlustá?
Autor: Ela ()
Datum: 29. 09. 2004 23:24

Míšo - na www.vitalital.cz jsi koukala ? Tam taky něco je. Zkus mrknout do lepšího knihkupectví a koupit si knížku se cviky. Anebo půjčit v knihovně.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Tlustá?
Autor: Katy ()
Datum: 02. 10. 2004 15:07

Ahoj všem, chtěla bych také malou radu. Existují nějaké cviky na tuková místa pod prsy? nevím, jak to vysvětlit, prostě, pokud si sednete, uvolníte se, tak je to špek těsně pod podprsenkou. Pokud ho tedy nemím jen já... Dá se ho nějakými cviky zbavit? Já se vždycky zbavím klasického bříška (částečně), ale tohle nevím jak na to. Dík za rady

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Tlustá?
Autor: Ela ()
Datum: 04. 10. 2004 08:08

Neexistuje cvik, který by zbavoval tuku na jednom určitém místě, to je bohužel nesmysl. Je prostě třeba celkově zhubnout a to, kde ubyde tuku víc a kde méně, to je dáno podle typu postavy, geneticky. Kdo je třeba "hruška", zhubne, přijde o prsa, má štíhlý pas, ale pořád bude mít oplácanou dolní polovinu těla.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Tlustá?
Autor: sametka ()
Datum: 04. 10. 2004 15:38

Katy to co popisujes pujde dolu asi jen liposukci, to je "cilene odebrani tuku", cvik na to asi zadny nebude.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Tlustá?
Autor: Miška ()
Datum: 07. 10. 2004 17:58

Katy, me trapi to same, ale je to i tim, ze mam vysunuta zebra vpred a spatne zakriveni zad, pokud jsi na tom podobne, asi se toho zbavit neda sad smiley

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Tlustá?
Autor: Shpuntiiik ()
Datum: 08. 10. 2004 19:33

(Misasmiling smiley ahojky! no ja merim asi tak jako ty a vazim 57-58 coz je na muj vek (14) bych rekla takova nic moc vaha. Zacala jsem cvicit jogu a pekne jsem si vytvarovala pas, boky i zadecek. Na brise jsem teda zustala stejna, ale to je asi spis tim ze nejim zas tak omezene grinning smiley ale ta joga se vazne osvedsila! Na bocich jsem predtim mela faldiky ale tedka uz nemaam! (jupiii smiling smiley) A newim jak vam, ale me se nikdy pres boky zhubnout nepodarilo... teda tedka uz jo smiling smiley) Zadecek uz je taky viditelne lepsi a pas mam lip vytvarovanej.
takze doporucuju koupit si knizku o joze. Ja osobne mam knizku "Joga pro zacatecniky" - vypada to jako takovej kalendar a je to tam fakt dobre a srozumitelne popsany+fotky.

takze abych to scvakla do jedny vety: NA HUBNUTI A TVAROVANI POSTAVY DOPORUCUJU JOGU. winking smiley))

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Tlustá?
Autor: Míša ()
Datum: 17. 11. 2004 10:13

Já moc děkuju, všem. Tu jógu asi zkusím, dřív jsem si myslela, že je to jen na protažení!!

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Tlustá?
Autor: Ela ()
Datum: 17. 11. 2004 15:07

Jo, to je pěkná dřina, byla jsem z powerjógy dobitá víc jak z posilovny ! Fakt dobrý. JO

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Tlustá?
Autor: katkatnov ()
Datum: 26. 02. 2013 21:10

No mně zabrala na tvarování postavy skvěle zumba. Tanec spojenej s posilováním mě pokaždý skvěle nabije a zároveň dá pěkně zabrat. Líbí se mi i celkově ten styl - který se dá nosit i normálně na ven, super atmosféra, většinou strašně pozitivně naladěné trenérky. Prostě pro mě nej sport.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil lukasova (14. 03. 2013 16:56).

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Tlustá?
Autor: terkaa ()
Datum: 14. 03. 2013 15:30

Na tvarování je taky dobré pilates a kalanetika. Akorát jsem nikdy u toho moc dlouho nevydržela, protože mi chybí silná vůle.

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Tlustá?
Autor: 51katka15 ()
Datum: 11. 06. 2013 10:39

S pilates mám dobré zkušenosti, můžu jenom potvrdit, že mi to pomohlo právě se zbavením přebytečný špíčků! :-)

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Tlustá?
Datum: 29. 03. 2014 18:35

Zkus Fitbox je to nejlepší pokud chceš rychle zhubnout, fakt to stojí za to smiling smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil lukasova (29. 03. 2014 19:48).

Nastavení: OdpovědětCitovat


Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR


This forum powered by Phorum.