Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
Pomůžete mi prosím????
Hubnutí :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Uzavrené téma - lze pouze císt. Psát mužete do HUBNUTÍ II. 
Pomůžete mi prosím????
Autor: LANNA ()
Datum: 23. 11. 2006 23:30

Trápím se kvůli mému hubnutí.Odhodlala jsem se držet dietu a cvičit,ale nevím jestli je jídelníček který jsem si zvolila správný.Ráno si dám vždy kousek chleba nebo celozrnný rohlík s nízkotučným sýrem,k svačině kousek nějakého ovoce,oběd je buď dušené kuřecí maso,trochu hlávkového zelí se sýrem Cottage,nebo vařený hrách,či trochu bramborové kaše.Druhá svačina je neslazený jablečný protlak a večeře která je zároveń mým posledním jídlem se koná před pátou hodinou-dietní koktejl s nízkotučným mlékem(Viaredin),nebo nějaké ovoce či zelenina.To je vše.Snažím se aspon obden cvičit,aerobik,rotoped.Bojím se,po přečtení nějakých článků z internetu o nesprávném hubnutí,že se dostaví to co psali-že si tělo zvykne na málo kalorií a i přes dodržování diety se váha zastaví,nebo dokonce začne stoupat.Nasadili mi brouka do hlavy a já se tím ted trápím.Poradí mi nekdo prosím?

Nastavení: OdpovědětCitovat
Re: Pomůžete mi prosím????
Autor: myška1 ()
Datum: 24. 11. 2006 00:10

Ahojky,mohla bych tě poprosit také o radu?děkuji

Nastavení: OdpovědětCitovat

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.