)
)))))
))) a její máma to samý, takže ty problémy s váhou jsou z téhle strany rodiny nejspíš rodový... A to se projevilo od začátku puberty i na mě
. Pořád jsem tloustnul a tloustnul, až jsem nakonec v 17ti měl přes 125kg!! (vysoký jsem 180cm).
))
Cítím se teď daleko líp fyzicky, ale hlavně psychicky!! Je to fakt neuvěřitelně dobrej pocit, když vám kdokoli koho potkáte říká, jak jste zhubnul
) Nebo vtípky typu "Týjo, dneska Tě jde zase jenom půlka, ne?"
))
.

) S tím přejezením jsem to už párkrát během hubnutí "zkoušel" (když byly nějaký narozeniny, Vánoce atd.) a zjistil jsem, že když je to jen na jeden den, tak to neva... ale je pak hrozně náročný se přesvědčit, aby se člověk zase vrátil ke své "dietě"
))
))
Takže když jsem si to tady tak pročetla, tak vím zase něco víc o hubnutí....Bohužel jsem jednou málem spadla do anorexie, takže si musím dávat pozor
Všem moc děkuju a prosím, držte mi palce!Pa všem! 

a ještě se tím chlubit...přeci na tom, že trápíš svý tělo a buh ví kolik orgánů sis tou hladovkou zruinoval není nic k chlubení se

|
Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano. |