. A podle mne je to i nejobjektivnější. Já na ni takhle lezu každé ráno - mám to úplně zautomatizované (kolikrát ještě napůl spím, takže po půl hodině sice bezpečně vím, že jsem na tu váhu vlezla, ale už ne to, kolik ukázala ;-), někdo se zas váží jen třeba jedno týdně jako Ela.
))
) 
))
). Jednalo se o přidělání poličky v koupelně. Jako samozřejmost prý by měla žena uvařit oběd již den předem, aby mohla být muži, který musí vpravit do zdi dvě skobičky, celý den k ruce. Nastane den D. Celá rodina se shromáždí a plní úkoly vydávané hlavou rodiny, podává nářadí, odebírá nářadí, přináší obvazy a dezinfekční prostředky, poodstoupením kontrolují po pečlivém změření rysky označující místo, kam přijdou předmětné skobičky, atd. atd.. Když se dílo podaří, je na místě několika vybranými slovy ocenit manželovu práci a není od věci, aby si děti na závěr celé operace připravily krátký kulturní program, například recitaci či zpěv. Chacha, nemlich !!!

|
Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano. |