Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Jehličky....
Hubnutí :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Uzavrené téma - lze pouze císt. Psát mužete do HUBNUTÍ II. 
Strany: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2
Re: Jehličky....
Autor: Orinka ()
Datum: 16. 09. 2007 10:41

Stále se držím, mam dole tři kila..jen černý sezam a sojová pasta je hnus...to jím s největším sebezapřením tedy

Orinka

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: Danka ()
Datum: 17. 09. 2007 11:28

Orinka - myslíš tu sezamovou pastu? tak ta mi chutnala :-). Ale jinak je ten jídelníček fakt hladový - moc dobře si to pamatuju. černý sezam se musí namlít (já ho mlela v mlýnku na kávu) a s kokosem mi to tak hnusný nepřišlo. Každopádně ti držím palce JO

Datum: 18. 09. 2007 12:35

jojo, myslela jsem tu pastu...kolegyňka to tady taky držela a říkala, že si to musím pořádně ochutit kořením a pak je to dobré...ano, černý sezam melu s kokosem v elektrickém sekači...ale jo, jde to, už mam první týden za sebou a od začátku(než jsem měla ten půst) mám dole 4,60 kg, což mě tedy uspokojuje. Těším se, až slezu pod 70 kilo, no doufám, že to už bude příští týden. Danko, jak jsi jedla po té dietě? já mam strach, že ať sním cokoliv jiného, tak to zase naberu...a to by bylo vážně kruťácký

Orinka

Autor: lukasova ()
Datum: 18. 09. 2007 13:37

Orinko - obávám se, že jojo efekt tě nemine, přece jen přes 4 kg týdně je hodně a není to převážně tuk, o který v hubnutí jde především.

Kokos obsahuje nasycené mastné kyseliny a tím pádem má stejné "kvality" jako sádlo. Při dietě mi přijde naprosto nevhodný.

Datum: 19. 09. 2007 07:48

Maruško - taťka po jehličkách (v dubnu) nabral zpět jen 2-3 kg (zaplnění střev, voda) a to zhubnul z téměř 105 kg na asi 91 kg a teď po 5ti měsících má kolem 89 kg a to jí všechno, ale naučila jsem ho jíst 6x - 7x denně (dřív jedl jen 2x denně a to hlavně večer). Takže jojo efekt být nemusí. U mně sice byl, ale vzhledem k mým tehdejším bulimickým záchvatům se ani nedivím.

Autor: lukasova ()
Datum: 20. 09. 2007 20:21

To asi bylo o tom "naučila jsem ho jíst 6x denně". Kdyby se vrátil k svému původnímu stravování, určitě by to měl zpátky.

Datum: 21. 09. 2007 20:23

tak se to naučím taky...5x denně by mohlo stačit? jako snídaně, svačina, oběd, svačina a večeře? Prostě víckrát malé dávky.... jo jinak jehličky stále držím, teď jsem byla na výjezdu od práce, a bylo to celkem sebezapření se udržet a nežrat to co ostatní a pěkně jíst svou dietní stravu...Kokos jsem vyřadila, stejně mi to s ním nechutná...a vubec, musim si to zlehka poopravit podle sebe, přecejen za chvíli už budu najíždět poslední týden, takže aby tělíčko nemělo takový šok

Orinka

Autor: domenica ()
Datum: 22. 09. 2007 22:12

Orinko
nejsem odborník na výživu, jen "trošičku poučený laik" ...... ale mě ty jehličky přijdou jako neuvěřitelný podvod. To, co se zhubne, to je reakce těla na "dietu", tj. na drastické omezení příjmu. Jídelníček 3. den, který uvádíš, je naprosto šílený a představuje jenom asi 1.600 kJ. Snad ty ostatní dny nejsou takhle "hladové". Kokos se mi zdá taky jako slušný nesmysl.
Pokud budeš jíst delší dobu méně než 5000 kJ, bude to jistě pod hodnotou tvého bazálního metabolismusu a riskuješ, že si tělo zvykne, zpomalí spalování a následně nebudeš hubnout, i kdybys skoro nejedla a bude těžké i udržovat.
Váhový úbytek je z velké části voda, něco svalová hmota, něco málo tuk. Po skončení a přechodu na "předjehličkovou stravu" je jo-jo efekt běžný a vlastně logický.
V případě úspěšného tatínka Danky se jedná o to, že začal jíst jinak - rozložení jídla do průběhu celého dne a celková změna jídelníčku. Jehličky-nejehličky.

Ale .... nechci ti kazit radost ze zhubnutých kil ... tuhle jehličkovou epizodu můžeš brát jako začátek nového životního stylu. Bude se ti jistě začínat lépe s pár zhubnutými kily :-), takže to nakonec může být pozitivní počin JO

Asi bych na tvém místě hodně promyslela jak dál po jehličkách. Jak udržet alepoň část zhubnutého (ale tentokrát zdravým způsobem). Asi takhle
- jíst cca 6 - 7x denně
- příjem kolem 6.000 kJ
- mít dostatek bílkovin (středně tučné jogurty, kolem 2-3% tuku), tvaroh, libové maso, ryby ...
- mít dostatek zeleniny (min. 300 g)
- snažit se co nejvíce chodit (ignorovat výtah například)
- malinko posilovat (stačí i doma)

Držím palce!

Datum: 24. 09. 2007 14:18

:-) dík, pokusím se...no neposiluju sice sama, ale chodím se nechat posilovat do pretty woman figure na bailine, jinak chodím na orientální tanec a inlajny...teď jsme byli ve čtvrtek a v pátek v hřensku, tak jsme tam lezli po těch skalách a to je fakt dobrá posilovna...uvažuju o lezecké stěně...
:-)

Orinka

Datum: 25. 09. 2007 12:26

Domenico - ahoj :-), víš oni u těch jehliček uvádí, že jedna jehlička je proti pocitu hladu a druhá proti stresu - tělo se prý nestresuje z toho minima jídla (ten jídelníček je vždycky tak hrozně chudý) a nehubne svaly, ale opravdu tuky. Je to v centru tradiční čínské medicíny a jídelníček je postaven na principu jing a jang. No, ale taky si o tom myslím své :-).

Datum: 26. 09. 2007 12:12

já už si taky o tom myslím, že to je fakt až krajní možnost, ale vydržet se to dá...(jako ostatně cokoliv, když člověk chce):-) když třeba přiberu po vánocích, nebo chci v létě zhubnout rychle do plavek, tak to je ideální, ale životní styl je jinde...tohle je buď start, nebo vyprošťovák:-))

Orinka

Datum: 09. 10. 2007 09:29

takže mám po jehličkách..další zkušenost...zhubla jsem 6 ...pak přibrala 1.. docela dobrý start bych řekla, ale jinak ne...když potřebuje člověk rychle zhubnout...skvělý...ale na dlouhodobost fakt ne...ale zase je to výborná startovací věc na začátekhubnutí:-)

Orinka

Autor: Monika ()
Datum: 11. 10. 2007 18:23

Ahojte ja mam jehlicku jen jednu..myslim si ze to neni zadnej podvod.Zhodila jsem 15kg.Ta jehlicka tam je proto aby vysilala do mozku nezer(proto se tomu rika bod zravosti,neboli chuti)a mozek vysila do zaludky ze uz mas dost.Me to pomohloa zadnej jo-jo efekt nebyl.Mej te se a hodne zdaru!!

Strany: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.