Warning: Undefined array key "useschemesbyforum" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 46

Warning: Undefined array key "useschemesbytemplate" in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/mods/easy_colorscheme/easy_colorscheme.php:46) in /data/web/virtuals/256844/virtual/www/subdom/forum/cache/tpl-classic-header-428d9181c443c029ecb4d030a7743e01.php-stage2 on line 5
I když přišla zima, hubne se nám prima
Hubnutí II. :  Forum serveru ZHUBNEME.cz The fastest message board... ever.
Nove tema pro hubnuti 
Strany: Předchozí12345678
Aktuální stránka: 8 z 8
Re: I když přišla zima, hubne se nám prima smiling smiley
Autor: Dadula ()
Datum: 01. 03. 2017 08:13

Tak zase další měsíc v čudu a je tady zase ten protivný had nene tak se prásknu - 72,6kg :vztek: Divím se, že to není horší :vztek:

Nastavení: OdpovědětCitovat
Autor: Rendy ()
Datum: 01. 03. 2017 10:20

Zdravím po delší době. V srpnu jsem měla úraz lokte pravačky, rehabky, řešila se artroskopie a já jsem přibrala. Na podzim jsem se sice stihla "vrátit" na kolo, ale stejně jsem přibrala do února 6 kg. Naštvaná jsem byla na sebe a nic mě nebavilo. Takže dnes 76,5 kg (z 80,6), chci zpět těch svých 74-73 kg z loňského léta a i méně. Jo mám 52 let, takže hormony, ŠŽ a vše......proti tomu musím taky bojovat.

Autor: lukasova ()
Datum: 01. 03. 2017 10:24

Rendy JO

Datum: 01. 03. 2017 14:05

Rendy držím palce, ať kila slezou jak si přeješ. Já do hada nahlásím snad zítra, dnes jsem se zapomněla zvážit. Od pondělí jsem začala používat opět crosstrenažér, co doma dlouho čekal až se dostanu zdravotně do schopnějšícho stavu. Začalla jsem na 15 minutách, plán je do neděle postupně přídávat na 30 minut a pak dle stavu a možností pomalu přidávat. Nějakou dobu cvičím sestavu na záda a postupně k tomu přidávám pár cviků na břicho. Jídelně: omezeno maso téměř na nulu, výrazně omezeny mléčné výrobky. Přidána zelenina a luštěniny. Snídám kolem 9-9:30 v práci ovesnou kaši nebo smoothie (dle počasí), obědvám kolem 12:30-13, svačím 15-15:30 ovoce nebo zeleninu a večeřím 17:30-18:30 zeleninu, luštěniny, obiloviny.Zatím nehubnu.myslím.
PK

Autor: Ela ()
Datum: 02. 03. 2017 07:25

Rendy, hormony ne že by vylučovaly s váhou pohnout, ale je to sakra těžký, to mi povídej. Podezřívám je že poslední dva měsíce vyvádí alotria, protože fakt nemám pocit, že bych si to číslo na váze zasloužila... No jo, holt je to věčný a po padesátce čím dál těžší boj.:-) Ale kdepak vzdát se, to nééé...mrk

No nedá se nic dělat, napíšu co jsem včera uzřela : 80,3 nene

Datum: 02. 03. 2017 10:48

tak DO HADA: 82kg
PK

Autor: Dadula ()
Datum: 02. 03. 2017 12:32

Holky, je tu jaro :hura: hop kvetou sněženky JO V pondělí tam byla ještě kupka sněhu a dnes ráno sněženky kvet

Autor: Honzina ()
Datum: 02. 03. 2017 13:45

Jojo když jsme tak o víkendu courali po venku, pohladila mne po duši zahrádka úplně žlutá od talovínů. A o víkendu má být zase teplo, jak já se těším...

A o hormonech mi nemluvte. Tři roky se s nimi peru.

Autor: Veverka ()
Datum: 02. 03. 2017 14:03

Já do HADA rovných 70 sad smiley (takže jsem si v průběhu měsíce hezky přižrala zpátky vše, co mi na jeho začátku díky viróze ubylo cert)

Taky mám lehce rozhašenou štítnou žlázu, ale pochybuju, že by to bylo jen tím. Na mne s jarem leze žravost (dneska už jsem zvládla 3 lázeňské oplatky - 1 k svačině, 2 po obědě). Pravidelně nejvíc naberu právě začátkem jara.
A jinak mám pocit, že mi s věkem ubývá pevná vůle (a to jsem jí nikdy neměla moc)

Strany: Předchozí12345678
Aktuální stránka: 8 z 8

Provozovatel serveru ZHUBNEME - diskuzni forum nenese zadnou odpovednost za zde uvedene prispevky, tyto jsou nezavislymi prispevky uzivatelu fora a nemusi byt vzdy v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Provozovatel si vyhrazuje pravo je v pripade nevhodnosti (urazky, sproste vyrazy, nepovolena reklama nebo texty v rozporu se zakonem) odstranit. Take inzeraty na prodej a nakup nezdravych produktu budou mazany, protoze jejich uzivani neni v souladu se zamerenim serveru ZHUBNEME. Informace, ktere jsou zverejnovany na serveru zhubneme.cz podlehaji autorskemu zakonu a jakekoliv dalsi sireni nebo publikovani casti nebo celku je bez predesleho pisemneho souhlasu provozovatele zakazano.

Zasady zpracovani osobnich udaju: GDPR

This forum powered by Phorum.